Auzisem ceva oarecand dar fara pretentii de a retine definitii.
n-am dat importanta dar..
pana acum am schimbat casa de cel putin 12 ori in viata mea.
Au fost unele care sufocante si altele in care totul era bine,dar ultima casa a fost...inca mai este.
Cand am cumparat ultimul meu apartament in tara,l-am cumparat cu gandul sa stau in el pana ma redresez dupa o "cadere" (inclusiv financiara)...intr-o zona nu foarte bine cotata a orasului.Trebuia sa schimb practic toate alea in baie si-n bucatarie,avea si acoperisul cu probleme..in fine, departe de a fi casa ideala pt starea mea de spirit in acel moment.
O matusa de-a mea,cand am inceput lucrarile la apartament mi-a spus "o sa te simti bine in casa asta,cunosteam fostii proprietari si toti au fost fericiti in ea" si m-am uitat la ea ca la o ciudatenie ...amintindu-mi ca eu cumparasem apartamentul ala de la mostenitorii fostilor locatari.
Dar a fost asa, m-am simtit bine in acea casa si apoi n-am mai vrut sa ma mai mut de acolo.A ramas sora mea sa locuiasca in acel apartament dupa ce am venit eu aici,ar putea chiar sa mi-l plateasca.
Din cauza zonei i-am propus sa cumpere in alta parte,ar putea foarte bine sa o faca...nici gand,nu vrea si pace,a zis ca mai fericita ca in casa aia nu a fost nicaieri si niciodata si ar fi trista sa afle ca vand altcuiva si repet e intr-o zona nu foarte bine cotata.
Ea vrea casa AIA desi sotul ei a cumparat un alt apartament,ei stau si acum in casa mea.

cu speranta ca o sa-l vand lor.
E acolo la 2500 km,nu pot sa stau in ea si totusi n-as vinde-o in veci.
Multi nu cred in treburi de-astea ,eu nici nu caut sa le explic...dar casa aia are ceva nu stiu ce si nu sunt singura ce a simtit asta.