Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: [1]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: Terapia cu ...apa  (Citit de 4196 ori)
Lorellei
Full Member
**

« : 14-03-2010, 11:37:07 »

Apa vie,apa moarta,apa DD,apa diamante...in fapt,cam aceeasi Marie doar ,cu alta palarie.
Va propun o dezbatere pe tema apei in vindecarea diverselor afectiuni,in vindecarea noastra... Smiley
As vrea sa stiu daca a probat cineva cura cu aceasta apa diamante Huh? Cunoasteti pe cineva care a probat-o? Undecided Cu ce rezultate?

Memorat
oanato
Jr. Member
*

« Răspunde #1 : 19-04-2010, 13:40:59 »

Se pare ca nu o cunoste nimeni. Dar spune-ne tu mai mult. Ce este apa diamante?
Memorat

ceea ce nu te omoara, te face mai puternic!
pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #2 : 19-04-2010, 13:52:24 »

pai e apa care rezulta de aici :

http://www.elmyrservices.com/website/html/boilings_boiling.html

o bei, tzo pui in cap, alea alea
super efecte

p.
Memorat

oanato
Jr. Member
*

« Răspunde #3 : 19-04-2010, 16:53:30 »

sunt eu blonda dar la asta nu m-am gandit  LoL
Memorat

ceea ce nu te omoara, te face mai puternic!
viocat
Jr. Member
*

« Răspunde #4 : 31-07-2010, 09:03:26 »

Stiu unul care a incercat o cura cu "apa diamante" dar nu-ti pot da detalii. A decedat, idiotul, un minut inainte de a deschide gura ! Tongue Lips Sealed Undecided mor
Memorat
gazzella
Vizitator
« Răspunde #5 : 10-10-2010, 10:55:54 »

al meu om vrea sa vanda apa sfanta

asta cu apa diamante nu prea are trecere, dar apa sfanta da

aia sigur functioneaza, garantat!

auzi...apa diamante, banuiesc ca o costa si vreo 30 de euro la litru ca doar ii fiarta  mor
Memorat
gazzella
Vizitator
« Răspunde #6 : 10-10-2010, 11:00:28 »

noh, stati asa, am gresit
e o tehnologie a cincei dimensiuni, deci 30 euro is putini

http://www.liberamenteservo.it/servizi/steel_storm_staelhe/acqua%20diamante_1.htm

e bestiala adresa siteului "liberamente servo"  mor mor mor

prostiei poate

si da, sigur functioneaza in masura in care o buna sedinta de ras ajuta

si e gratis, fratilor! luati si treziti-va!

mor mor mor
Memorat
energchy
Newbie

« Răspunde #7 : 22-10-2010, 19:15:43 »

intradevar terapia cu apa exista in lume si trebuie facuta de experti in domeniu si cu apa incarcata din punct de vedere energetic , nu apa moarta care este in bidoanele cu apa plata sau minerala (de la robinet numai  .Mai exista si alte modalitati si tipuri de apa cum ar fi apa saraca in deuteriu , care se gaseste in siberia in special , unde se gasesc si cei mai longevivi oameni .

Multi vorbiti in necunostinta de cauza si va dati cu parerea contra , fara macar sa incercati sa va informati, faptul ca nu credeti in ceva asta nu inseamna ca nu exista .

Informatii despre apa puteti gasi si prin documentarele de pe situl semnatura mea .
Memorat

Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #8 : 22-10-2010, 19:41:00 »

intradevar terapia cu apa exista in lume si trebuie facuta de experti in domeniu si cu apa incarcata din punct de vedere energetic , nu apa moarta care este in bidoanele cu apa plata sau minerala (de la robinet numai  .Mai exista si alte modalitati si tipuri de apa cum ar fi apa saraca in deuteriu , care se gaseste in siberia in special , unde se gasesc si cei mai longevivi oameni .

Multi vorbiti in necunostinta de cauza si va dati cu parerea contra , fara macar sa incercati sa va informati, faptul ca nu credeti in ceva asta nu inseamna ca nu exista .

Informatii despre apa puteti gasi si prin documentarele de pe situl semnatura mea .

ma miram eu sa nu fie cu interes inscrierea la forum si interventia asta.
Memorat

lidia_dorin
Veteran

« Răspunde #9 : 22-01-2011, 18:58:30 »

Eu stiu de sungit.
'è una roccia simile al carbone e prende il nome dal villaggio Shunga nella Repubblica di Karelia, situato nelle vicinanze del lago Onega.'
In Romania pare destul de cunoscut, in Italia este un singur site care il si vinde.Se gaseste de cumparat si la muzeul de geologie di Bucuresti.
Eu nu am folosit, dar as face un experiment pe plante si animalele mele.O tipa imi spunea ca punand mitei 2 vase cu apa, o alegea mereu pe aia cu shungit.
Memorat
Lorellei
Full Member
**

« Răspunde #10 : 17-02-2011, 23:46:05 »

Sad E trista si ingrijoratoare reactia voastra.Refuz sa cred ca nu ati auzit pina acum despre terapiile cu apa.
Apa moarta nu este apa chioara ci,apa acida,apa catodica.
Banuiesc ca ati inteles ca apa vie este opusul ei. Tongue Adica,apa anodica,alcalina.
Despre apa sfanta,blagoslovita, ;)despre efectul rugaciunii asupra apei (din corpul nostru si nu numai) ne da "clasa" un... Wink asiatic:Masaru Emoto.
Apa saraca in deuteriu o produc si o exporta cu succes,oltenii. Smiley
Memorat
Lorellei
Full Member
**

« Răspunde #11 : 18-02-2011, 00:16:15 »

<a href="http://www.youtube.com/v/2FRH1j2mV8E" target="_blank">http://www.youtube.com/v/2FRH1j2mV8E</a>
Memorat
Pagini: [1]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: