Aceasta este arhiva 2006-2011. Click aici ptr a intra in noul forum romania-italia.info

Questo e' l'archivio 2006-2011. Clicca qui per entrare nel nuovo forum romania-italia.info

Citatul zilei

Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126739 Mesaje în 8506 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: 1 [2] 3   In jos
Imprimă
Autor Subiect: Citatul zilei  (Citit de 5668 ori)
stiucamavrei
I'm Condy, that Condy...
Sr. Member

« Răspunde #15 : 12-12-2009, 22:15:31 »

La buona educazione non sta nel non versare la salsa sulla tovaglia, ma nel non mostrare di accorgersi se un altro lo fa.

Anton Pavlovic Cechov
Memorat
light
Veteran

« Răspunde #16 : 15-12-2009, 00:57:40 »

Scrie cu sufletul tau si reciteste cu sufletul altora.

Sa fii mandru ca stai sus numai atunci cand nu-ti e rusine sa-ti aduci aminte cine te-a adus acolo.

- Nicolae Iorga-
Memorat
andany
Jr. Member
*

« Răspunde #17 : 15-12-2009, 14:51:33 »

"Daca exista vreun pacat impotriva vietii,acesta este sa speri la o alta viata,ignorand implacabila grandoare a acestei vieti."  ALBERT CAMUS

"In conversatie nu aduce vorba la tot pasul,cu rost sau fara rost,de ispravile sau intamplarile tale;caci placerea pe care o ai tu de a povesti nu o au si cei dimprejur de a te asculta."   EPICTET

"Cand avem un sentiment fara speranta,o mare speranta ne mai ramane:ca niciodata nu-l vom pierde."   CARAGIALE

"Experienta femeii nu vine din numarul relatiilor,ci din intensitatea lor."   MARIN SORESCU

"Sa nu tinzi spre ceea ce e cu neputinta."   MARC AURELIU

"Femeia insala numai pe cel pe care il iubeste,pe ceilalti ii paraseste pur si simplu."  Huh???

Memorat
light
Veteran

« Răspunde #18 : 28-01-2010, 17:21:46 »

Modestia este constiinta trupului.(Honore De Balzac)

Modestia este culoarea virtutii. (Diogene)

Este mult mai impresionant cand altii discuta despre calitatile tale fara ajutorul tau. ( Miss Manners)

Modestia interzice ceea ce legea permite. (Seneca)
Memorat
Alien
Full Member
**

« Răspunde #19 : 28-01-2010, 18:00:11 »

o sa-mi permit sa postez aici cateva dintre faimoasele perle ale unui  coleg de munca romanas cu care ne delecteaza adeseori. ultima chestie cu care m-am dixtrat e legata de mancare (discutia se invartea in jurul "bucatarelilor")

"bai! iti spun eu care-i toata smecheria la mancare: gustul! daca n-are gust... te caci in ea mancare!"
« Ultima modificare: 28-01-2010, 18:01:51 de către Alien » Memorat
ranya
Veteran

« Răspunde #20 : 28-01-2010, 21:46:44 »

mor
Memorat

Nimic nu este mai scump decât ceea ce primeºti pe gratis.
light
Veteran

« Răspunde #21 : 16-02-2010, 23:41:24 »

Vulpea modernã nu mai e interesatã de gãini. Vrea sã restructureze coteþul.

Mi-am încercat noua conºtiinþã. Mã cam strânge

Cultiv autoironia. Nu râd de voi, ci de mine. Dar eu sunt unul dintre voi.

Lumea devine onestã, acolo unde e mai ieftin sã cumperi decât sã furi.

Când s-a rupt firul, marioneta a cãzut grãmadã. A fost primul ei gest independent.

O iubire adevarata se verifica la batranete, cand drogul sexului dispare.

-Valeriu Butulescu
Memorat
gurau mariana
Vizitator
« Răspunde #22 : 04-09-2010, 12:57:19 »

"Un granello di sabbia rispecchia la meraviglia dell'universo. Un figlio dimostra la meraviglia che siamo."

"Sembra che tutti abbiano l'idea esatta di come dobbiamo vivere la nostra vita. E non sanno mai come devono vivere la loro."

"Io non vivo nel mio passato,ne nel mio futuro.Possiedo soltanto il presente,ed è il presente che mi interessa."
                                                  Paulo Coelho

Memorat
lidia_dorin
Veteran

« Răspunde #23 : 21-11-2010, 12:32:45 »

Essere egoisti non significa vivere come ti pare.Significa pretendere ad altri di vivere come pare a te.

-auzita pe la radio-
Memorat
mihamiha
Full Member
**

« Răspunde #24 : 21-11-2010, 15:36:46 »

Daca vrei liniste,crede.Daca vrei adevarul,cauta si sufera!
Memorat

Mihaela
Sig.na Sorriso
Newbie

« Răspunde #25 : 22-11-2010, 19:47:09 »

ai perfecta dreptate Miha , problema e dupa ce il afli  Shocked  hammer

Farmecul este si va ramane o moneda internationala !
Memorat

Bisogna diventare cercatori di speranza...
bisogna diventare diffusori di gioia, coltivarla in noi ed espanderla all'esterno.
mihamiha
Full Member
**

« Răspunde #26 : 22-11-2010, 20:25:35 »

Cine nu iarta,distruge puntea pe care trebuie sa treaca el insasi                                                                                     Numai egoistul sufera cu adevarat si tot timpul                                                                                                        Mintile ilustre discuta idei,inteligentele discuta evenimente iar mintile reduse ii discuta pe altii
Memorat

Mihaela
Sig.na Sorriso
Newbie

« Răspunde #27 : 22-11-2010, 22:07:36 »

Devono coincidere così tante cose per far andar bene una storia: sguardi, tempi, luoghi.
L'amore è un semplice miracolo. (Massimo Bisotti)
Memorat

Bisogna diventare cercatori di speranza...
bisogna diventare diffusori di gioia, coltivarla in noi ed espanderla all'esterno.
lifepow
Jr. Member
*

« Răspunde #28 : 29-12-2010, 00:40:37 »

"Bogatia este sclava omului intelept si stapana celui prost!" - Seneca

As vrea sa descifrez asta pt cei care nu inteleg  Wink

Saracul munceste pentru bani(devine sclavul banilor),si bogatul face banii sa lucreze pentru el. E un principiu simplu dar e inteles doar de 10% din populatia globului.

Un exemplu ca sa intelegi mentalitatea saracului,bogatului:

Daca unu bogat si unu sarac ar avea o suma de 30 000 $ si vor sa isi cumpere o masina

Saracu se duce si cheltuie 30 000$ si cumpara masina (aia 30000 nu o sa ii mai vada)

Bogatul gandeste asa: Am 30 000, o sa ii investesc intr-o afacare care sa imi aduca profit si o sa imi plateasca masina + imi creeaza venit pasiv pt tot restul vietii.

"Cat timp iti trebuie ca sa ajungi bogat,tot atata timp iti trebuie ca sa ramai sarac"
Memorat
mihamiha
Full Member
**

« Răspunde #29 : 02-01-2011, 16:18:21 »

Amintirea e singurul paradis din care nu te alunga nimeni...!
Memorat

Mihaela
Pagini: 1 [2] 3   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: