Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: 1 ... 12 13 [14]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: Cancerul are adversari  (Citit de 14421 ori)
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #195 : 18-10-2009, 22:43:39 »

draga, nu vei sti sigur niciodata daca bicarbonatul face bine, facind mistouri. reciteste-te.
si zic ca e mai bine s-o lasi balta. nu sint sefa topicului, dar nici n-am chef sa iti citesc mistocariile, daca nu te intereseaza sa discuti CONSTRUCTIV.
deci fugi la ceaiul de urzici si nu-ti face griji de mine, ca nu te chem pe tine sa-mi faci injectia.
Memorat

pisi
Vizitator
« Răspunde #196 : 18-10-2009, 23:51:17 »

mai zi ceva ca o doamna,ceva de genul mucu lui marco si m-ai convins
Memorat
pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #197 : 19-10-2009, 09:35:19 »

(
nu va tziganiti pe forum ca va loveste disgrazia, da ?
spurcati-va prin mesaje private, e legal.
)

p.
Memorat

eccellentesuperdeluxe
Vizitator
« Răspunde #198 : 19-10-2009, 09:41:29 »

e sarlatan din momentul in care vorbeste numai la telefon si-ti trimite retete fara macar sa TE VADA!!
Cel putin, doctorul Veronezi te consulta,iti face examene.
Chiar nu vezi toata aceasta sarlatanerie?? sau tu atunci cind trebuie sa-ti cumperi casa, ti-o cumperi fara s-o vezi??
ti se pare deontologic corect sa-ti tratezi pacientii prin basme de copii si retete timpite scrise pe internet??

Si ca sa-ti dovedesc cita sarlatanerie e in acest "domn" doctorul Simoncini, iti zic ca in filmuletele pe care cineva le-a postat in acest topic, apara niste marturii ale unor oameni care si-ar fi vindecat de cancer (dandu-le asa speranta celorlati bolnavi), urmarind cu sfintenie, metoda Simoncini lu'peste (adica apa+ bicarbonat).
Numai ca s-a descoperit ca aceste marturii au fost construite, planificate si falsificate, nimeni n-o sa spuna contrarul, de insusi Simoncini.
Faptul ca mi se pare destul de grav: acea doamna bolnava a afirmat ca i-a fost diagnosticat un cancer la basica. Dupa citeva vreme, gratie lacurilor babesti lu'simoncini cancerul a disparut cind s-a mai dus la urologul ei sa faca controalele.

Prin documente prezentate,se vede ca simoncini si alti care se pricep cit de cit cu programe de photo-shop au incercat (prosteste) sa falsifice documentatia.
Ca doamna a fost supusa la trei interventii prin care faimosul TURB,adica procedura de rezectie chirurgicala.

Un domn care falsifica si documente si ticluieste marturiile ca sa-si confirme propria lui teorie cum il califici tu?
« Ultima modificare: 19-10-2009, 10:10:17 de către eccellentesuperdeluxe » Memorat
eccellentesuperdeluxe
Vizitator
« Răspunde #199 : 19-10-2009, 09:53:36 »

pe mine ma mira faptul ca il credi pe ala.
Ca daca era un om cinstit, nu vinde pacientilor RETETE DE PE INTERNET, de apa plus bicarbonat la 3000€ (repet pentru a treia oara), fara nici macar sa se uite la ei.
Intr-o boala precum este cancerul trebuie sa-ti vezi oricum pacientul sau nu?
Daca mie mi-ar trimite un mail asa, eu le-as da retete fara macar sa treaca ei pragul portii?

N-ai inteles. Eu nu cred in chimioterapie. Si eu cu Simoncini am vorbit la telefon, gratis. Nu mi-a cerut un cent si a fost foarte disponibil. A avut rabdare sa-i citesc rezultatele si diagnosticul. A fost interesat de chestiune si a pus multe intrebari. Deci e OK.
Veronesi ala al tau mi-a cerut peste 300 de euro numai ca sa-i dau buna ziua. CARE E SARLATAN?

La congettura di Simoncini è molto semplice: dato che (dice lui) dove c'è un tumore c'è sempre presenza di Candida (un fungo), ne deriva che la Candida è responsabile dei tumori. Dato che il bicarbonato (dice sempre lui) è il miglior modo per combattere la Candida, basta assumere bicarbonato nelle giuste dosi e la Candida (quindi il tumore) può guarire! Simoncini sostiene anche che il suo metodo ha un'efficacia che va dal 70 al 90% e lo propone ai suoi pazienti al prezzo stracciato di 10.000 euro (spese di ricovero escluse).

Memorat
alex s.
Veteran

« Răspunde #200 : 20-10-2009, 01:26:13 »

ma Ecce, tu esti cu capu.
Simoncini mi-a vorbit la telefon si mi-a zis ca in cazul asta NU SE BAGA,a inteles ca e vorba de o faza terminala.
Veronesi al tau nu sta la discutii, vrea bani, indiferent ce faza e, pricepi?
Nu vorbesc dpdv al profesionalismului ci al juramantului lu' Hypocrate. Ala nu zicea nimic de bani, entiendes?
Daca Simoncini era asa cum zici tu si filmele de pe utube, nu-mi cerea si mie bani?
Am dat destui pe chimioterapie fara folos, sor'mea e in pamant. Mai pe intelesu' tau: "casa" pe care ti-o propune Veronesi al tau e construita in mlastina. Simoncini macar a avut bunul simt sa zica: n-o cumpara, se scufunda. Capito la differenza? 
Memorat

.. nobody's perfect ..
eccellentesuperdeluxe
Vizitator
« Răspunde #201 : 20-10-2009, 08:22:59 »

Te cred ca nu se mai baga dupa ce l-au descoperit, dupa ce l-au condamnat pentru omor grav i-o fi fost frica sa mai traga la sfoara pe cineva.

Si Veronesi depinde cind te-ai dus, acuma nu stiu n-am cum sa judec cazul sorei tale si-mi pare tare rau. Dar Veronesi e un doctor care a facut foarte mult bine, asa cum au facut si multi alti pe cind Simoncini asta a inselat si scrocat,se stie.

Nu zic eu, ci dovezile care i se aduc, si lista parintilor care si-au vazut rudele murind printre dureri atroce.
« Ultima modificare: 20-10-2009, 08:34:01 de către eccellentesuperdeluxe » Memorat
eccellentesuperdeluxe
Vizitator
« Răspunde #202 : 20-10-2009, 08:38:54 »

acuma uitata-te la emisia asta de pde raitre unde au fost toate rudele celor ucise.
Poate sa-ti faci o idee mai precisa.

<a href="http://www.youtube.com/v/_Yx3ZxalXjA" target="_blank">http://www.youtube.com/v/_Yx3ZxalXjA</a>
Memorat
eccellentesuperdeluxe
Vizitator
« Răspunde #203 : 20-10-2009, 08:48:36 »

sau asta de la Striscia la Notizia de cum procedeaza acest domn.
Acum alex, stiu argumentul e foarte delicat, si eu am trecut prin astea si stiu foarte bine ca pentru parintii,sau rudele unui bolnav e foart dificil sa aiba discernamant in fata unui astfel de problema. Ar fi in stare sa faca orice pentru a-si vedea supravietui cei dragi.

<a href="http://www.youtube.com/v/ochExQA2psY" target="_blank">http://www.youtube.com/v/ochExQA2psY</a>
Memorat
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #204 : 20-10-2009, 12:12:11 »

mda, tu argumentezi cu mi manda rai 3 si striscia... annamo bene..
iti controargumentez si eu cu controstriscia Wink sa vedem, care are capul mai tare?
http://www.strsclntz.org/homepage.htm

veronesi a facut mult bine, simoncini a facut mult rau. asta dupa parerea ta, of course. dar fara sa te informezi, macar sa asculti clopotele din ambele parti.
dar e normal, cind autoritatile iti spun ca ala e alb si alalalt e negru, n-ai sa vezi niciodata restul culorilor, atita timp cit te incapatinezi sa nu deschizi ochii Wink

hai c-a devenit ridicola discutia asta. continui sa spun ca nu stiu ce cauta scepticii aici, cind au un intreg forum la dispozitie.
Memorat

Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #205 : 20-10-2009, 12:14:22 »

(
nu va tziganiti pe forum ca va loveste disgrazia, da ?
spurcati-va prin mesaje private, e legal.
)

p.
eu n-am nevoie de tiganisme, sorry.
tocmai de-aia recomand calduros celor care cred in dumnezeu si-n doctori sa nu mai zgindare aiurea-n tramvai in discutii care nu-i intereseaza. eu, de exemplu, in forumul infirmierelor nu ma bag, desi nu pricep de ce n-au un forum si instalatorii de antene..
Memorat

gazzella
Vizitator
« Răspunde #206 : 20-10-2009, 12:43:16 »

Citat
desi nu pricep de ce n-au un forum si instalatorii de antene..

Grin
Memorat
eccellentesuperdeluxe
Vizitator
« Răspunde #207 : 20-10-2009, 16:51:09 »

mda, tu argumentezi cu mi manda rai 3 si striscia... annamo bene..
iti controargumentez si eu cu controstriscia Wink sa vedem, care are capul mai tare?
http://www.strsclntz.org/homepage.htm

veronesi a facut mult bine, simoncini a facut mult rau. asta dupa parerea ta, of course. dar fara sa te informezi, macar sa asculti clopotele din ambele parti.
dar e normal, cind autoritatile iti spun ca ala e alb si alalalt e negru, n-ai sa vezi niciodata restul culorilor, atita timp cit te incapatinezi sa nu deschizi ochii Wink

hai c-a devenit ridicola discutia asta. continui sa spun ca nu stiu ce cauta scepticii aici, cind au un intreg forum la dispozitie.

pai atunci inseamna sa nu mai dai incredre instantelor judecatoresti ori la organizatie sanitara a medicilor. Ma rog este alegerea ta.
Au fost facute studii in unele facultati ca sa zica: stai putin ca daca domnul are dreptate?

Si au reiesit niste lucruri de bun simt: daca cum spune simonci cancerul vine dintr-un spor al unei ciuperci, toate tipurile de cancer la microscop ar trebui sa prezinte acelasi forma,adica cea a candidei. Numai faptul asta ar trebui sa starneasca neincrederea in ceea ce spune domnul Simoncini.
Alt fapt de ce cind oameni se molipsesc cu candida sau alt spor,nu se imbolnavesc automat de cancer?

Am facut o analiza completa a sureselor referitoate la intrebarile pe care mi le-ai postat tu, si care ar fi fost adresate unor medici in legatura cu eficacitatea chimioterapiei. Dupa o scurta cautare, rezulta dintr-un text dat medicilor din SUA si Canada unde li se intreba de eficacitatea chimioterapiei in caz de cancer la plamani.
Dupa literatura medicala se stie foarte bine ca asta e neoplazia cea mai rezistenta la chimio si la tratamente in general si care sta la cauza multor recidive.

Cineva care l-a preluat,l-a facut anume ca sa-si sustina teza fara a specifica despre ce era vorba.
« Ultima modificare: 20-10-2009, 16:55:45 de către eccellentesuperdeluxe » Memorat
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #208 : 11-11-2009, 16:24:47 »

Gli oncologi si farebbero la chemio?
Dal libro “CANCRO SPA: leggere attentamente le avvertenze prima dell’uso” di Marcello Pamio

ORDINA IL LIBRO
Domanda molto importante, perché e' giusto sapere cosa farebbero i medici oncologi - quelli che usano ogni giorno i chemioterapici su altre persone - se avessero loro un tumore.
Nel marzo del 2005 al Senato australiano e' stata presentata una “Inchiesta sui servizi e sulle opzioni di trattamento di persone con cancro”, prodotta dal Cancer Information & SupportSociety, del St. Leonards di Sydney(1).
Secondo tale inchiesta, alcuni scienziati del McGill Cancer Center di Montreal in Canada, inviarono a 118 medici, esperti di cancro ai polmoni, un questionario per determinare quale grado di fiducia nutrissero nelle terapie da loro applicate, nel caso essi stessi avessero sviluppato la malattia.
Risposero 79 medici e 64 di loro non avrebbero acconsentito a sottoporsi ad un trattamento che contenesse Cisplatino (un chemioterapico molto utilizzato a base di platino). Mentre 58 dei 79 reputavano che tutte le terapie sperimentali in questione fossero inaccettabili a causa dell'inefficacia e dell'elevato grado di tossicita' (2)!
Un risultato eclatante: l’81% degli oncologi intervistati, in caso di tumore, non si farebbero somministrare un chemioterapico, mentre il 73% di loro reputano addirittura le “terapie sperimentali inaccettabili per l’elevato grado di tossicita'”.
Anche se il numero di oncologi intervistati non e' molto elevato, ognuno tragga le proprie conclusioni…

Costi dei trattamenti oncologici
Considerando i due principali strumenti terapeutici nelle mani degli oncologi (chemio e radio), vediamo il costo di un tumore oggi in Italia. 
Attualmente sappiamo esserci in Italia 1,7 milioni di ammalati[3] e oltre 270.000 nuovi malati ogni anno (in America ogni anno i nuovi malati di cancro sono 1.372.910 (4).
La conclusione, senza entrare troppo nel dettaglio, e' la seguente: il tumore in Italia (solamente tra chemio e radio, escludendo quindi chirurgia, costi di degenza, farmaci vari, apparato medico e infermieristico, i soldi fagocitati dalle industrie per la ricerca, ecc.) e' indubbiamente una delle patologie piu' costose, non solo in termini di vite umane, ma soprattutto dal punto di vista economico.
In Appendice del libro sono stati appositamente pubblicati, oltre una ventina di “bugiardini” di chemioterapici con i loro effetti collaterali devastanti (foglietti illustrativi), anche i costi ufficiali (dichiarati dalle rispettive case di produzione) dei piu' diffusi chemioterapici in circolazione, per rendersi conto di quello che e' stato appena detto.
Un qualsiasi tumore trattato con chemio e radioterapia (ad esclusione della chirurgia i cui costi sono paragonabili a quelli della chemioterapia), costa al Sistema sanitario nazionale svariate centinaia di migliaia di euro.
Un solo paziente oncologico.

Sembra impossibile, ma e' proprio cosi'.
Una testimonianza esemplare e' stata pubblicata dal settimanale “Gente” poco tempo fa. 
Si tratta della vicenda di Gennaro De Stefano, un uomo normalissimo, che nel suo “Diario di un malato di cancro” ha provato a comporre la “lista della spesa” per la sua malattia.
Dopo aver consultato medici e fotocopiato le fustelle dei farmaci, ha messo insieme tutte queste informazioni.
Il suo calvario e' iniziato con due interventi chirurgici (biopsia piu' operazione alla vescica) e una degenza di 22 giorni, per un totale di 30.000 euro[5]
Il primo ciclo di chemio e' costato 9.000 euro e 1.500 euro spesi per ogni TAC effettuata[6] (ne ha fatte oltre 20).
&laquo;Un ciclo completo di cocktail chemioterapici partiva da alcune migliaia di euro per arrivare anche a 50 mila euro al mese per ogni paziente&raquo;.[7]
&laquo;Durante la chemioterapia, che, com’e' noto, fa abbassare i globuli bianchi e quelli rossi (tralasciando la quantita' impressionante di medicinali di sostegno per lo stomaco, l’intestino, la fatica, la nausea, il vomito e via cantando), occorre sottoporsi a cure ormonali che aiutino la crescita dei globuli bianchi. Di solito si fanno tre o quattro iniezioni che costano una 1.500 euro, le altre 150 euro ognuna. Arriva poi l’Epo, l’ormone diventato famoso come doping dei ciclisti, che costa dai 500 ai 1.000 euro a iniezione. Di queste bombe ne avro' fatte, fino a oggi, una quarantina&raquo;.[8]
Ha dovuto eseguire la radioterapia (6.000 euro); un nuovo intervento chirurgico per alcune metastasi (9.000 euro); di nuovo radioterapia, ecc.
Risultato: la Sanita' pubblica ha pagato per il sig. De Gennaro, circa 200.000 euro.
Questo che avete appena letto, purtroppo, e' l’iter seguito dalla stragrande maggioranza dei malati oncologici.
Moltiplicate questa cifra per il numero dei malati vecchi e nuovi, e capirete dal risultato che forse per qualcuno - e dico forse - non c’e' convenienza nel trovare la soluzione definitiva ad una patologia che sviluppa centinaia di miliardi di euro ogni anno in Italia.
Ogni anno la “lobbies del cancro” - solamente con i nuovi ammalati (270.000 persone), e supponendo che tutti entrino nei percorsi terapeutici - movimenta una cifra superiore a 54.000.000.000 di euro.
Cinquantaquattro miliardi di euro ogni anno per un trattamento oncologico.
Se a questi ci aggiungiamo tutte le persone ammalate di cancro oggi in Italia (1 milione e 700 mila), che ripetono i trattamenti, che necessitano di trapianto di midollo, che muoiono nonostante, o per colpa delle terapie, ecc., tale cifra, come detto prima, raggiungera' i centinaia di miliardi di euro. 
Pensate all’industria della morte, meglio nota come “imprese funebri”.
Ogni anno sono 162.000 le persone che muoiono per cancro in Italia (dati Istat).
I costi per un servizio funebre privato (pagato dalle famiglie) vanno da un minimo di 2.155 euro (Roma) a un massimo di 3.575 euro (Milano)[9] a persona. Facendo una media piu' che ragionevole di 3000 euro…il ‘lutto per cancro’ (funerale, epigrafi, fiori, trasporto, organizzazione) sottrae alla societa' 486.000.000 di euro. Tutti gli anni inesorabilmente.
Pensate nel mondo intero…

Ecco cosa riporta il “bugiardino” (pubblicato assieme agli altri in appendice) di uno dei piu' usati chemioterapici: la Doxorubicina della Ebewe Italia Srl
DOXORUBICINA

Multinazionale: Ebewe Italia srl
Principio attivo: Doxorubicina
Concentrato per soluzione iniettabile per infusione
Categoria terapeutica: Antracicline

Effetti controindicati:
- Gravi aritmie acute sono state descritte durante o poche ore dopo la somministrazione;
- Una mielosoppressione grave puo' provocare insorgenza di emorragia e superinfezioni, e costituisce una indicazione alla riduzione o alla sospensione della Doxorubicina;
- Esiste un rischio accertato di sviluppo di cardiomiopatia indotta dalle antracicline e dipendente dalla dose cumulativa;
- Il rischio di insufficienza cardiaca nei pazienti neoplastici trattati con Doxorubicina persiste per tutta la vita;
- Puo' potenziare la tossicita' della radioterapia e di altre terapie anti-neoplastiche;
- Neoplasie benigne e maligne;
- Il verificarsi di una leucemia mieloide acuta secondaria;
- Il danno del tratto gastrointestinale puo' indurre ad ulcera, emorragia e perforazione;
- La Doxorubicina e' altamente irritante e lo stravaso nella sede dell’infusione puo' provocare dolore locale, irritazione, infiammazione, tromboflebiti, che possono causare un’ulcera grave e necrosi della cute.
SMALTIMENTO: Il personale che manipola la Doxorubicina deve indossare indumenti protettivi: occhiali, camici, maschere e guanti monouso. Tutti gli articoli usati per la somministrazione e la pulizia, inclusi i guanti, dovranno essere posti in appositi sacchi per rifiuti ad alto rischio, per l’incenerimento ad alte temperature.
Le fuoriuscite o le perdite di soluzione devono essere trattate con ipoclorito di sodio diluito che preferibilmente va lasciato agire per tutta la notte e a cui va fatto seguire un risciacquo con acqua.

[1]Inchiesta sui servizi e nelle opzioni di trattamento di persone con cancro”, prodotta dal Cancer Information & Support Society, del St Leonards di Sydney. www.aph.gov.au/Senate/committee/clac_ctte/completed_inquiries/2004-07/cancer/submissions/sub15.pdf. Parliament of Australia, www.aph.gov.au
[2] Idem
[3]La prima giornata del malato cancro”, Francesco De Lorenzo TGCom
[4] SEER – Cancer statistics review 1975-2005
[5]Vi sono costato 200 mila euro”, Gennaro De Stefano, “Gente”
[6] Idem
[7] Idem
[8] Idem
[9]Vivere o morire…Cosa costa di piu'?” - Help Consumatori  www.helpconsumatori.it/data/docs/dossier_funerali.pdf
Memorat

Cocolina
Sr. Member

« Răspunde #209 : 18-02-2011, 17:13:37 »

Orzul este considerat un aliment-medicament, proprietatile lui nutritive si medicale fiind demonstrate stiintific. Cercetatorii au descoperit in germenii de orz substante active cu efecte terapeutice in hepatita, cancer, pancreatita, anorexie, tuberculoza sau diabet.

Orzul verde are un rol important in buna functionare a organismului: stimuleaza sistemul imunitar si incetineste procesele de imbatranire celulara. Contine elemente valoroase, de care organismul are nevoie: proteine, potasiu, siliciu, calciu, fier, vitaminele A, B si C. "Orzul verde contine de sapte ori mai multa vitamina C decat portocalele, de 250 de ori mai multa vitamina A decat salata verde, de 25 de ori mai mult potasiu decat bananele, de peste 11 ori mai mult calciu decat laptele, de 12 ori mai mult fier decat telina, de 10 ori mai multa vitamina B1 decat spanacul, de 23 de ori mai multa biotina decat laptele, fiind totodata cea mai bogata sursa de superoxid dismutaza (SOD)" - afirma d-na prof. dr. Angela Elena Beju, care a cercetat compozitia plantei. SOD-ul natural este un preparat enzimatic de origine vegetala, cu efecte deosebite in vindecarea bolilor, revitalizarea organismului si incetinirea proceselor de imbatranire, prin inactivarea radicalilor liberi. Radicalii liberi sunt molecule instabile, care ataca structura membranelor celulare, distrugand aparatul genetic al celulelor si limitandu-le procesul de regenerare si buna functionare. Celulele astfel distruse nu-si mai indeplinesc rolul fiziologic si perturba functia organului din care fac parte. Acest cerc vicios poate fi intalnit la orice aparat si sistem al organismului, fiind vinovat de instalarea afectiunilor cronice. De asemenea, excesul de radicali liberi duce la imbatranire prematura, alergii, boli ale sistemului cardiovascular, ateroscleroza, scleroza difuza, varice, artrita, cataracta, diabet, Alzheimer, Parkinson, sindromul surmenajului cronic, determinand si procese inflamatorii in tesuturi si articulatii.
Orzul verde a fost indelung cercetat in strainatate, Japonia fiind tara unde s-au pus bazele cercetarii acestui aliment-medicament. Primul om de stiinta care si-a concentrat eforturile in cercetarea orzului verde este Yoshihide Hagiwara, doctor in stiinte medicale, absolvent al Universitatii Kumamoto. Acesta a introdus in alimentatia unor voluntari sucul de orz verde pentru a inlocui lipsa de vegetale crude, observand o perioada lunga de timp efectele plantei asupra organismului lor. Eforturile sale de a gasi o sursa alimentara cu actiune enzimatica, capabila sa contracareze imbatranirea si imbolnavirea, au fost recunoscute de catre Fundatia Internationala de Medicina Preventiva, inca din anul 1981. Dr. Hagiwara a descoperit uimitoarele efecte ale sucului din orz verde si a fondat "Asociatia Verde a Sanatatii", pentru promovarea efectelor tamaduitoare ale pulberii din orz verde. Dr. Hagiwara si-a continuat cercetarile in cadrul unor studii clinice asupra bolnavilor de diabet zaharat. Constatase ca starea de sanatate a pacientilor cu diabet zaharat tip I sau II se inrautateste simtitor, in special din cauza regimului alimentar restrictiv impus de boala in sine, sistemul imunitar al acestora avand de suferit. Analizand compozitia orzului verde, el a constatat ca este foarte bogat in crom. Cunoscand faptul ca aportul de crom (in deficit, la bolnavii de diabet) are rolul sa regleze productia interna de insulina, iar SOD-ul natural incetineste procesele inflamatorii, pentru limitarea complicatiilor diabetului, medicul japonez le-a administrat zilnic pulbere de orz verde, iar efectele au fost uimitoare! El a constatat ca pulberea din orz verde imbunatateste sensibilitatea tisulara la insulina, regland glicemia, prin mentinerea unor niveluri optime ale glucozei.
Recunoscut pentru proprietatile antiinflamatorii, pentru capacitatile normotensoare, ca tonic al sistemului nervos si imunitar, ca stimulent digestiv ori al cresterii, orzul verde este unul dintre alimentele-medicament care nu ar trebui sa lipseasca din dieta zilnica a oricarei familii.

Pentru a obtine suc de orz verde, putem sa cumparam orz de la piata, sub forma de boabe, pe care il plantam, il udam, asteptam cu rabdare sa creasca suficient, ii taiem tulpinile si il trecem prin masina de tocat ori prin storcator. In anotimpul rece, putem folosi pulberea de orz verde, care, dizolvata in apa sau suc de fructe se transforma in suc din orz verde - un adevarat elixir al sanatatii, obtinut mult mai simplu, intr-o maniera adaptata nevoilor omului modern, care se lupta tot mai des cu timpul. Pulberea din orz verde "DEEP GREEN - Puterea Naturii" este ambalata cu grija si inchisa ermetic in recipiente speciale, care conserva proprietatile curative ale pulberii. Deep Green este un supliment nutritiv concentrat, care contine toti nutrientii si toate oligoelementele specifice orzului verde, in proportii fiziologice. Astfel, amestecand 3-5 g (o lingurita) de pulbere din orz verde cu 50-100 ml de apa, suc natural de fructe (neaparat la temperatura camerei, pentru a nu distruge enzimele prezente in pulbere), obtinem o bautura care ne umple de energie si vitalitate. Cura cu pulbere din orz verde se poate tine preventiv, timp de 3 luni, de regula primavara si toamna - pentru imbunatatirea functiei sistemului imunitar si prevenirea imbolnavirilor din sezonul rece, ori in scop curativ, in cazul afectiunilor amintite, timp de 6 luni, cu 6 luni de pauza.

Memorat

Cerul n-ar avea curcubeul,daca ochii n-ar avea lacrimi...
Pagini: 1 ... 12 13 [14]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: