Aceasta este arhiva 2006-2011. Click aici ptr a intra in noul forum romania-italia.info

Questo e' l'archivio 2006-2011. Clicca qui per entrare nel nuovo forum romania-italia.info

Remediu???

Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126739 Mesaje în 8506 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: [1]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: Remediu???  (Citit de 906 ori)
Alizée
Veteran

« : 04-04-2010, 08:23:31 »

Cum scot petele de ceara de pe o geaca din piele Huh?

Memorat
gurau mariana
Vizitator
« Răspunde #1 : 04-04-2010, 09:26:15 »

Ai fost la Inviere?Incearca cu ziar aplicat peste pata si cu fierul de calcat cald.Stiu ca merge pt tesuturi normale nu iti garantez ca e valabil pentru piele.Fa proba doar la un colt,intai si daca merge,o scoti toata.Bafta!Paste fericit!
Memorat
Alizée
Veteran

« Răspunde #2 : 04-04-2010, 10:01:04 »

Ai fost la Inviere?Incearca cu ziar aplicat peste pata si cu fierul de calcat cald.Stiu ca merge pt tesuturi normale nu iti garantez ca e valabil pentru piele.Fa proba doar la un colt,intai si daca merge,o scoti toata.Bafta!Paste fericit!

Da am fost, si sunt pe cale sa imi promit ca nu mai merg. Atata "necivilizatie" n-am vazut in viata mea. Sa te impinge sa te bati ca n-ajungi sa pui mana pe nafura. Sa tipi sa ti se arunce nafura.  Sad Sad Sad
In fine revenind la problema mea, am incercat cu fierul, dar pe piele nu iese  Cry
Memorat
ileana35
Veteran

« Răspunde #3 : 04-04-2010, 10:13:28 »

gasesti un produs pentru curatat, din gama "Smac" ,pentru piele.
Memorat
Pagini: [1]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: