Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: 1 2 3 [4]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: Legislatia muncii dupa ianuarie 2007 ptr noii comunitari  (Citit de 7654 ori)
pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #45 : 29-08-2011, 09:55:28 »

e o foaie care zice ca esti inscris la Anagrafe , o prostie care te costa 15 euri de marca da bollo (sau erau 2 timbre de 15, ca nu-mi amintesc ?! )
deci mergi in Comune, zici ca vrei "Certificazione iscrizione all'anagrafe per cittadini comunitari", astepti 1-2 saptamani, depinde de oras, te duci cu timbrele  si ti se da o foaie pe care scrie....ca esti inscris la Anagrafe din data x

o foaie inutila (e acelasi lucru cu a cere un certificato contestuale, unde scrie tot, de cand esti rezident, cand te-ai nascut si cu cine esti insurat ), si nu are (nu ar trebui sa aiba ) valoare vincolante nici la schimb de job nici la nimic

p.

As dori sa ma lamureasca cineva ce reprezinta "Certificazione anagrafica per cittadini UE".
 O agentie de munca a cerut acest lucru, in conditiile in care persoana in cauza are rezidenta, carta d`identita, codice fiscale.
 Am inteles ca nu e totuna cu nulla osta, dar nu stiu exact ce reprezinta.

Poate s-a mai lovit cineva de Certificazione anagrafica...

Multumesc anticipat.
Memorat

seb
Jr. Member
*

« Răspunde #46 : 29-08-2011, 16:10:54 »

Am rezolvat.  Kiss  Multumesc pentru ajutor. Un ra**t de foaie in care scrie fix acelasi lucru ca in cartea de identitate.

Se cheama "Attestazione di regolarita` del soggiorno pei i cittadini dell'Unione Europea", conform art. 7,9,13 din decreto legislatinvo n. 30 /6.02.2007

A costat 2 francobolli de 14,62Eur si dovada unei asigurare pe 1 an, care la Milano Asicurazione ajunge la 324Euro.
« Ultima modificare: 29-08-2011, 16:13:53 de către seb » Memorat
pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #47 : 29-08-2011, 16:52:44 »

exact ce ti-am zis

n-am inteles de ce a trebuit sa faci ...o asigurare privata ??!!

Memorat

seb
Jr. Member
*

« Răspunde #48 : 29-08-2011, 19:06:03 »

Stii cum e, cate comune (primarii) atatea obiceiuri.
NU conteaza cum se face in general, conteaza ce iti cere cucoana de la ghiseu.  Wink
Memorat
Pagini: 1 2 3 [4]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: