Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: [1]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: ca pe vremuririle lui Ciau  (Citit de 646 ori)
florentina693
Full Member
**

« : 02-09-2010, 08:18:58 »

Un banc spus în locul nepotrivit l-a costat pe ieºeanul ªtefan Aneculãesei, 20 de ani, foarte scump. Un poliþist a fost deranjat de gluma pe care tânãrul le-o spunea prietenilor ºi l-a dus la secþie.

“ªtiþi de câþi poliþiºti e nevoie ca sã schimbi un bec?”, e replica pentru care un tânãr din Iaºi susþine cã a primit o amendã de 200 de lei. ªtefan Aneculãesei a povestit cã, în urmã cu o sãptãmânã, aflat în centrul oraºului, le spunea prietenilor acest banc, când un agent comunitar l-a auzit. I-a cerut sã se legitimeze ºi l-a acuzat cã spunând aceste bancuri aduce ofense la adresa oamenilor legii ºi a instituþiei pe care ei o reprezintã.

“Am crezut cã este o glumã, însã poliþistul mi-a cerut sã-l însoþesc la secþie”, a spus ªtefan. Tânãrul l-a urmat ºi susþine cã pe drum poliþistul i-a cerut sã continue bancul, iar el s-a conformat. Convins în continuare cã este o farsã, acesta i l-a spus: “E nevoie de trei poliþiºti sã schimbi un bec. Unul sã þinã de el ºi doi sã roteascã masa”. Glumiþa asta l-a costat pe ªtefan 200 de lei, cât a fost amenda.
Memorat
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #1 : 02-09-2010, 14:06:22 »

probabil pentru ca bancul era rasuflat mor mor

si gresit: e nevoie de 5: unul tine de bec si ceilalti patru invirt masa  Wink
Memorat

ecstrim
Full Member
**

« Răspunde #2 : 02-09-2010, 14:19:31 »

Varianta moderna este ca e nevoie doar de unul singur pentru ca intre timp au descoperit ca pamantul se invarte singur Wink
Memorat
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #3 : 02-09-2010, 15:03:23 »

tz-am zis io...era rasuflat
Memorat

ecstrim
Full Member
**

« Răspunde #4 : 03-09-2010, 08:30:56 »

O intamplare similara mi-a fost povestita si mie, acum ceva timp:

Noaptea, pe strada, un grup de amici isi ascultau un banc cu politisti. Bancul suna cam asa: "de ce umbla politaii cate doi in patrula? pentru ca unul stie sa citeasca, iar celalalt sa scrie". In timp ce radeau ei, apare o patrula de politie formata din doua "organe", iar amicii sunt interpelati ca de ce fac zgomot. La raspunsul acestora ("radeam la un banc") politistii cer sa auda si ei bancul, li se spune si nu par amuzati. Normal, unul din politisti il legitimeaza pe povestitor, ia buletinul cu o mana, aprinde lanterna cu mana cealalta si ii zice celui de-al doilea "ia scrie tu...".
In secunda urmatoare toti erau pe jos de ras, buletinul a fost restituit iar politistii au plecat mai departe cu coada intre picioare  Embarrassed
Memorat
florentina693
Full Member
**

« Răspunde #5 : 03-09-2010, 09:43:18 »

mor
conferma faptul ca bancurile cu politistii e o inventie  chiar a lor... politistii.
Memorat
eccellentesuperdeluxe
Vizitator
« Răspunde #6 : 03-09-2010, 09:50:47 »

Eram cu barca in sardinia acum cativa ani si vin carabinierii sa ne controleze actele de vanzare si de inmatriculare.
V-ati intreba,pe buna dreptate,ce cauta carabinierii pe mare caci in mod normal ar trebui sa vina "Guardia Costiera".
Ei bine era maresalul impreuna cu "appuntato",nu-i un banc,se uita un pic la documente,rasfoieste cartea de circulatie a barcii,apoi da de documentele motorului.

Era scris si domiciliul meu,Opera(Mi).
Adjunctul maresalului se uita si sta o vreme  nedumerit dupa care ma intreaba: "A cui este Opera motorul"?
Holbez ochii intrucat nu-mi vine sa cred asa ceva si-i zic cu un fir de voce: "Nu,eu locuiesc la Opera,o localitate langa Milano".

Grin Grin
Memorat
florentina693
Full Member
**

« Răspunde #7 : 03-09-2010, 10:10:05 »

mor hammer
Memorat
NICUSAN
Jr. Member
*

« Răspunde #8 : 30-09-2010, 18:06:25 »

Nu cred faza cu ieseanul. In plus un agent comunitar (politist comunitar) nu are competenta in asa ceva. Nici politia nationala. Poti jigni, ofensa si alte sinonime pentru ca nu prea are ce sa-ti faca decat sa te dea in judecata. In schimb nu ai voie sa il ameninti.
Memorat
Pagini: [1]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: