Aceasta este arhiva 2006-2011. Click aici ptr a intra in noul forum romania-italia.info

Questo e' l'archivio 2006-2011. Clicca qui per entrare nel nuovo forum romania-italia.info

Scrisoare deschisa adresata d-lui deputat W. Branza si d-lui senator V.Badea

Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126739 Mesaje în 8506 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: [1]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: Scrisoare deschisa adresata d-lui deputat W. Branza si d-lui senator V.Badea  (Citit de 2527 ori)
pippus
Admin
Veteran

« : 19-02-2010, 17:18:13 »

[o public ca e bataioasa si le zice una de la obraz si lu Branza si lu Badea ]

ASOCIATIA "ROMENI DI PADOVA"                                       
MISCAREA ROMANILOR DIN EUROPA

SCRISOARE DESCHISA

adresata  d-lui deputat WILLIAM BRINZA si

d-lui senator VIOREL BADEA

Desconsiderarea diasporei romane de catre institutiile centrale de la Bucuresti imbraca forme inacceptabile pentru noi.

MAJORAREA TAXEI DE URGENTA PENTRU SERVICIILE CONSULARE cu 50%, de la 10 la 15 €!

Aceasta majorare o consideram un afront ofensator pentru milioanele de romani rezidenti in strainatate . O palma data  "sclavilor moderni" din occident (cu rol de "vaca de muls " si sursa de voturi in campania electorala!), care din truda si sudoarea lor alimenteaza balanta financiara a Romaniei cu MILIARDE de euro in fiecare an, "primind " in schimb din parte puterii INDIFERENTA SI DESCONSIDERATIE .

Modificarea Legii 198/2008 (privind serviciile consulare) a fost adoptata "IN UNANIMITATE", deci cu "contributia" alesilor nostri, d-l deputat WIILIAM BRINZA si d-l senator VIOREL BADEA, carora dorim sa le "MULTUMIM" pentru grija ce o poarta celor care i-au votat cu un an in urma!

Majorarea in cauza vine pe fondul deteriorarii calitatii serviciilor consulare ale misiunilor Romaniei. In urma cu cateva luni, procentul de nemultumire era de cca. 80%, in randul romanilor rezidenti in Italia. Dupa reducerea personalului consular, procentul nu-l mai suporta nici hartia!

In contextul calitatii deplorabile a serviciilor consulare, majorarea taxei de urgenta cu 50% , constituie un afront inacceptabil pentru o alta "jumatate" de Romanie: 10-13 milioane de romani aflati in pribegie si care constituie una dintre putinele "industrii " rentabile pentru finantele Romaniei ca Stat.

Acest AFRONT este inacceptabil pentru noi, in consecinta va solicitam sa nu traduceti in fapt aceasta majorare.

Va invitam si cu aceasta ocazie sa procedati la un real dialog cu diaspora romana, in particular cu miscarea asociativa, care (o repurtam cu insistenta de fiecare data ) reprezinta un potential pe care autoritatile de la Bucuresti nu pot sau nu vreau sa-l vada, largind prapastia ce ne desparte la ora actuala.

In speranta ca vom auzi si de bine,

de la Padova,

in numele Comitetului Director al Asociatiei "Romeni di Padova" si al

MISCARII ROMANILOR DIN EUROPA

ing. Die Nicolae Alexandru

(Presedintele Asociatiei "Romeni di Padova")

Memorat
pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #1 : 05-03-2010, 22:48:55 »

tot din seria ingineru Die contro tutti, ia d-acilea comunicat bataios Grin

Sa-i taiem din branza lu Branza !!!

ing. Die Nicolae Alexandru:  DIASPORA ROMANA DIN ITALIA
Vineri, 05 Martie 2010 20:15
ASOCIATIA "ROMENI DI PADOVA"
Stimate d-le Presedinte , suntem de acord cu masurile de austeritate ce se impun. Dupa opinia noastra ar trebui inceput cu restrictii drastice asupra privilegiilor parlamentarilor.PUTEREA EXEMPLULUI ! In particular facem referire la parlmentarii cicumscriptiei 43-Europa ( deputatul William Branza si senatorul Viorel Badea, alesi cu voturile noastre)care ne-au costat pe noi contribuabilii cca. 100.000€ , de un an si jumatate de cand functioneaza . Contributia lor in favoarea diasporei :ZERO ! Dorim sa se dea publicitatii modul cum au fost folositi cei 2 milioane € aprobati de catre Parlament pentru finantarea proiectelor pentru diaspora . In aceasta conjuctura de criza ce impune austritate , va invitam si pe aceasta cale sa acceptati un real dialog cu diaspora ,in particular cu miscarea asociativa,ce reprezinta o resursa deosebita , dar nevalorificata . Cu respect. De la Padova ,in numele Comitetului Director al Asociatiei "Romeni di Padova" Ing.Die Nicolae Alexandru-Presedinte.

Memorat
pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #2 : 05-03-2010, 22:55:56 »

deci domnu Die are 62 de ani, dupa ce zice netu

presupun ca e undeva in pozele astea
respect domnu inginer (fara misto-uri) !! ( omu e cel mai activ dintre toate asociatiile la trimis comunicate bataioase la toata lista de emailuri pe orice tema care-l supara  Grin Grin Grin)

http://www.adevarul.it/stiri/protest-fata-ambasadei-romaniei-roma

Memorat
moonshiner
Author
Sr. Member

« Răspunde #3 : 18-06-2010, 20:40:01 »

Sper ca inginerul Die de 62 de ani sa nu faca infarct, Branza s-a pus pe fapte mari:

http://www.gandul.info/news/solutia-branza-deputatul-william-branza-a-initiat-o-lege-prin-care-pune-o-taxa-pe-banii-trimisi-in-tara-de-capsunari-plus-sa-impozitam-si-transa-fmi-e-o-idee-foarte-buna-6430974
Memorat
Andrei Cristian
Newbie

« Răspunde #4 : 05-07-2010, 11:36:42 »

deci domnu Die are 62 de ani, dupa ce zice netu

presupun ca e undeva in pozele astea
respect domnu inginer (fara misto-uri) !! ( omu e cel mai activ dintre toate asociatiile la trimis comunicate bataioase la toata lista de emailuri pe orice tema care-l supara  Grin Grin Grin)

http://www.adevarul.it/stiri/protest-fata-ambasadei-romaniei-roma

Da, intradevar Respect. De la un consatean de-al domnului Branza... cateva randuri. Domnul acesta, acest imbecil cu doctorat, cumparat evident, cum a ajuns in functia respectiva? As fi bucuros daca cineva il poate asculta pe Branza, in contextul in care nu prea poate vorbi corect gramatical si nu are logica, iar cand am spus doctorat cumparat, nu am glumit. Daca cineva vrea sa faca un test, intrebati-l orice din ceea ce a "scris" acolo. Este un tip care a facut avere, care injura de indata ce isi opresc reporterii camera si asa mai departe. Acum, intrebarea mea este, cum putem scapa de nemernici? Eu unul am devenit un om care tot raporteaza, nu ma intereseaza cum sunt privit, nepasarea ne-a adus aici. Si faptul ca ne-a fost indus : Esti prea mic... nu ai nici o putere... Gresit. Suntem puternici, inteligenti, si tare mult mi-as dori sa fim si uniti. Mult mai uniti. As fi interesat sa fac o expozitie ce va starni controverse. Daca cineva vrea detalii despre idee si este interesat sa ma ajute, sa ma contacteze. Multumesc.
Memorat
marinella
Newbie

« Răspunde #5 : 14-07-2010, 12:16:52 »

bai, fratilor, dupa cum vad eu nu prea aveti habar la ce se intampla in tara. S-a legiferat mafia de mai bine de un an si voi mai vreti dreptate! Si asta mai ales datorita voua, diaspora, cu votul vostru! Base umbla beat toata ziua si arunca cu ordonante peste ordonante care se bat cap in cap, dupa aia vrea sa le anuleze... ce mai, e circu de pe lume! E dezastru! Daca pana acum a emigrat lumea, sa vedeti de-acum in colo. La toamna vin si eu ca asistenta medicala si .... sa va mai zic una: sunt nevasta de medic de familie si fost ofiter! Poate asta sa va deie o idee despre situatia din tara. Mi-au intrat copii la facultate si nu mai facem fata la toate magariile de taxe inventate de astia si la toate taierile de salarii si de blocari de posturi. Toata tara moare si astia nu stiu ce sa mai inventeze sa desfiinteze toate locurile de munca. De, madam udrea are nevoie de bani pt posete de firma. Nu e rautate ci pur si simplu asta cred din moment ce nimeni nu da socoteala de banii pe care i-au avut pe mana si ce-au facut cu ei. Concluzia: sunteti niste naivi. Toate institutiile statului sunt aservite direct PDL prin LEGE si voi sperati la dreptate. Hai pa!
Memorat
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #6 : 14-07-2010, 12:30:27 »

sintem naivi, dar tu esti cam impertinenta.
hai pa.
Memorat

gurau mariana
Vizitator
« Răspunde #7 : 14-07-2010, 16:38:18 »

Citat
sa va mai zic una: sunt nevasta de medic de familie si fost ofiter!
Sa "fi" sanatoasa! Grin
Memorat
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #8 : 14-07-2010, 16:50:12 »

mor mor

pe mine insa ma distreaza astia cu "mai ales datorita voua, diaspora, cu votul vostru!"
prostii... pardon, naivii, n-au inteles ca pe base l-au ales tot ei, ca alea 3 voturi din diaspora au fost doar cele care au inclinat putin balanta. dar deh... asa i-a spus lu ta-su un om..
tare diaspora asta frate, voteaza astia ca la turci. da bine-ar fi ca data viitoare sa-si vada de treaba si sa-i lase pe ei sa aleaga.
da crezi ca nu se vaieta si nu emigreaza si atunci?!
Memorat

pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #9 : 14-07-2010, 20:15:52 »

bai, fratilor, dupa cum vad eu nu prea aveti habar la ce se intampla in tara. S-a legiferat mafia de mai bine de un an si voi mai vreti dreptate! Si asta mai ales datorita voua, diaspora, cu votul vostru! Base umbla beat toata ziua si arunca cu ordonante peste ordonante care se bat cap in cap, dupa aia vrea sa le anuleze... ce mai, e circu de pe lume! E dezastru! Daca pana acum a emigrat lumea, sa vedeti de-acum in colo. La toamna vin si eu ca asistenta medicala si .... sa va mai zic una: sunt nevasta de medic de familie si fost ofiter! Poate asta sa va deie o idee despre situatia din tara. Mi-au intrat copii la facultate si nu mai facem fata la toate magariile de taxe inventate de astia si la toate taierile de salarii si de blocari de posturi. Toata tara moare si astia nu stiu ce sa mai inventeze sa desfiinteze toate locurile de munca. De, madam udrea are nevoie de bani pt posete de firma. Nu e rautate ci pur si simplu asta cred din moment ce nimeni nu da socoteala de banii pe care i-au avut pe mana si ce-au facut cu ei. Concluzia: sunteti niste naivi. Toate institutiile statului sunt aservite direct PDL prin LEGE si voi sperati la dreptate. Hai pa!

deci si in cazul tau e grele si nu invingi nici cu ofitzeria, asta voiai sa zici, nu ?!  Undecided Undecided

p.
Memorat
marinella
Newbie

« Răspunde #10 : 13-11-2010, 14:47:00 »

afront ofensator? Ooooo, mama!
Memorat
ovidelu11
Sr. Member

« Răspunde #11 : 17-11-2010, 22:50:45 »

Si asta mai ales datorita voua, diaspora, cu votul vostru!
as vrea sa il vad p'la care a fost la vot... mah!
Memorat
tudorM
Full Member
**

« Răspunde #12 : 19-11-2010, 20:31:11 »

Citat
as vrea sa il vad p'la care a fost la vot... mah!

Eu am fost.... si am si votat cu Basescu,vrei sa pun si poza??? mor
Memorat

Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #13 : 19-11-2010, 20:57:21 »

tu esti unu'... care sint ailalti 2? mor
Memorat

Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #14 : 19-11-2010, 21:14:18 »

afront ofensator? Ooooo, mama!

da exista si afronturi magulitoare? mor mor