Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: [1]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: accident!  (Citit de 711 ori)
vasko32
Newbie

« : 02-03-2011, 15:50:12 »

salutare!exista aici cineva care mar putea ajuta an legatura cu un accident an italia eu fiind victima?au trecut 4 ani de atunci si cu toate ca am pus un avocat nam primit nimic astept raspuns multumesc!
Memorat
pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #1 : 03-03-2011, 10:10:48 »

4 ani sint enorm de multi, o asig trebuie sa lichideze in maxim 30 de zile, prin lege
asta 1

2 e ca :

- ar trebui sa iei avocatu de guler
- ar trebui sa stii si tu ce masina te-a lovit, cu cine era asigurat etc etc

daca stii asta ar trebui sa suni la nr verde al companiei de asigurare
ceri numar de inregistrare al accidentului
ajutorul de la asociatii uita-l , tzeapa sau gargara

oricum, nu cred ca compania nu si-a facut treaba ci mai degraba e ca, parerea mea, ori au arhivat cazul si l-au scos curat pe vinovat ori ti-au fost dati bani si cineva i-a facut sa nu mai ajunga la tine (dar stii ca ptr a avea bani trebuie sa produci documentatie medicala cu ce ai patit, cu costurile tratamentului etc etc ?? ai facut asta Huh? )
oricum, ziceam, ai tot dreptul sa afli de la sursa cum s-a rezolvat cazul in chestiune
iar daca mai vrei bani acum dupa....4 ani cred ca merge doar cu procedura legala (adica avocat + recurs la Tribunal )

p.

salutare!exista aici cineva care mar putea ajuta an legatura cu un accident an italia eu fiind victima?au trecut 4 ani de atunci si cu toate ca am pus un avocat nam primit nimic astept raspuns multumesc!
« Ultima modificare: 03-03-2011, 10:26:42 de către pippus » Memorat

Pagini: [1]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: