dar acreala ta in privinta astora de la care MANINCI si de unde nu te induri sa mai pleci de unde vine?!
Asta nu inseamna ca tre' sa ne renegam originile,sa plecam capul oricui pt un blid de mancare(in general o fac cei care au fost intr-o situatie de pauperitate crancena,da nici ala nu-i motiv).Poti sa fii la fel de obiectiv,impartial...ceea ce am vazut ca nu e cazul in tarile astea"civilizate"....Pt ca nu vb aici de descendentii cei mai de vaza din lume,nici de cei mai eruditi,civilizati si educati.Hai ca in Romania mai poti intalni neajunsuri,degradare socioculturala,mizerie,dupa ce s-a trait intr-o epoca "de aur" teribila si dictatura.Dar aici ce scuze au?atat in ce priveste educatia,cat si bunul simt sau respectul.
Parca am vb de Germania,sau Anglia,sau Elvetia frate....moah...
Stim sa radem de gradul de promovare la bac al romanilor,cand saracia merge mana in mana cu prostia....de parca aici sunt toba de carte,eruditi ce mai,cand e plin de analfabeti,de copii care nu stiu cat face 3x8 sau care e capitala Portugaliei...Si totusi,nu le infigi un bat in cur,da noi,de ce sa nu fim improscati cu noroi,sau sa dam si noi o mana casomai....
quoto...ai scris mai bine decat ce voiam eu sa scriu doar ca incepusem sa ma plictisesc sa tot raspund Madalinei...care le stie pe toate, ca doar a trait peste tot, si in nord si in sud etc etc etc....Daca nu e cum zice ea e prapad, "orice purice devine un armasar, dinozaur" cum scrie andruzza...
Bai frate ,da eu nu mai pricep daca va deranjeaza atat de tare tot ceea ce tine de Romania si romani incat aveti un dispret total,ce mama dracului mai cautati pe forumul asta? Cum zic italieni "ho le p...e piene " de atatia ani de zile evit sa mai scriu ceva, pt. ca din orice purice nu se face nu armasar, se face un dinozaur.Am avut un dictator,aici avem un altul....... si cu asta the end,probabil vor mai trece alti 5 ani pana o sa mai scriu ceva.
Bine scris! Dupa numarul mesajelor Madalinei (Madalina_Reloaded Veteran *****Mesaje: 18499) vine direct intrebarea, de ce nu sta ea cu amicii italieni la povesti si
pierde vremea pe forumul...ROMANILOR!! Mare e gradina...

asa ca insist si eu cu invitatia lui Geronimo:
"Poti sa mai scrii ca ai scris bine.."