Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: [1]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: Cum schimbi limba tastaturii  (Citit de 1090 ori)
Johny
Newbie

« : 16-08-2007, 13:59:31 »

Salut tuturor.Am mai avut odata,  acum vreo doi ani problema asta, dar am uitat cum am facut atunci sa rezolv problema. Problema ar fi cam asta~ am reinstalat SO, in lb. eng, din italiana, cum era inainte, dar nu mai obtin aceleasi rezultate, cand incerc sa scriu. De exemplu "@" ,care inainte il puteam scrie cu Alt+ tasta pe care e acest simbol. Acum l/am putut face, dar cu o combinatie de alte taste.Stie cineva ce as putea face pt. a putea reveni la normal  ?
« Ultima modificare: 17-08-2007, 17:56:36 de către simona_02 » Memorat
simona_02
Vizitator
« Răspunde #1 : 16-08-2007, 14:02:28 »

nu prea ma pricep eu la chestii d'astea, dar daca schimbi limba tastaturii nu te-ajuta?
la cum ai scris ("l/am putut face"), cred ca ai tastatura pe engleza si esti obisnuit sa scrii cu tastatura in italiana. (unde in en este " / ", in it e " - ").
arunca-ti un ochi si la chestia asta, poate ti-e de folos.
Memorat
Johny
Newbie

« Răspunde #2 : 16-08-2007, 14:53:50 »

Cam despre asta ar fi vorba, e adevarat Simona, dar nu mai reusesc sa ajung la locul din care pot modifica limba la tastiera. Din Control Panel, nu merge Angry
Memorat
simona_02
Vizitator
« Răspunde #3 : 16-08-2007, 14:58:36 »

pai pe bara, jos, in dreapta, ar trebui sa ai kestia aia care-ti zice in ce limba vorbeste tastatura. cred ca de-acolo schimbi.
eu mi le-am setat acum multa vreme, am 3 (RO-EN-FR) si e misto, ca le schimbi intre ele doar cu alt+shift - cand am nevoie de caractere romanesti, din doua botoane am schimbat limba tastaturii.

stai sa ma gandesc nitzel sa-mi aduc aminte de unde le-am setat io, si revin si-ti spun.
(dar parca sa zic ca era ceva din "laguage", language preferences sau asa ceva...)
Memorat
simona_02
Vizitator
« Răspunde #4 : 16-08-2007, 15:06:40 »

asa...
control panel
date, time, language and regional options
regional and language options
text services and input languages - details
iar la install services, cu butonul "add", adaugi limba, si vezi ca-ti apare desenata (si in scris) keyboard

cam asta ar fi, cred
Memorat
Johny
Newbie

« Răspunde #5 : 16-08-2007, 18:41:51 »

Multumesc mult, Simona Kiss Embarrassed . Esti un geniu! Datorita tie, o sa dorm linistit noaptea asta. Mersi ,inca odata Smiley!
Memorat
simona_02
Vizitator
« Răspunde #6 : 16-08-2007, 19:42:10 »

Citat
Esti un geniu
Embarrassed
geniu, io??!! Grin intr-ale "tastierelor"?? Grin io-s filoloaga, mey... cea mai mare realizare a mea in materie de calculatoare a fost cand am invatat ca riscul ca pc-ul sa-mi explodeze in brate atunci cand apas pe botoane e minim mor
Memorat
Johny
Newbie

« Răspunde #7 : 17-08-2007, 07:50:52 »

Poate a venit timpul sa-ti revizuiesti un pic parerea despre PROFESIONALITATEA ta intr-ale computerelor Huh? Grin . Oricum, nici cei mai buni, nu stiu absolut totul despre un computer.
Memorat
simona_02
Vizitator
« Răspunde #8 : 17-08-2007, 17:57:08 »

am modificat titlul topicului, ca poate mai au si altii aceeasi problema.
Memorat
Pagini: [1]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: