Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: 1 2 3 [4]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: Bar Lory Pinky  (Citit de 1413 ori)
Geronimo
Veteran

« Răspunde #45 : 20-09-2011, 21:28:21 »

Bai frate ,da eu nu mai pricep daca va deranjeaza atat de tare tot ceea ce tine de Romania si romani incat aveti un dispret total,ce mama dracului mai cautati pe forumul asta? Cum zic italieni "ho le p...e piene " de atatia ani de zile evit sa mai scriu ceva, pt. ca din orice purice nu se face nu armasar, se face un dinozaur.Am avut un dictator,aici avem un altul....... si cu asta the end,probabil vor mai trece alti 5 ani pana o sa mai scriu ceva.

Poti sa mai scrii ca ai scris bine..

Plecasem de la o minijupa dansanta..si ajungem la un topic inchis
Memorat

De ce?
darius05
Sr. Member

« Răspunde #46 : 20-09-2011, 21:52:39 »

Doamnelor,faceti pace,dati-o naibi de barmanita,ne certam acuma pentru nimic?Ma bagai si io in seama,dar ce sa fac nu-mi place cand se incing spiritele!Romani,italieni,crescuti in nord,in sud ce mai conteaza? :PCa doar oameni suntem cu totii! Kiss Smiley
Memorat
Geronimo
Veteran

« Răspunde #47 : 20-09-2011, 22:00:58 »

Eu nu-s doamna  Roll Eyes
Memorat

De ce?
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #48 : 20-09-2011, 23:49:42 »

hai, se intimpla si la case mai mari. sa ne traiasca mindriile

http://www.220.ro/vedete/Alexandra-Stan-Si-A-Aratat-Pasarica-In-Germania/CBS6i75259/
Memorat

pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #49 : 21-09-2011, 08:57:10 »

vaaaaaaaaai ce rusine !!

e romanca ?? s-a vazut pasarik Huh?Huh???

vaaaaaaaaaaai, sa vezi o sa afunde ratingu de tzara !!

in plus, am citit azi la ziar ca cica in makaronia africanele de pe statale sint pe cale de disparitie, 90% sint romance , moldovence si albaneze

am zis eu, in loc de fuga de creiere, romania ar trebui sa se preocupe de exodu de topa.

ar trebui sa le legalizeze si sa creeze un nou Amsterdam al est-ului. legal, curat , controlat si mai ales, vicios. droguri si prostitutie ptr toata lumea la pretzuri est-europene !!
vorbesc cat se poate de serios. cred ca e unica sansa reala sa ne dregem din turism. si unicul talent nativ si vechi care ar trebui exploatat

altfel la servicii + natura , ne iau austriecii si nu avem sanse sa-i batem
la plaja si servicii de plaja ne iau bulgarii super detashat
concluzia : sa batem ungurii & Budapesta in anticipo, sa oprim exodu de valori romanesti si sa re-inventam Amsterdamu acolo la noi la rromania.
am zis !

p.
Memorat

ranya
Veteran

« Răspunde #50 : 21-09-2011, 12:13:50 »

dar acreala ta in privinta astora de la care MANINCI si de unde nu te induri sa mai pleci de unde vine?!

Asta nu inseamna ca tre' sa ne renegam originile,sa plecam capul oricui pt un blid de mancare(in general o fac cei care au fost intr-o situatie de pauperitate crancena,da nici ala nu-i motiv).Poti sa fii la fel de obiectiv,impartial...ceea ce am vazut ca nu e cazul in tarile astea"civilizate"....Pt ca nu vb aici de descendentii cei mai de vaza din lume,nici de cei mai eruditi,civilizati si educati.Hai ca in Romania mai poti intalni neajunsuri,degradare socioculturala,mizerie,dupa ce s-a trait intr-o epoca "de aur" teribila si dictatura.Dar aici ce scuze au?atat in ce priveste educatia,cat si bunul simt sau respectul.
Parca am vb de Germania,sau Anglia,sau Elvetia frate....moah...
Stim sa radem de gradul de promovare la bac al romanilor,cand saracia merge mana in mana cu prostia....de parca aici sunt toba de carte,eruditi ce mai,cand e plin de analfabeti,de copii care nu stiu cat face 3x8 sau care e capitala Portugaliei...Si totusi,nu le infigi un bat in cur,da noi,de ce sa nu fim improscati cu noroi,sau sa dam si noi o mana casomai....
quoto...ai scris mai bine decat ce voiam eu sa scriu doar ca incepusem sa ma plictisesc sa tot raspund Madalinei...care le stie pe toate, ca doar a trait peste tot, si in nord si in sud etc etc etc....Daca nu e cum zice ea e prapad, "orice purice devine un armasar, dinozaur" cum scrie andruzza...
Citat
Bai frate ,da eu nu mai pricep daca va deranjeaza atat de tare tot ceea ce tine de Romania si romani incat aveti un dispret total,ce mama dracului mai cautati pe forumul asta? Cum zic italieni "ho le p...e piene " de atatia ani de zile evit sa mai scriu ceva, pt. ca din orice purice nu se face nu armasar, se face un dinozaur.Am avut un dictator,aici avem un altul....... si cu asta the end,probabil vor mai trece alti 5 ani pana o sa mai scriu ceva.
Bine scris! Dupa numarul mesajelor Madalinei (Madalina_Reloaded Veteran *****Mesaje: 18499) vine direct intrebarea, de ce nu sta ea cu amicii italieni la povesti si pierde vremea pe forumul...ROMANILOR!! Mare e gradina... Grin
asa ca insist si eu cu invitatia lui Geronimo: "Poti sa mai scrii ca ai scris bine.." Wink

Memorat

Nimic nu este mai scump decât ceea ce primeºti pe gratis.
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #51 : 21-09-2011, 12:54:03 »

ranya, si eu iti reinnoiesc invitatia: du-te draga la nordul tau din Romania si lasa-ne!
Memorat

Pagini: 1 2 3 [4]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: