Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: 1 ... 4 5 [6]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: Remedii naturiste pentru oameni mari si mici  (Citit de 7297 ori)
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #75 : 24-04-2008, 12:40:20 »

Citat
Doctorita Bouvaleau a venit la salon si mi-a spus ca nu e corect ceea ce fac, ca imi bat joc de sanatatea mea si de sansa pe care o am ca sa fiu supus acestei metode de chimioterapie locala, pe care numai ea o face in Europa.
ar fi trebuit s-o intrebe pe aceasta doctorita daca EA s-ar supune chemioterapiei. Pare ca 80% dintre oncologi spun ca EI NU.

cine infrunta o terapie naturista are mare tarie de caracter, pentru ca inseamna ca nu mai crede ca in dumnezeu in medic. Probabil a inteles ca mai mult de 70% din ce fac medicii sint "la noroc", nu sint demonstrate stiintific, desi, cind se compara terapia alternativa cu medicina traditionala, se bate seaua pe "demonstratie stiintifica".

evident ca trebuie sa fii atent sa nu te dai pe mina borfasilor, mai ales a alora care se IMBOGATESC de pe seama sanatatii persoanelor (aici ar intra si multi medici...).

eu m-am fixat pe padre Zago, am citit ca are 99 de cazuri de cancer vindecate (dovedite) cu reteta sa pe baza de aloe, dar nu numai: trebuie adoptat si un regim alimentar sanatos.
http://www.macrolibrarsi.it/libri/__di_cancro_si_puo_guarire.php?&
99% (daca nu 100%) din problemele noastre de sanatate se datoreaza in primul rind ALIMENTATIEI...
Repet, noi nu sintem animale carnivore, n-am fost niciodata, si de la asta ni se trage cam totul...
Memorat

simona_02
Vizitator
« Răspunde #76 : 24-04-2008, 13:16:53 »

a propos de aloe, mama avea cândva printre hârþoage o reþetã copiatã de undeva (e chestie de mai bine de 20 de ani), cu aloe ºi vin, parcã, sau cam aºa ceva (oricum, cam în direcþia reþetelor cu aloe scrise pe aici), ceva rusesc. era vorba tot de un caz de cancer, vindecat cu reþeta asta, tranmisã din moºi-strãmoºi în nu ºtiu ce sãtuc din Rusia.
Memorat
eccellentedeluxe
Vizitator
« Răspunde #77 : 24-04-2008, 18:34:49 »

cu tot respectul pe care vi-l port, eu as fiu mai atent sa sfatuiesc cineva sa abandoneze complet medicina traditionala. Sigur, exista o oarecare fel de speculatie din partea caselor farmaceutice care la rindul ei, isi scot bani pentru chestiile astea. Plus constuctorii de aparate si uneltele pentru chemioterapie si asa mai departe. Dar testarea stiintifica (tot dupa parerea mea) ramane mijlocul cel mai potrivit in favoarea bolnavilor.
Eu am cunoscut foarte multe persone (ma repet dar poate ca nu strica) carora li s-a spus ca le mai ramasesera citeva luni de trait..astia si-au lasat familia, au parcurs toata lumea si s-au impacat cu ei insusi dandu-se la petreceri si la o viata neregulata. Si dupa mai multi ANI DE ZILE au resultat complet vindecati de bolile pe care le aveau; dar este vorba de cazuri isolate, intimplatoare.
Alt exemplu: foarte multi oameni nu mai urmaresc terapiile traditionale si se dau la rugaciuni, petrecindu-se restul vietii la manastirile sau la Lourdes. Si pana in ziua de azi, numai 6 cazuri au fost socotite de medici ai vaticanului ca miracoloase...
Numai din domeniul statistic, doctorii au stabilit ca un caz de vindecare spontana se intimpla in proportie de 1:60.000. Inchipuiti-va numai cite milioane de persoane se trateaza natural ori se roaga la Dumnezeu si veti constata ca fenomenul este cumprins in studiile stiintifice.
Probabil ca exista niste mecanisme la nivelul fiziologic pe care inca nu le cunoastem in zua de azi, dar oricum perfect explicabile la viitor.
Memorat
simona_02
Vizitator
« Răspunde #78 : 24-04-2008, 18:53:23 »

Citat
cu tot respectul pe care vi-l port, eu as fiu mai atent sa sfatuiesc cineva sa abandoneze complet medicina traditionala

ecce, da' cine-a zis asta? Grin
unde scrie aici cã trebuie careva sã abandoneze medicina tradiþionalã?!
ideea e de informare, pe urmã fiecare alege ce crede cã i se potriveºte. ºi oricum una nu o exclude pe cealaltã, de cele mai multe ori.
iar tratamentele naturiste drastice (de genul sucuri de verdeþuri, legume/fructe negãtite ºi atât) le abordeazã cei cãrora medicul le-a zis deja cã nu mai au nici o ºansã.
te rog eu, nu citi topicul ãsta ca pe o argumentaþie contra medicinii clasice, cã nu asta îºi propune.
eu vorbesc din experienþa proprie, am vãzut cu ochii mei ce înseamnã o dietã (dieta, atât; adicã mâncarea) schimbatã. asta nu înseamnã cã dacã eu mã simt rãu mã doftoricesc numai cu leacuri bãbeºti.
cred cã fiecare trebuie sã-ºi aleagã singur tipul de "medicinã" care i se potriveºte (lui ºi bolii pe care o are). dar asta înseasmnã sã te informezi, ºi topicul ãsta asta vrea sã facã.

(ºi nu uita cã ceea ce numeºti tu "medicinã tradiþionalã" pleacã tot de la leacuri bãbeºti ºi substanþe active conþinute în plante - pe care dupã aceea perioada industrializãrii a început sã le sintetizeze artificial.)
Memorat
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #79 : 24-04-2008, 19:52:19 »

ecce, eu nu vorbeam de rugaciuni si nici de Lourdes, dar in lumea asta sint atitea terapii de nici n-ai idee..
ceea ce ma deranjeaza e impunerea medicinei occidentale ca fiind unica si cea mai infailibila.

La Shanghai exista un spital enorm unde pacientul intra si-si alege terapia: traditionala sau alternativa... sau combinata. Se duc si foarte multi occidentali, tocmai pentru ca poti ALEGE.
Am vazut-o intr-un documentar BBC, in acelasi documentar in care am vazut o chinezoaica operata a cuore aperto fara anestezie traditionala, treaza si cu ace de acupuntura pe ea. Vorbeau cu ea in timpul operatiei, a doua zi era la taclale cu o prietena (sezuta, ca si cum i-ar fi scos o masea), dupa o saptamina isi platea spitalizarea (zicea ca o costase mai putin decit ar fi costat-o cu anestezie "clasica") si parasea spitalul.

Nu e vorba de miracole, de padre Pio si alte chestii.. E vorba de medicina traditionala care exista de sute de ani si care a pus (cum zicea Simona) bazele medicinei moderne.

Daca te intereseaza, cauta pe torrente filmul:
Alternative Medicine -The Evidence - Acupuncture

Au fost facute 3: acupuncture, healing, herbs
http://www.bbc.co.uk/pressoffice/pressreleases/stories/2006/01_january/21/medicine.shtml
Memorat

eccellentedeluxe
Vizitator
« Răspunde #80 : 24-04-2008, 20:34:14 »

Daca e vorba de asta atunci sunt de acord cu voi.
Si eu la rindul meu practic de mai multi ani Qi Gong si printre invatatorii mei il socotesc pe un medic oncolog care aplica in acelasi masura, in repartul lui din Tokyo, metodele traditionale chinezesti impreuna cu medicina occidentala si acopuntura. Toshikiko Yayama..mi-e bun prieten si practic mi-a confirmat ca pacientilor lui le lasa toata libertatea in a-si alege cura.
Memorat
simona_02
Vizitator
« Răspunde #81 : 25-04-2008, 09:11:51 »

ecce, ar fi absurd ca cineva sã-i impunã cuiva terapia. fiecare ºi-o alege, numai cã trebuie sã ai informaþii, ca sã poþi sã alegi.
ºi, uite, în articolul ãla pe care l-am postat aici paþial, acel Cristian Boerescu e medic. doftor cu facultatea de medicinã. e clar cã ãla ºtie foarte bine când te poate tratata numai cu chestii naturiste, ºi când trebuie sã apeleze la medicamente. (ºi sutn tot mai mulþi medici, cel puþin în România, care se specializeazã în aºa ceva. or fi ºtiind ei ceva. alt medic faimos e Pavel Chriliã, am postat pe aici, de la cabinetul Naturalia.)

oricum, aºa cum þi-am zis, la terapii naturiste drastice apeleazã cei cu boli foarte grave, cãrora medicii le-au zis cã nu le mai pot face nimic...
« Ultima modificare: 25-04-2008, 09:18:13 de către simona_02 » Memorat
Pagini: 1 ... 4 5 [6]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: