Aceasta este arhiva 2006-2011. Click aici ptr a intra in noul forum romania-italia.info

Questo e' l'archivio 2006-2011. Clicca qui per entrare nel nuovo forum romania-italia.info

Suferea de inimã, dar i-au tãiat piciorul

Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126739 Mesaje în 8506 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: [1]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: Suferea de inimã, dar i-au tãiat piciorul  (Citit de 647 ori)
lidia_dorin
Veteran

« : 27-07-2010, 13:07:12 »

Pacienþii se plang cã trãiesc clipe de groazã in spitalele din Romania

S-a internat in spital pentru o operaþie de inimã, dar a plecat acasã ºi cu piciorul amputat. E cazul unei femei de 49 de ani, care ii invinovãþeºte pe medicii de la Spitalul Militar din Bucureºti cã au lãsat-o infirmã.

Vasilica Hauþã, de 49 de ani, a fost supusã unei intervenþii chirurgicale de triplu bypass la Spitalul Militar din Capitalã, pe 2 octombrie 2006, dupã ce a fost di-agnosticatã cu “cardiopatie ischemicã cu leziune de trunchi“, aorta fiind înfundatã 90%. “Când m-am trezit, mã durea piciorul de la genunchi în jos, eram tãiatã în douã locuri la gambã, pentru cã de acolo mi-au scos venele.

De la operaþie, de joi ºi pânã duminicã, nimeni nu mi-a schimbat pansamentele, aºa cã rãnile s-au infectat, apoi piciorul s-a înnegrit. Luni, medicii mi-au spus cã trebuie sã îmi amputeze laba piciorului, iar când m-am trezit din operaþie, îl tãiaserã pânã la genunchi”, îºi aminteºte femeia. De atunci, Vasilica depinde de un scaun cu rotile pentru a putea sã se deplaseze, aºa cã s-a hotãrât sã dea în judecatã medicii ºi Spitalul Militar, ca sã obþinã bani pentru o protezã.

http://www.infoportal.ro/presa~info-1856413.html

Memorat
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #1 : 27-07-2010, 14:28:25 »

doamne fereste, au innebunit dracului de tot...
bine ca l-ar realege pe ceausescu, in loc sa-si bage dracului mintile-n cap si sa puna osul la treaba, sa scoata tara aia din rahat...
Memorat

Alizée
Veteran

« Răspunde #2 : 27-07-2010, 15:21:59 »

nu cred ca este acesta motivul, nici prin alegerea democratilor de acum 5 ani, in sistemul sanitar nu s-a vazut nici o schimbare(in bine)  Undecided
Memorat
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #3 : 27-07-2010, 15:38:55 »

Alizée, ceea ce spun eu e ca o tara se scoate din rahat si daca fiecare isi face treaba, in loc sa astepte reformele nu stiu carui guvern sau sa stea cu laba-ntinsa la cersit.
da-o dracu de treaba, ce are viata unui om cu politica? te-ai facut medic in baza reformelor guvernului? sau ca sa VINDECI LUME?

dar daca lumea a ajuns sa spuna ca ar revota un idiot analfabet, hot de biciclete, UN PRESTANOME al comunistilor care si-a pus doar moaka si numele in fata, a fost manipulat ca o marioneta de altii mai smecheri si a platit cu moartea, pe care acum l-au transformat in "cel mai mare statist"!!!!... nu prea ii duce capul sa inteleaga ca nu se poate CERSI IN ETERN si justifica aceste CRIME (pentru ca sint crime ce fac doctorii astia) aruncind pisica moarta in gradina guvernului si a lipsei de reforme in sistemul sanitar.

am spus-o de mii de ori, Medici senza frontiere pleaca in lumea larga sa salveze vieti, fara reforme, fara salarii, fara prime, fara spaga, fara mertzane la poarta vilei cu piscina....dar aia s-au facut medici din VOCATIE!
Memorat

muratore
Veteran

« Răspunde #4 : 27-07-2010, 16:13:30 »

...bunicul meu spunea asa...daca iti place fa-te doctor sau invatator, daca nu mai bine politai sau popa ( era dascal la biserica)... Smiley

...si avea dreptate...si nu l-am vazut niciodata stand pe bancuta la poarta, seara sau in amiaza mare tragand din tigare sau la o tuica...
Memorat

Doamne, mare e gradina ta .....Smiley
nica
Full Member
**

« Răspunde #5 : 27-07-2010, 20:00:14 »

Si ce zici, Madalina?? Nu cumva l-au omorat tocmai cei carora le-a imprumuntat numele??? Pentru ca nu i-a ascultat??
Iar in ce priveste studiile lui(Ceausescu), din pacate nu prea am vazut nici un "teletual" care sa scrie sau sa strige in gura mare adevarul. Dimpotriva, sunt cei care se vand cel mai ieftin. Pentru "mariri desarte".
Memorat
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #6 : 27-07-2010, 20:14:38 »

Nica, sa fiu sincera, i-as fi tras si eu un glont in cap. si tu, si toata lumea.
dar asta pentru ca macar atunci eram prosti rau, nu stiam altceva decit romania, partidul comunist, ceausescu e raul cel mare. ca nu vazusem lumea, asa eram indobitociti sistematic.
dar acum am vazut lumea si singurul lucru care ne-a ramas in cap e: MONEY MONEY MONEY.
Memorat

Pagini: [1]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: