Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: [1]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: Cultura, arta, pe taraba, la vanzare...  (Citit de 531 ori)
Andrei Cristian
Newbie

« : 28-04-2010, 18:48:48 »

Salutari in stanga si in dreapta. Presupun ca fiecare vrea ceva de la voi, o informatie, ceva o mana de ajutor. Eu as vrea sa va ofer ceva. Sunt artist vizual, am 24 de ani, sunt la a doua expozitie personala de fotografie, si activez in domeniul artelor de 8 ani. Am terminat facultatea de Imagine de Film si TV. Vreau sa expun si in Italia. Vreau sa fac ceva mai mult in viata. Vreau ca ROMAN sa fie un cuvant respectat in Italia. Mi-as dori sa pot da mana si cu romanii din Italia, intr-un parteneriat din care viitorul ambelor parti sa poata fi mai bun. Am foarte multe proiecte. Ar fi superficial sa le expun aici, dar voi lasa datele de contact in cazul in care cineva vrea sa comunice cu mine. Sper ca am reusit sa fiu inteles. E doar felul meu de a sta drept, nicidecum o obraznicie. Spun asta pentru ca de foarte multe ori sunt considerat asa, si stiti si voi foarte bine ca in societatea romaneasca trebuie sa te umilesti cat mai mult, desii de cele mai multe ori Tu esti cel ce ofera mult mai mult decat iti ofera angajatorul...

andreicristian.dumitrescu@yahoo.com   Este adresa mea de e-mail.
Memorat
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #1 : 28-04-2010, 19:46:31 »

Mie mi-a placut cum ai salutat in stinga si-n dreapta. Smiley bine ai venit!
dar tot n-am inteles ce vrei de la noi. vrei sa expui, ai zis, deci de fapt nu oferi, ci ceri, corrrrect?
Tie iti trebuie contacte. Spune-ne mai multe, poate reusim sa te ajutam cumva.
Memorat

ranya
Veteran

« Răspunde #2 : 28-04-2010, 23:29:04 »

welcome!
Memorat

Nimic nu este mai scump decât ceea ce primeºti pe gratis.
Andrei Cristian
Newbie

« Răspunde #3 : 29-04-2010, 12:48:17 »

Mie mi-a placut cum ai salutat in stinga si-n dreapta. Smiley bine ai venit!
dar tot n-am inteles ce vrei de la noi. vrei sa expui, ai zis, deci de fapt nu oferi, ci ceri, corrrrect?
Tie iti trebuie contacte. Spune-ne mai multe, poate reusim sa te ajutam cumva.

Raspunsul sper sa fie mai clar. Un artist, daca il reducem pe hartie(prin absurd), este ca orice alt producator. Doar ca produsul sau este de arta, intr-o forma sau alta. E relativa atat cererea mea, cat si oferta, adevarat, pentru multi poate ca cer, dar in fapt ofer ceva. Asa e, am nevoie de contacte, si contracte.
Eu pot face de la filme documentare(regie, filmare, editare- vorbesc asa simplificat pentru a fi cat mai lesne inteles) la fotografii de produs ori evenimente(petreceri, nunti, etc). Eu sunt specializat pe fotografia de arta, si o expun ca atare, asa cum se face si o expozitie de pictura, sculptura etc.Insa e dificil sa traiesti doar din lucrul acesta, fapt pentru care am extins putin activitatile, bineinteles, avand specializare pentru fiecare in parte. Am fost profesor de: Educatie Plastica,  Fotografie, Teatru.  Pe scurt, in mare, am spus cate ceva despre mine. Daca mai sunt nelamuriri va stau tuturor la dispozitie. Si multumesc sincer pentru atentia acordata. Toate cele bune!
Memorat
Pagini: [1]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: