Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: [1] 2 3   In jos
Imprimă
Autor Subiect: Clinica Nova Vita din Belgrad  (Citit de 7113 ori)
arvinna
Veteran

« : 02-12-2008, 17:29:34 »

am auzit de mai multe ori despre aceasta clinica...unde se pare ca a ajuns si Anca Parghel:

http://www.adevarul.ro/articole/anca-parghel-s-a-internat-intr-o-clinica-din-belgrad.html
Memorat

Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #1 : 02-12-2008, 21:20:48 »

http://www.novavita.net.yu/
Memorat

arvinna
Veteran

« Răspunde #2 : 08-12-2008, 19:51:51 »

iar asta e Nova Vita San din Tg. Mures: http://novavitasan.ro/

nu cred ca au legatura, dar dupa nume se pot confunda usor  Wink
Memorat

july64
Vizitator
« Răspunde #3 : 08-12-2008, 20:02:59 »

au foarte mare legatura, ca daca intri pe sit-ul celei, di Tg-Mures, la colaboratori, ai sa o gasesti pe aia din Belgrad......
Memorat
arvinna
Veteran

« Răspunde #4 : 08-12-2008, 20:11:39 »

ahh nu am studiat site-urile dar e bine daca au legatura...mi-a trecut si mie prin minte ca ar avea  Wink

tare de tot Tg. Mures pe medicina...o fi tot msns lui Raed Arafat si aici?
Memorat

Lorellei
Full Member
**

« Răspunde #5 : 11-10-2009, 12:15:01 »

Cite cazuri de cancer au vindecatsi in ce stadiu? Huh?
Memorat
alex s.
Veteran

« Răspunde #6 : 11-10-2009, 15:06:27 »

O aveam pe sor'mea internata in clinica aia. Acolo a si murit de fapt, acu' o luna.
Ei nu au cum sa vindece tumorile, mai ales in faze avansate, ci ofera un tratament superior spitalelor de stat, in definitiv e vorba de calitatea vietii, aia care iti mai ramane.
Am vizitat clinica aia aproape o luna si n-am vazut niciun bolnav de cancer sa plece acasa pe picioarele lui, doar in sicrie.
Memorat

.. nobody's perfect ..
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #7 : 11-10-2009, 15:35:29 »

din nou condoleante, alex...

problema e ca, asa cum s-a mai spus, nu te duci la cure alternative cind esti in ultimul stadiu...
tratamentele naturiste nu fac miracole pe ultima suta de metri, tratamentele naturiste se iau din timp, pentru ca au nevoie de timp.
cu un Moment iti trece durerea de cap in secunda urmatoare (chiar daca provoaca un rau obscur in alta parte); cu o alimentatie naturala sanatoasa, de exemplu, intii organismul trece prin faze mai lungi si mai "devastante" de desintoxicare, pentru a ajunge la faza de autovindecare.
Dar nu mai poate sa reconstruiasca un apendice scos prin interventie chirurgicala sau repara ce a fost distrus, cum e in cazul cancerului terminal...

problema este ca, in cazuri de cancer, e in natura omului sa o ia pe scurtatura...
Memorat

alex s.
Veteran

« Răspunde #8 : 11-10-2009, 15:58:16 »

din nou condoleante, alex...

mersi madalina
Memorat

.. nobody's perfect ..
nagual
Veteran

« Răspunde #9 : 11-10-2009, 16:22:20 »

Condoleante alex...
Memorat

Ruxandra
Sr. Member

« Răspunde #10 : 11-10-2009, 16:32:15 »

Stiu ca nu exista cuvinte care sa ne consoleze pentru pierderea celor dragi  Sad Condoleante, Alex
Memorat
alex s.
Veteran

« Răspunde #11 : 11-10-2009, 17:59:23 »

Multumesc.

Asa-i mada' dar cate din tumorile astea se descopera la timp? asta-i necazul..
Bine, nu am ce sa reprosez celor de la Nova Vita, recunoastem cu totii ca am fi pierdut-o de mult fara tratamentul pe care l-a primit acolo dar cum ziceam, de obicei se ajunge prea tarziu..
Memorat

.. nobody's perfect ..
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #12 : 11-10-2009, 18:02:55 »

Asa-i mada' dar cate din tumorile astea se descopera la timp? asta-i necazul..
cea mai mare vina o avem noi, oamenii... ma pun pe mine prima in lista, pentru ca eu gasesc mereu o scuza ca sa nu ma duc sa ma controlez de una si de alta.
nu vine nimeni acasa sa ne descopere ce avem in corp..
citi fac controale anuale? citi isi cunosc si asculta organismul si isi dau seama cind ceva nu-i in regula?
Memorat

pisi
Vizitator
« Răspunde #13 : 11-10-2009, 19:12:05 »

condoleante,alex
eu cred ca in general totul depinde de "materialul clientului",facand abstractie de influenta mediului.am vazut un documentar in care o bolnava de cancer,relativ tanara isi intreba doctorul de ce s-a imbolnavit(ea) de vreme ce a dus o viata sanatoasa,cu gimnastica,alimentatie sanatoasa etc.
unchiul meu care era suplu,nu bea alcool,a murit de la primul infarct,in schimb o cunostinta care fumeaza,bea alcool si cafea ,are o viata dezordonata si a supravietuit la 3 infarc. si cred ca traieste si acum
in schimb nu-i suport pe excrocii care vand iluzii bolnavilor de cancer,cum e tipul cu ceaiurile din Romania sau Joao din Brazilia. dar cred in vindecarile datorate credintei in Dumnezeu,am un caz in familie (caz care era tratat de medicii de la Spitalul militar ,pe vremea lui Ceausescu. aceia erau medici seriosi si nu-si explicau nici ei vindecarea)
Memorat
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #14 : 11-10-2009, 19:19:32 »

in schimb nu-i suport pe excrocii care vand iluzii bolnavilor de cancer,cum e tipul cu ceaiurile din Romania sau Joao din Brazilia. dar cred in vindecarile datorate credintei in Dumnezeu
mdea...
Memorat

Pagini: [1] 2 3   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: