Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

117511 Mesaje în 7883 Subiecte- de catre 4226 Utilizatori - Ultimul cont creat: beatrix
Pagini: [1]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: Vitamine...pentru suflet...(Humberto A.Agudelo C)  (Citit de 366 ori)
Cocolina
Newbie
*
Deconectat Deconectat

« : 28-07-2010, 16:22:18 »

Dragostea in cele mai mici amanunte

El murise de un an si se apropia o data importanta, ziua sfantului Valentin.In fiecare an ii trimitea cate un buchet de trandafiri acasa,cu un biletel pe care scria:"te iubesc mai mult ca anul trecut, dragostea mea va creste in fiecare zi".Dar acesta era primul an in care Roza nu il va mai primi.S-a mirat foarte mult cand cineva a sunat la usa si, spre surprindera ei,deschizand a vazut un buchet de trandafiri cu un biletel pe care scria:"te iubesc".Bineinteles ca s-a suparat pentru ca a crezut ca e o gluma proasta, a sunat la floraraie sa reclame cazul , si cand i-au raspuns, patronul magazinului i-a spus ca stia ca sotul ei murise de un an, a intrebat-o daca citise si in interiorul biletelului si i-a explicat ca acei trandafiri erau platiti de sotul ei dinainte, ca de altfel toate buchetele pentru fiecare an din viata ei de atunci incolo.Dupa ce a inchis telefonul Rosei i s-au umplut ochii de lacrimi si, cand a desfacut felicitarea, a vazut scrisul sotului ei:" Buna, dragostea mea, stiu ca a fost un an greu pentru tine sper sa te poti reface repede, dar doream sa-ti spun ca te voi iubi pentru tot restul timpului si pana cand vom fi impreuna, ti se vor trimite trandafiri in fiecare an; iar atunci cand vor suna la usa si nu vei deschide, vor suna de inca cinci ori, si daca tot nu raspunzi, vor sti cu siguranta unde sa le duca, acolo unde tu vei fi alaturi de mine.Te iubesc , sotul tau".Atunci cand iubesti pe cineva nu conteaza unde este, totul este posibil .

Memorat

Cerul n-ar avea curcubeul,daca ochii n-ar avea lacrimi...
lidia_dorin
Sr. Member
Deconectat Deconectat

« Răspunde #1 : 28-07-2010, 20:24:13 »

Imi aduce aminte de o carte pe are am citit-o acum cativa ani.Titlul pare siropos,
'PS I love you' de Cecelia Ahern, dar relaxeaza cand n-ai chef de lume, stiri si alte chestii.
Memorat
Cocolina
Newbie
*
Deconectat Deconectat

« Răspunde #2 : 29-07-2010, 23:20:04 »

Azi am primit flori!

Nu este nici ziua mea, nici vreo alta zi speciala.Ne-am certat rau pentru prima data aseara si el mi-a zis mai multe cuvinte urate care m-au durut foarte tare.Dar stiu ca ii pare rau si se caieste si pentru asta mi-a trimis flori.

Azi am primit flori!
Nu este ziua noastra sau alta zi speciala ;azi noapte m-a izbit de perete si a inceputsa ma stranga de gat.Parea un cosmar, dar din acelea in care esti treaz si stii ca nu poate fi realitate.Azi dimineata m-am trezit cu vanatai si dureri pe tot corpul, dar stiu ca ii pare rau .Pentru asta am primit flori.

Azi am primit flori!
Si nu este ziua Sfantului Valentin sau vreo zi speciala;azi noapte iarasi m-a lovit si m-a amenintat ca ma omoara; nici machiajul si nici manecile lungi nu au putut ascunde taieturile si loviturile pe care mi le-a facut de data asta.Azi nu am putut merge la serviciu pentru ca nu voiam sa-si dea seama colegii.Dar sunt sigura ca ii pare rau, pentru ca mi-a trimis flori.

Azi am primit flori!
Si nu este ziua mamei sau vreo alta zi speciala; azi noapte m-a batut din nou, dar de data asta mult mai rau.Daca reusesc sa ma despart de el, ce voi face? Cum as putea sa ma descurc singura cu copii? Ce va fi cu noi daca nu be vor ajunge banii ? Imi e atat de teama de el, dar in acelasi timp, depind de el atat de mult incat mi-e frica sa ma despart.Dar azi stiu ca se caieste pentru ca mi-a trimis flori.

Azi am primit flori!
Azi e o zi speciala :Este ziua inmormantarii mele.Azi noapte, in sfarsit , a reusit sa ma omoare.M-a batut pana am murit.Daca as fi avut curajul si puterea sa-l parasesc;daca as fi acceptat ajutor profesional.

Azi nu as mai fi primit flori
Memorat

lidia_dorin
Sr. Member
Deconectat Deconectat

« Răspunde #3 : 30-07-2010, 13:08:03 »

Asta nu mai e vitamina.E otrava.Drog, care actioneaza implacabil.Salvarea dezintoxicarii se cheama vointa, auostima, dragoste de sine si simt de responsabilitate fata de copii.

ps:fetele mele vor face sigur un sport care sa includa tehnici de autoaparare, ... pt orice eventualitate.
Memorat
ranya
Veteran
Deconectat Deconectat

« Răspunde #4 : 30-07-2010, 16:17:13 »

of si  cate cazuri sunt! Roll Eyes
Memorat
viocat
Newbie
*
Deconectat Deconectat

« Răspunde #5 : 31-07-2010, 10:19:19 »

Interesant ! Coco , vrei cumva sa trimiti si un alt mesaj ?
Memorat
Cocolina
Newbie
*
Deconectat Deconectat

« Răspunde #6 : 03-09-2010, 12:51:27 »

Dumnezeu din portbagaj

Casiana avea 14 ani cand mama inca ii mai spunea la plecare " mergi cu Dumnezeu fata mea!" Nu a facut exceptie nici de aceasta data cand fiica ei pleca in alt oras sa sarbatoareasca terminarea anului scolar.Pentru ca masina era plina de amici fata s-a rusinat si a zis" Ei lasa mama, lasa-l in portbagaj de data asta pe Dumnezeu ca in masina nu mai are loc". Colegii s-au amuzat insa mama in timp ce ii facea cu mana a ramas trista.
Cateva ore mai tarziu masina a fost implicata intr-un accident, si toti ocupantii au murit .
Masina era facuta zob si cu greu au putut fi identificatii Casiana si prietenii ei, in portbagaj insa neatins era un cofraj cu oua.

Memorat

Pagini: [1]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: