Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: 1 2 3 [4]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: Apple iPhone 4  (Citit de 5810 ori)
Geronimo
Veteran

« Răspunde #45 : 14-07-2010, 18:51:29 »

de genul : Te iubesc soarele meu. Semnat "cerul" in locul numarului  LoL

nu creezi dubii? Daca Soarele primeste si de la Nori?
Memorat

De ce?
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #46 : 14-07-2010, 19:23:26 »

Data lansãrii celui mai recent recent model de telefon al casei Apple în Italia rãmâne un mister. Acþiunile corporaþiei conduse de Steve Jobs au scãzut ieri cu 4,2%.

O recenzie negativã din partea Consumer Reports a fost suficientã pentru ca Apple sã piardã în bursã 4,2% într-o singurã zi. Astfel, iPhone 4 devine un vis frumos pentru italieni. Data lansãrii în Italia nu era încã decisã, dar dupã acest „incident” aceasta devine ºi mai nesigurã.

Apple anunþase printr-un comunicat cã iPhone4 nu are probleme de recepþie ci cã sistemul de calcul al „linuþelor” de semnal este greºit. Aceastã scuzã nu i-a convins însã pe specialiºtii de la Consumer Reports. Aceºtia afirmã cã au testat telefonul ºi în condiþii de semnal slab are probleme de recepþie dacã este atins într-un anumit punct.

Acelaºi test efectuat cu alte telefoane sau chiar cu iPhone3 a dat rezultate satisfãcãtoare. Consumer Report sugereazã o retragere în masã a telefoanelor iPhone 4 pentru remediarea acestei probleme, dar specialiºti în domeniu citaþi de cãtre TGCOM afirmã cã acest lucru este puþin probabil.
Memorat

brandiburu
Jr. Member
*

« Răspunde #47 : 14-07-2010, 22:58:02 »

Data lansãrii celui mai recent recent model de telefon al casei Apple în Italia rãmâne un mister. Acþiunile corporaþiei conduse de Steve Jobs au scãzut ieri cu 4,2%.

O recenzie negativã din partea Consumer Reports a fost suficientã pentru ca Apple sã piardã în bursã 4,2% într-o singurã zi. Astfel, iPhone 4 devine un vis frumos pentru italieni. Data lansãrii în Italia nu era încã decisã, dar dupã acest „incident” aceasta devine ºi mai nesigurã.

Apple anunþase printr-un comunicat cã iPhone4 nu are probleme de recepþie ci cã sistemul de calcul al „linuþelor” de semnal este greºit. Aceastã scuzã nu i-a convins însã pe specialiºtii de la Consumer Reports. Aceºtia afirmã cã au testat telefonul ºi în condiþii de semnal slab are probleme de recepþie dacã este atins într-un anumit punct.

Acelaºi test efectuat cu alte telefoane sau chiar cu iPhone3 a dat rezultate satisfãcãtoare. Consumer Report sugereazã o retragere în masã a telefoanelor iPhone 4 pentru remediarea acestei probleme, dar specialiºti în domeniu citaþi de cãtre TGCOM afirmã cã acest lucru este puþin probabil.

Nu am stat sa ma documentez prea mult in ceea ce priveste iPhone pentru ca nu sunt mare fan si, culmea, nici cei pe care-i stiu fani Apple nu se dau in vant dupa iPhone pe care-l considera marketing si atat insa am remarcat 2 chestii despre care s-a discutat ca si problema la acest telefon:

1. faptul ca, daca se tin degetele acoperind coltul stanga sus - papa semnal. s-a facut un experiment asemanator cu alte smartphone-uri (samsung, htc si chiar iPhone 3GS) si toate au trecut cu brio iar baietii astia de la Consumer Reports recomandau cu caldura celor care doreau sa isi achizitioneze un iPhone 4 sa ramana, deocamdata la modelul 3GS sau sa isi achizitioneze asa ceva daca nu au.
2. http://www.reghardware.com/2010/07/09/iphone_4_burns/ - cred ca poza si articolul sunt mai mult decat sugestive. practic mufa s-a topit si asta poate reprezenta un pericol real pentru oricine.

totusi poate o sa reuseasca si Apple sa scoata un telefon care sa fie, intr-adevar, smartphone, nu tot felul de imitatii penibile a unor modele concurente care erau odata foarte cautate.
Memorat
Aliniutza
Veteran

« Răspunde #48 : 16-07-2010, 07:49:30 »

Guai iPhone 4, parla la Apple tra le ipotesi un maxi richiamo

L'azienda californiana ha annunciato a sorpresa una conferenza stampa domani per le 19 italiane. Spieghera' la sua posizione sui problemi di ricezione del suo ultimo gioiello. E non si esclude un'operazione di ritiro che costerebbe 1.5 miliardi di dollari
http://www.repubblica.it/tecnologia/2010/07/15/news/apple_ipotesi_richiamo-5595314/
Memorat

“Happiness only real when shared”
brandiburu
Jr. Member
*

« Răspunde #49 : 16-07-2010, 15:03:58 »

Guai iPhone 4, parla la Apple tra le ipotesi un maxi richiamo

L'azienda californiana ha annunciato a sorpresa una conferenza stampa domani per le 19 italiane. Spieghera' la sua posizione sui problemi di ricezione del suo ultimo gioiello. E non si esclude un'operazione di ritiro che costerebbe 1.5 miliardi di dollari
http://www.repubblica.it/tecnologia/2010/07/15/news/apple_ipotesi_richiamo-5595314/

In sfarsit si-au dat si astia de la Apple seama ca e cam groasa. Ce nu reusesc sa inteleg este cum de o firma care are pretentii de mare corporatie si asa mai departe poate sa lanseze un produs care sa aiba astfel de probleme si sa o faca si cu atat de mult tam-tam (aluzie la cozile facute de oameni la magazinele in care urmau sa soseasca iPhone-urile 4 spre vanzare).
Oricum, exceptand faptul ca arata bine si ca este produs Apple, iPhone 4 si-o fura cam din toate punctele de vedere referitoare la capitolul "ce stie de fapt sa faca si cat de bine stie sa faca" atunci cand vine vorba de concurenta. Dar probabil concurenta nu are strategii de marketing atat de agresive si de bine puse la punct fiind mai preocupati de fabricarea unor produse care chiar sa satisfaca nevoile clientilor decat sa stea prin clipuri publicitare, intalniri si tot felul de simpozioane unde spun tuturor cat de smecheri si de destepti sunt ei. Smiley
Memorat
titanicsatsuma
Sr. Member

« Răspunde #50 : 17-09-2010, 15:40:12 »

..in teorie sunt de acord cu Brandiburu (sunt si eu roman, nu stiu de ce noua romanilor ne plac lucrurile complicate), dar pana nu-l ai in mana, sa-l folosesti, sa fie al tau nu poti sa intelegi de ce este asa de iubit....incercati si voi, eu le-am incercat pe toate. Celelalte, toate sunt doar telefoane, iphone este altceva, va asigur, chiar daca este mai slab la dotari  Wink
« Ultima modificare: 17-09-2010, 15:48:35 de către titanicsatsuma » Memorat

Tutti i pensieri intelligenti sono stati già pensati....
Goethe
brandiburu
Jr. Member
*

« Răspunde #51 : 30-09-2010, 14:46:10 »

..in teorie sunt de acord cu Brandiburu (sunt si eu roman, nu stiu de ce noua romanilor ne plac lucrurile complicate), dar pana nu-l ai in mana, sa-l folosesti, sa fie al tau nu poti sa intelegi de ce este asa de iubit....incercati si voi, eu le-am incercat pe toate. Celelalte, toate sunt doar telefoane, iphone este altceva, va asigur, chiar daca este mai slab la dotari  Wink

nimic mai adevarat aici: cand ai un Apple pe mana, fie ca e nano, iphone sau chiar un calculator, e cu totul altceva cand pui mana pe el. e senzatia aia ca "frate, e simplu, se misca repede si chiar isi face treaba"(discutand la chestii generale).

insa cand lansezi un telefon care se vrea a fi noua revalatie si cand vezi piata cat de competitiva este (a se intelege cate dotari extra sau mai putin extra au telefoanele firmelor concurente), daca tot vrei sa iei o caruta de bani pe el, pai ofera ceva in plus , sparge gura targului sau macar fi in trend, fi cu o oferta cat mai apropiata (ca dotari) de concurenta.

Orange care vinde iPhone in Romania o face la un pret exagerat pentru ce poate. da, o fi alta senzatia dar nu poti sa cumperi lucruri doar pentru senzatii. trebuie sa mai si poata sa faca diverse chestii si, de preferinta, sa poata fi customizate cat mai usor si cat mai ieftin.

telefoanele bazate pe android castiga tot mai mult teren pentru ca android market-ul este plin de aplicatii gratuite si chiar interesante. utilizatorul este practic indemnat sa descarce, sa incerce, sa vada cum se comporta device-ul.

la apple politica e simpla: vrei ceva in plus? plateste. cum symbian-ul este si mai restrans ca si piata de aplicatii... cred ca se stie care este trendul la aceasta ora.

si pe bune, daca as da cateva sute sau 1000 de euro pe un telefon, pai vreau sa se merite. pot la fel de bine sa ma duc sa iau un tel cu android pentru ca nu ma plictisesc dupa.
Memorat
Aliniutza
Veteran

« Răspunde #52 : 30-09-2010, 15:13:30 »

Noua ni le'au adus la job. Am avut ocazia sa le folosesc si tre sa zic ca sunt ok. Le avem pe Vodafone si reteaua e destul de buna. Asteptam sa iasa si Iphone 5  Grin
Memorat

“Happiness only real when shared”
Pagini: 1 2 3 [4]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: