Buna
Am postat acest tipic in speranta de a aduce o mare bucurie in casele voastre ...
Am facut un toolbar care se instaleaza in mozilla sau explorer...vor fi niste mici iconite care vor aparea in susul paginii.
La instalare puteti seta optional scorpyon80 ca pagina de start ...deci o puteti debifa;va mai aparea email,privacy,meteo si radio. Bifati-le pe primele 3.
In acest toolbar gasim : Posturi radio romanesti , Tv internationale , Tv romanesti_(merge numai in internet explorer si cu subcast instalat-apoi foarte important add<in pagina tv> ;si deblocare program...asta daca cere calculatorul) , O aplicatie pentru muzica , Trailers (reclame filme) , Aplicatie care cauta subtitrari , 3 aplicatii de jocuri dintre care si Mario , YoutubeDownloader- descarcare youtube si nu numai , dictionar online in mai multe limbi , Search people- cauta persoane dupa diferite criterii , Search-pe 12 siteuri importante + carti in format electronic , Travel - rezervari online;cumparari bilete etc ,IP Trace-Aici gasim SpamCop...Foarte util pentru a scapa de aceste mailuri enervante ...si anume le raportam la spam report;pentru cunoscatori aici gasim multe lucruri utile , The Hot Spot Shield -pentru protejarea adresei IP-Nu o recomand decat cunoscatorilor , la unele calculatoare daca nu se vad toate iconitele in capatul lor in dreapta este o sageata . Mai avem 3 aplicatii... Mail personal...poate fi setata o adresa ..2 sau cate doriti printr-un singur click sa va redirectioneze pe mail...intrati in stanga sus unde scrie scorpyon80 si cu un singur click intrati la ultima optiune toolbar options...intrati la setari de notificare a e-mailului...sau a mai multor...daca apare vazut cu verde inseamna ca a-ti procedat corect. Penultima aplicatie are rolul de a sterge istoria navigarii pe internet ....Starea vremii este o aplicatie foarte exacta -daca dai click pe ea poti vedea cum va fi timpul peste 2 zile ... sau poti schimba locatia.
Daca aveti intrebari sau intampinati greutati la instalare... i-mi puteti da un mesaj privat
Merci
http://scorpyon80.ourtoolbar.com/