Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

117660 Mesaje în 7895 Subiecte- de catre 4245 Utilizatori - Ultimul cont creat: mana
Pagini: 1 [2]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: CONSULATUL GENERAL AL ROMANIEI LA MILANO  (Citit de 4404 ori)
Justine
Newbie
*
Deconectat Deconectat

« Răspunde #15 : 14-01-2010, 12:52:11 »

Acesta ar fi teoretic programul de muncă al celor de la consulat, afișat și pe site-ul lor!

"Consulatul este deschis publicului de LUNI pina VINERI de la ora 9:00 la ora 15:00.
In fiecare zi lucratoare, intre orele 07:00 si 09:00 se intocmeste o lista cu persoane in limita a 200 de locuri pe zi." Voi vediți vreo pauză de prânz?Huh?

Am îndrăznit și eu să-i deranjez în primavara anului trecut pentru o procură și am avut nenorocul să ajung acolo la ora 7,00. Deci pe la ora prânzului eram în sala de așteptare din fața ghișeelor. Dar.... stupoare! La un moment dat au dispărut toți de la ghișeu  Shocked. Am devenit curioasă și m-am apropiat să văd unde s-au dus. Erau toți la masă cu miros de ciorba și ce mai aveau ei acolo. În momentul în care m-am apropiat, un domn a încercat să tragă jaluzelele, chiar deranjat de faptul că mi-am permis să mă uit ce fac ei acolo.
L-am întrebat de ce au închis și mi-a răspuns că sunt în pauza de prânz și că vor deschide după o oră.  Shocked
Îi explic în mod educat că nu este afișată pauza lor de prânz și deci că nu pot închide ghișeul, că ar putea să se organizeze să facă pauza pe rând, bla, bla bla... dar nu vrea să asculte, mai mult... cu un ton arogant, mă expediază cu o frază de genul: Doamnă! așezați-vă și așteptați până când deschidem! Punct!
După ce le-am făcut o fotografie și le-am explicat, tot politicos, că fotografia aceea va ajunge la Ministerul de Externe s-au înfiițat imediat două persoane la ghișeu.
Ce m-a deranjat cel mai tare nu este poziția lor arogantă bine cunoscută, dar indicele foarte ridicat de toleranță al compatrioților. Vor continua să se comporte așa atâta timp cât nimeni nu le va cere să-și facă munca. Întind coarda pentru că li se permite să o facă.

Memorat
onesti
Jr. Member
**
Deconectat Deconectat

« Răspunde #16 : 15-01-2010, 12:58:03 »

"Asa-i romanul...." Sad
Memorat

Decorari evenimente festive
www.hcdecorari.webs.com
bibanu8
Sr. Member
Deconectat Deconectat

« Răspunde #17 : 15-01-2010, 13:56:39 »

"Asa-i romanul...." Sad

...asa-i romanul......... romanul nu e informat si nici nu vrea sa fie...e mare ignoranta...
...e normal ca se profita...in loc sa b.e.l.e.a.s..... ochii bine prefera sa planga si sa se vaicareasca pe umarul celuilalt, ca ala a facut....ca altul a dres....ca l-au....
...putini sunt cu @@...

...apropo...mie mi-au raspuns la e-mail anul trecut... Cool
Memorat

..."Parlano sempre di amore e di liberta' in nazioni stracolme di leggi che incastrano il cittadino in ogni settore della sua vita. In pratica il cittadino e' solo libero di rispettare le leggi!"...
Madalina_Reloaded
Veteran
Deconectat Deconectat

« Răspunde #18 : 15-01-2010, 15:43:16 »

tutto il mondo e' paese...

Un român în vârstă de 30 de ani este unul dintre cele trei milioane de persoane care au trăit, marți, momente de groază, când insula din America Centrală a fost zguduită de un cutremur cu magnitudinea de 7 pe scara Richter. (...)
În urma seismului, românul a rămas fără acte, iar prietena lui susține că autoritățile române nu i-au oferit niciun sprijin concret. „Compania vrea să își trimită toți angajații din Port-au-Prince în Jamaica. Problema cea mai mare este că Emanuel nu are acte. Pașaportul s-a pierdut undeva printre ruinele casei. Dimineață (ieri - n.r.) când am sunat la MAE, nici măcar nu s-au sinchisit să întrebe cine e sau cum e. Au spus să se ducă în Venezuela, unde se găsește cel mai apropiat oficiu consular”, conchide Bianca Trandafir.
http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/882716/Un-roman-printre-ruinele-din-Haiti/
Memorat

Pagini: 1 [2]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: