Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: [1]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: Ce am facut?!  (Citit de 1053 ori)
tengere
Vizitator
« : 08-08-2007, 14:20:17 »

Am un laptop nou, are instalat Windows Vista,
io nu ma pricep ce are deosebit , ma rog pt mine un Windows si basta.
Dar nu reusesc sa instalez nici printerul si nici aparatul de foto digital pe el. Printerul ma gandeam ca e vechi dar aparatul de foto nu are nici un an.
 Sad
Ce e de facut?! Sad

Memorat
pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #1 : 08-08-2007, 14:30:31 »

cauti drivere ptr vista sau pui xp
Memorat

zinaida21
Jr. Member
*

« Răspunde #2 : 08-08-2007, 19:32:08 »

...eu de cand cu acest VISTA  Shocked Cry nu mai reusesc sa deschid nimic din alegati si nici sa trimit alegati.Ce sa fac?
Memorat
simona_02
Vizitator
« Răspunde #3 : 08-08-2007, 19:47:36 »

...eu de cand cu acest VISTA  Shocked Cry nu mai reusesc sa deschid nimic din alegati si nici sa trimit alegati.Ce sa fac?

i-auzi aici:
Citat
cauti drivere ptr vista sau pui xp

Grin
Memorat
tengere
Vizitator
« Răspunde #4 : 09-08-2007, 08:31:24 »

De unde driver?
Ca nu ma pot lega nici la net cu el.
E mai bine sa pun xp , nu?
Uffa, vroiam sa-mi descarc direct pozele in laptop ca asa sigur nu se pierd, dar vad ca nu va fi posibil (ca nu vrea Vista) Cry
Memorat
simona_02
Vizitator
« Răspunde #5 : 09-08-2007, 08:43:13 »

no, da' acu' de unde te legasi la net? Smiley
poti sa cauti drivere cu calculatorul cu care esti conectata acuma, le pui pe cd si p-orma le instalezi pe laptop.
si de-abia dup-aia, daca nu merge, dai vista pe xp Smiley
Memorat
tengere
Vizitator
« Răspunde #6 : 09-08-2007, 10:49:55 »

no, da' acu' de unde te legasi la net? Smiley
poti sa cauti drivere cu calculatorul cu care esti conectata acuma, le pui pe cd si p-orma le instalezi pe laptop.
si de-abia dup-aia, daca nu merge, dai vista pe xp Smiley

Kiss Asta nu e lap top. mersi, sper sa reusesc asa
(credeam ca dse poate descarca de pe net doar in calculatorul cu care lucrezi.

Alte do intrebari:
De ce nu are laptopul loc pt floppy (sau eu nu gasesc gaura potrivita)?
Se poate incarca laptopul de la masina? (nu stiu de la acumultator ,ceva, nu se poate)?
Si cum se leaga la internet , daca se poate lega cu celularul, si cum?

Scuzati-ma eu nu stiu nimic. Multumesc pt intelegere.
Memorat
simona_02
Vizitator
« Răspunde #7 : 09-08-2007, 10:57:39 »

pai laptopurile nu prea au unitate de floppy, din cate stiu eu. ca daca ai laptop, nu mai vrei sa lucrezi cu discheta, ca pe vremea lu' pazvante Smiley . cd-ul sau, si mai bine, un stick de memorie - sunt mai folositoare, au capacitate mu(uuu)lt mai mare decat discheta. pentru unele tipuri de laptop exista unitati de floppy separate - le conectezi cu un cablu, dar n-as sti sa-ti desenez ce si cum.

p-orma: pentru conectare la internet cu celularul - in principiu se poate, depinde de celular. ai nevoie de un cablu de date special, si iarasi depinde de tipul de celular. pe urma mai depinde si de providerul de telefonie. acum vreun an am avut si eu o tentativa dintr-asta, m-am conectat o luna pe laptop cu celularul, si tipii de la vodafone mi-au explicat la telefon cum tre' sa setez conexiunea (parca imi trimisesera si mail automat cu procedura, dupa ce am activat la abonament optiunea internet)
Memorat
pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #8 : 09-08-2007, 10:59:59 »

De ce nu are laptopul loc pt floppy (sau eu nu gasesc gaura potrivita)?
astea noi nu au, se foloseste cd-ul

Citat
Se poate incarca laptopul de la masina? (nu stiu de la acumultator ,ceva, nu se poate)?
daca gasesti alimentator de la gaura de la bricheta. banjuiesc ca sint, tre sa mergi la magazin sa intrebi.

Citat
Si cum se leaga la internet , daca se poate lega cu celularul, si cum?

cell. cu bluetooth & abonament internet si o cheitza usb care face legatura intre pc si cell. si pe asta o ceri tot de la magazin.

ai grija , daca decizi sa treci la xp, ca se intampla sa nu fie usor de instalat xp peste vista, de multe ori face suprize, mai bine il pui pe cineva care se pricepe

p.
Memorat

simona_02
Vizitator
« Răspunde #9 : 09-08-2007, 11:04:05 »

si ca veni vorba de laptop: pe vremuri aveam de la servici un super laptop, dell latitude parca - nu chiar ultimul tip de dell, da' in orice caz mult mai destept ca mine. cre' ca l-am folosit, saracu', la mai putin de jumatate din ce stia sa faca.
pen' can' m-oi hotari sa-mi iau laptop pentru mine, ce fel de laptop (bun si eftin, evident Grin ) ma sfatuiti sa-mi iau?... ca pentru user obisnuit: cat sa folosesc fara probleme programe office, internet, chestii d-astea. nu jocuri, ca nici macar solitaire nu joc Smiley . poate cat sa invat candva sa folosesc corel draw.
Memorat
pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #10 : 09-08-2007, 11:13:44 »

http://compraonline.mediaworld.it/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=20000&storeId=20000&productId=386544&langId=-1&category_rn=1504
Memorat

simona_02
Vizitator
« Răspunde #11 : 09-08-2007, 11:15:59 »

hamlet tiramisu notebook? mor
Memorat
tengere
Vizitator
« Răspunde #12 : 09-08-2007, 11:28:32 »

nu chiar ultimul tip de dell, da' in orice caz mult mai destept ca mine.

mor mor

Memorat
simona_02
Vizitator
« Răspunde #13 : 09-08-2007, 11:30:00 »

ce te razi? Grin asa era. acuma toate ca toate, da' cand chestia e evidenta, tre' s-o admit, nu? Grin
Memorat
Pagini: [1]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: