Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: [1]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: Caut de lucru  (Citit de 1832 ori)
andreea25
Newbie

« : 26-12-2010, 14:41:21 »

Buna! Cine ma poate ajuta cu gasirea unui loc de munca - ingrijire batrani, copii, menaj - in orice zona din Italia ? Orice informatie este binevenita. Cu citi bani se poate inchiria o camera ? Credeti ca as gasi la romanii din Italia ? Am 22 de ani. Multumesc. Andreea
Memorat
eu_bun
Newbie

« Răspunde #1 : 27-12-2010, 15:24:38 »

bunà ! Da tu unde esti acum ?
Memorat
andreea25
Newbie

« Răspunde #2 : 27-12-2010, 18:35:55 »

bunà ! Da tu unde esti acum ?

In Romania.
Memorat
eu_bun
Newbie

« Răspunde #3 : 28-12-2010, 07:07:14 »

Foarte bine !
Memorat
ankcta
Newbie

« Răspunde #4 : 16-01-2011, 12:43:23 »

Buna, suntem o familie din Romania care, probabil, vom ajunge curand sa lucram in Italia, Insula Sardinia, Oristano, sau imprejurari. Spun probabil pentru ca avem acolo niste prieteni care ne-au promis ca se intereseaza si mai mult ca sigur ne gasesc si noua ceva.....Voi ce parere aveti, sunt doar vorbe in vant sau chiar avem sanse sa ajungem si sa muncim acolo?
Memorat
pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #5 : 17-01-2011, 10:06:46 »

Buna, suntem o familie din Romania care, probabil, vom ajunge curand sa lucram in Italia, Insula Sardinia, Oristano, sau imprejurari. Spun probabil pentru ca avem acolo niste prieteni care ne-au promis ca se intereseaza si mai mult ca sigur ne gasesc si noua ceva.....Voi ce parere aveti, sunt doar vorbe in vant sau chiar avem sanse sa ajungem si sa muncim acolo?

io zic ca depinde de seriozitatea amicilor, nu avem cum sa stim, oricum sa nu crezi ca oristano/sardegna e occident, ca nivel de civilizatie e insula unde se cresc oi.
dar e f frumos vara la mare...
deci depinde unde si ce gasesti de lucru.

p.
Memorat

Pagini: [1]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: