Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: [1]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: geopatia  (Citit de 864 ori)
gazzella
Vizitator
« : 22-06-2008, 21:16:05 »

poate sapati si voi in directia asta...
pentru mine e un concept nou

http://www.airsaf.eu/articoli/casi%20e%20diagnosi%20geopatiche.pdf

voi ce cunoasteti?
m-ar interesa in mod deosebit experienta voastra directa cu unele locuri, spatii de locuit/dormit
ati simtit vreodata ca o casa va "apasa"?
Memorat
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #1 : 22-06-2008, 21:33:42 »

nu auzisem pina azi de zone geopatogene, zis in termenii astia, dar e practic ceea ce incearca sa elimine feng shui... ca de obicei, se trezira si occidentalii Wink
si bioarhitectura se ocupa de asa ceva, dar eu tot in feng shui am mai multa incredere, ca ei stiu mai multe..
Memorat

Ella
Vizitator
« Răspunde #2 : 23-06-2008, 01:31:17 »

Auzisem ceva oarecand dar fara pretentii de a retine definitii.
n-am dat importanta dar..
pana acum am schimbat casa de cel putin 12 ori in viata mea.
Au fost unele care sufocante si altele in care totul era bine,dar ultima casa a fost...inca mai este.

Cand am cumparat ultimul meu apartament in tara,l-am cumparat cu gandul sa stau in el pana ma redresez dupa o "cadere" (inclusiv financiara)...intr-o zona nu foarte bine cotata a orasului.Trebuia sa schimb practic toate alea in baie si-n bucatarie,avea si acoperisul cu probleme..in fine, departe de a fi casa ideala pt starea mea de spirit in acel moment.
O matusa de-a mea,cand am inceput lucrarile la apartament mi-a spus "o sa te simti bine in casa asta,cunosteam fostii proprietari si toti au fost fericiti in ea" si m-am uitat la ea ca la o ciudatenie ...amintindu-mi ca eu cumparasem apartamentul ala de la  mostenitorii fostilor locatari.

Dar a fost asa, m-am simtit  bine  in acea casa si apoi n-am mai vrut sa ma mai mut de acolo.A ramas sora mea sa locuiasca in acel apartament dupa ce am venit eu aici,ar putea chiar sa mi-l plateasca.
Din cauza zonei i-am propus sa cumpere in alta parte,ar putea foarte bine sa o faca...nici gand,nu vrea si pace,a zis ca mai fericita ca in casa aia nu a fost nicaieri si niciodata si ar fi trista sa afle ca vand altcuiva si repet e intr-o zona nu foarte bine cotata.
Ea vrea casa AIA desi sotul ei a cumparat un alt apartament,ei stau si acum in casa mea. Smiley cu speranta ca o sa-l vand lor.
 E acolo la 2500 km,nu pot sa stau in ea si totusi n-as vinde-o in veci.

Multi nu cred in treburi de-astea ,eu nici nu caut sa le explic...dar casa aia are ceva nu stiu ce si nu sunt singura ce a simtit asta.

Memorat
Pagini: [1]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: