Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: [1] 2 3 ... 6   In jos
Imprimă
Autor Subiect: Stiri  (Citit de 7754 ori)
Cocolina
Sr. Member

« : 03-11-2010, 13:38:03 »

Adrian Paunescu este in stare critica, dupa ce starea lui s-a agravat, in noaptea de marti spre miercuri, medicii incercand timp de mai multe ore sa il resusciteze, conform unor surse medicale, citate de Mediafax.

Medicii au intrat in alerta inca din noaptea de marti spre miercuri, cand au constatat oprirea batailor inimii. Ei fac, de mai multe ore, diverse manevre medicale specifice pentru repunerea in functiune a inimii la parametri stabili.

Sursele informeaza ca poetul a fost conectat la aparate, pentru sustinerea functiilor cardiace si respiratorii.

Paunescu, in varsta de 67 de ani, a fost internat la Spitalul de Urgenta Floreasca in 26 octombrie, purtatorul de cuvant al spitalului, dr. Bogdan Oprita, declarand, la acea data, ca pacientul urma sa fie supus mai multor investigatii, pentru niste afectiuni mai vechi.

In ziua urmatoare internarii, starea de sanatate a lui Paunescu s-a ameliorat putin, din punct de vedere al insuficientei respiratorii, declara Bradisteanu, precizand ca poetul era atent monitorizat.

Potrivit medicului Serban Bradisteanu, starea poetului Adrian Paunescu s-a inrautatit pe fondul unor suferinte mai vechi - diabet de 10-12 ani, - pacientul suferind de insuficienta cardiaca, renala, hepatica si respiratorie.

<a href="http://www.youtube.com/v/j6we2UnWlQk" target="_blank">http://www.youtube.com/v/j6we2UnWlQk</a>
Memorat

Cerul n-ar avea curcubeul,daca ochii n-ar avea lacrimi...
Cocolina
Sr. Member

« Răspunde #1 : 04-11-2010, 18:20:59 »

Serban Bradisteanu: Starea lui Adrian Paunescu este extrem de grava, se pare ca boala depaseste resursele noastre terapeutice
de Alina Neagu HotNews.ro
Joi, 4 noiembrie 2010, 17:13 Actualitate | Esenþial

Adrian Paunescu
Foto: Agerpres "Starea pacientului este extrem de grava. Se pare ca boala depaseste sursele noastre terapeutice, nu stim in ce masura vom reusi sa mai facem fata in continuare", a declarat, joi dupa-amiaza, medicul Serban Bradisteanu, seful Clinicii de Cardiologie a Spitalului de Urgenta Floreasca, in legatura cu starea de sanatate a poetului Adrian Paunescu. Acesta a suferit, in cursul zilelor de miercuri si joi, mai multe stopuri cardiace, iar medicii au reusit sa il resusciteze. In prezent, Adrian Paunescu respira cu ajutorul aparatelor.

Adrian Paunescu a fost internat, martea trecuta, in stare grava, la Sectia de terapie intensiva a Spitalului de Urgenta Floreasca, fiind diagnosticat cu insuficienta cardiaca, hepatica si renala.

Anterior, Paunescu a fost tratat la domiciliu, insa a fost convins sa accepte internarea in spital.

Adrian Paunescu are 67 de ani.

Presa a scris, in aceasta vara, ca poetul sufera de o boala grava a ficatului, dupa ce fostul senator PSD a vorbit despre aceasta intr-un editorial publicat in Jurnalul National, fara sa-si faca public si diagnosticul.

"Ma simt destul de rau, dar sper ca nu e definitiva sentinta. Sunt si semne de regasire, de mai bine, dar e greu sa le reiei pe toate de la punctul lor bun. In acest moment, situatia e grava", declara Paunescu, la acea data, pentru "Adevarul".

Memorat

oblio
Full Member
**

« Răspunde #2 : 04-11-2010, 18:53:33 »

Cea mai recenta poezie a sa, scrisa pe 31 octombrie.

De la un cardiac, cordial

De-aicea, de pe patul de spital,
Pe care ma gasesc de vreme lunga,
Consider ca e-un gest profund moral
Cuvantul meu la voi sa mai ajunga.

Ma monitorizeaza paznici minimi,
Din maxima profesorului grija,
In jurul obositei mele inimi
Sa nu ma mai ajunga nicio schija.

Aud o ambulanta revenind,
Cu cine stie ce bolnav aicea,
Alarma mi se pare un colind
Cu care se trateaza cicatricea.

Purtati-va de grija, fratii mei,
Paziti-va si inima, si gandul,
De nu doriti sa vina anii grei,
Spitalul de urgenta implorandu-l.

Eu va salut de-a dreptul cordial,
De-a dreptul cardiac, precum se stie,
Recunoscand ca patul de spital
Nu-i o alarma, ci o garantie.

Va vad pe toti mai buni si mai umani,
Eu insumi sunt mai omenos in toate,
Da-mi, Doamne, viata, inca niste ani
Si tarii mele minima dreptate.
Memorat
oblio
Full Member
**

« Răspunde #3 : 04-11-2010, 23:44:38 »

Cocolina sa nu te ei de mine ca este scris corect:

Cea mai recenta poezie a sa ( este pronume posesiv si asa se scrie) scrisa pe 31 octombrie.

In rest este copy paste
Memorat
lidia_dorin
Veteran

« Răspunde #4 : 05-11-2010, 09:10:26 »

Poetul Adrian Paunescu s-a stins din viata in aceasta dimineata la ora 07:15, dupa o lunga lupta cu boala, la varsta de 67 de ani. Diabetul de care acesta suferea i-a afectat mai multe organe, iar azi-noapte starea poetului s-a inrautatit
Memorat
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #5 : 05-11-2010, 12:46:45 »

RIP
Memorat

almaradoi
Newbie

« Răspunde #6 : 05-11-2010, 13:12:40 »

Din nefericire,s-antamplat...sa fim fericiti c-am fost contemporani,si ca unii dintre noi l-am vazut si l-am ascultat... (pana in "87...parca??!!??) Eu si sotul meu,chiar si baiatul meu,am ascultat si o sa ascultam intotdeauna cantecele de la Cenaclu...!!!  Dumnezeu sa-l primeasca...
Memorat
oblio
Full Member
**

« Răspunde #7 : 05-11-2010, 17:36:18 »

Dupa incidentul de pe stadionul Petrolul / Ploiesti, unde au fost 9 morti in  1985 sa interzis cenaclul Flacara, mare pacat.
« Ultima modificare: 05-11-2010, 17:45:26 de către oblio » Memorat
nikita
Veteran

« Răspunde #8 : 06-11-2010, 14:22:32 »

Cea mai recenta poezie a sa ( este pronume posesiv si asa se scrie) scrisa pe 31 octombrie.

In rest este copy paste

OK

Dupa incidentul de pe stadionul Petrolul / Ploiesti, unde au fost 9 morti in  1985 sa interzis cenaclul Flacara, mare pacat.

si aici ce e ??!  mor mor
Memorat
oblio
Full Member
**

« Răspunde #9 : 06-11-2010, 14:58:57 »

In rest este copy paste

OK

si aici ce e ??!  mor mor

Suntem cumva la scoalã și eu nu știu??
Parca era vorba de Cocolina nu Nikita !!!
 LoL LoL LoL LoL
Memorat
nica
Full Member
**

« Răspunde #10 : 06-11-2010, 23:24:51 »

s-a interzis
Memorat
Cocolina
Sr. Member

« Răspunde #11 : 07-11-2010, 17:06:14 »

Un muncitor roman care lucra la negru pe un santier din Roma a fost batut de proprietarii firmei la care muncea pentru ca a cerut restantele salariale, autoritatile italiene declansand o ancheta in acest caz, scrie Mediafax, care citeaza Corriere della Sera.

"Munceam la negru si nu imi mai dadusera banii de patru zile. Cand am cerut banii, in total 240 de euro, m-au batut", afirma romanul in varsta de 30 de ani.

Muncitorul a primit pumni in fata, in torace si lovituri cu picioarele pentru ca a indraznit sa ceara restantele salariale patronilor - tata si fiu - ai unei firme de constructii care lucreaza la restaurarea unei cladiri in zona Cassia din Roma.

Cazul a fost descoperit in cadrul controalelor efectuate de autoritatile italiene pe santierele din Roma, unde lucreaza la negru multi imigranti si unde in ultimii sapte ani 82 de muncitori au murit din cauza nerespectarii normelor de protectie.

Memorat

oblio
Full Member
**

« Răspunde #12 : 07-11-2010, 17:39:43 »

Un muncitor roman care lucra la negru pe un santier din Roma a fost batut de proprietarii firmei la care muncea pentru ca a cerut restantele salariale, autoritatile italiene declansand o ancheta in acest caz, scrie Mediafax, care citeaza Corriere della Sera.

"Munceam la negru si nu imi mai dadusera banii de patru zile. Cand am cerut banii, in total 240 de euro, m-au batut", afirma romanul in varsta de 30 de ani.

Muncitorul a primit pumni in fata, in torace si lovituri cu picioarele pentru ca a indraznit sa ceara restantele salariale patronilor - tata si fiu - ai unei firme de constructii care lucreaza la restaurarea unei cladiri in zona Cassia din Roma.

Cazul a fost descoperit in cadrul controalelor efectuate de autoritatile italiene pe santierele din Roma, unde lucreaza la negru multi imigranti si unde in ultimii sapte ani 82 de muncitori au murit din cauza nerespectarii normelor de protectie.

Pentru o bucata de pâine sunt mulți care lucreazã la negru în Italia cât și în România.
Memorat
Cocolina
Sr. Member

« Răspunde #13 : 10-11-2010, 16:24:29 »

Italianul care a bãtut-o pe asistenta românã poate scãpa de acuzaþia de omor prin imprudenþã

Italianul Alessio Burtone, care a agresat-o pe românca Maricica Hãhãianu în staþia de metrou Anangina de la Roma, ar putea sã scape de acuzaþia de omor prin imprudenþã, deoarece avocatul sãu a venit cu dovezi noi.

Potrivit presei italiene, Fabrizio Gallo, cel care îl apãrã pe agresorul în vârstã de 20 de ani, a prezentat în faþa instanþei filmuleþul incidentului, punând accent pe faptul cã femeia nu a intrat în comã pe loc, ea fiind conºtientã. Astfel, românca îºi miºca braþele, picioarele ºi capul, la un moment dat chiar apucându-l de un picior pe Burtone.

Italianul care a bãtut-o pe asistenta românã poate scãpa de acuzaþia de omor prin imprudenþãProblema este, spune avocatul, faptul cã Salvarea a sosit prea târziu, cã în loc sã cheme ajutoare, oamenii s-au adunat în jurul ei sã vadã ce se întâmplã. Au trecut 17 minute pânã la sosirea Ambulanþei, timp în care starea Maricicãi s-a agravat.

În acest caz, italianul ar putea sã scape de acuzaþia de omor prin imprudenþã, sã fie eliberat din închisoare ºi pus în arest la domiciliu pe toatã durata procesului. Vina morþii ar cãdea pe cei care nu au chemat sau acordat primul ajutor la timp.

Shocked
Memorat

alex s.
Veteran

« Răspunde #14 : 11-11-2010, 00:31:24 »

Mi-e rau..sa acuzi o intreaga statie de metrou pt omor "din nepasare" si sa lasi liber agresorul (italian, saracu). Ia sa fi fost invers Wink.  Alexandrescu scria fabule mai cu haz, pe bune.

Memorat

.. nobody's perfect ..
Pagini: [1] 2 3 ... 6   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: