Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: 1 [2]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: va rog ajutati-ma  (Citit de 2064 ori)
monyy
Sr. Member

« Răspunde #15 : 20-05-2011, 06:39:31 »

buna tuturor, am citit discutiile voastre........voiam sa va intreb cum pot sa-mi scot cartea de identitate italiana daca eu nu lucrez.....specific: lucreaza sotul cu contract de munca de 3 ani, avem contract de inchiriere pe casa, ...........exista vre-o sansa sa-mi fac cartea de identitate inainte de a ma angaja?Huh?Huh??? Undecided..........o zi frumoasa va doresc................inca ceva ...la Pavia voi locui....
Si inca ceva...........am un baietel de 6 ani, stiti daca el intra pe asigurarea de sanatate a sotului sau v-a trebui sa-i fac asigurate privata?........
Memorat
lidia_dorin
Veteran

« Răspunde #16 : 20-05-2011, 07:43:02 »

Tu si copilul sunteti in intretinerea sotului, aveti dreptul la rezidenta ,asigurare sanitara, assegno per il nucleo famigliare ,luat de sot odata cu salariul.Deci, mergi la primarie si cere carte de identitate.

Si mai ales, daca baietelul incepe scoala ,are nevoie de rezidenta, pt cei fara ,de ex, tariful la transport(daca ai nevoie) este majorat.
« Ultima modificare: 20-05-2011, 07:47:09 de către lidia_dorin » Memorat
Pagini: 1 [2]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: