Mie mi-a placut cum ai salutat in stinga si-n dreapta.

bine ai venit!
dar tot n-am inteles ce vrei de la noi. vrei sa expui, ai zis, deci de fapt nu oferi, ci ceri, corrrrect?
Tie iti trebuie contacte. Spune-ne mai multe, poate reusim sa te ajutam cumva.
Raspunsul sper sa fie mai clar. Un artist, daca il reducem pe hartie(prin absurd), este ca orice alt producator. Doar ca produsul sau este de arta, intr-o forma sau alta. E relativa atat cererea mea, cat si oferta, adevarat, pentru multi poate ca cer, dar in fapt ofer ceva. Asa e, am nevoie de contacte, si contracte.
Eu pot face de la filme documentare(regie, filmare, editare- vorbesc asa simplificat pentru a fi cat mai lesne inteles) la fotografii de produs ori evenimente(petreceri, nunti, etc). Eu sunt specializat pe fotografia de arta, si o expun ca atare, asa cum se face si o expozitie de pictura, sculptura etc.Insa e dificil sa traiesti doar din lucrul acesta, fapt pentru care am extins putin activitatile, bineinteles, avand specializare pentru fiecare in parte. Am fost profesor de: Educatie Plastica, Fotografie, Teatru. Pe scurt, in mare, am spus cate ceva despre mine. Daca mai sunt nelamuriri va stau tuturor la dispozitie. Si multumesc sincer pentru atentia acordata. Toate cele bune!