Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: 1 [2]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: CONSULATUL GENERAL AL ROMANIEI LA MILANO  (Citit de 7908 ori)
Violeta V
Jr. Member
*

« Răspunde #15 : 14-01-2010, 11:52:11 »

Acesta ar fi teoretic programul de muncã al celor de la consulat, afiºat ºi pe site-ul lor!

"Consulatul este deschis publicului de LUNI pina VINERI de la ora 9:00 la ora 15:00.
In fiecare zi lucratoare, intre orele 07:00 si 09:00 se intocmeste o lista cu persoane in limita a 200 de locuri pe zi." Voi vediþi vreo pauzã de prânz?Huh?

Am îndrãznit ºi eu sã-i deranjez în primavara anului trecut pentru o procurã ºi am avut nenorocul sã ajung acolo la ora 7,00. Deci pe la ora prânzului eram în sala de aºteptare din faþa ghiºeelor. Dar.... stupoare! La un moment dat au dispãrut toþi de la ghiºeu  Shocked. Am devenit curioasã ºi m-am apropiat sã vãd unde s-au dus. Erau toþi la masã cu miros de ciorba ºi ce mai aveau ei acolo. În momentul în care m-am apropiat, un domn a încercat sã tragã jaluzelele, chiar deranjat de faptul cã mi-am permis sã mã uit ce fac ei acolo.
L-am întrebat de ce au închis ºi mi-a rãspuns cã sunt în pauza de prânz ºi cã vor deschide dupã o orã.  Shocked
Îi explic în mod educat cã nu este afiºatã pauza lor de prânz ºi deci cã nu pot închide ghiºeul, cã ar putea sã se organizeze sã facã pauza pe rând, bla, bla bla... dar nu vrea sã asculte, mai mult... cu un ton arogant, mã expediazã cu o frazã de genul: Doamnã! aºezaþi-vã ºi aºteptaþi pânã când deschidem! Punct!
Dupã ce le-am fãcut o fotografie ºi le-am explicat, tot politicos, cã fotografia aceea va ajunge la Ministerul de Externe s-au înfiiþat imediat douã persoane la ghiºeu.
Ce m-a deranjat cel mai tare nu este poziþia lor arogantã bine cunoscutã, dar indicele foarte ridicat de toleranþã al compatrioþilor. Vor continua sã se comporte aºa atâta timp cât nimeni nu le va cere sã-ºi facã munca. Întind coarda pentru cã li se permite sã o facã.

Memorat

VIOLETA VASIAN
Traducãtor ºi interpret autorizat IT>RO>IT
Cell. 320.084.7878
violetavasian@yahoo.it
violetavasian@live.it
onesti
Sr. Member

« Răspunde #16 : 15-01-2010, 11:58:03 »

"Asa-i romanul...." Sad
Memorat

« Răspunde #17 : 15-01-2010, 12:56:39 »

"Asa-i romanul...." Sad

...asa-i romanul......... romanul nu e informat si nici nu vrea sa fie...e mare ignoranta...
...e normal ca se profita...in loc sa b.e.l.e.a.s..... ochii bine prefera sa planga si sa se vaicareasca pe umarul celuilalt, ca ala a facut....ca altul a dres....ca l-au....
...putini sunt cu @@...

...apropo...mie mi-au raspuns la e-mail anul trecut... Cool
Memorat

Doamne, mare e gradina ta .....Smiley
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #18 : 15-01-2010, 14:43:16 »

tutto il mondo e' paese...

Un român în vârstã de 30 de ani este unul dintre cele trei milioane de persoane care au trãit, marþi, momente de groazã, când insula din America Centralã a fost zguduitã de un cutremur cu magnitudinea de 7 pe scara Richter. (...)
În urma seismului, românul a rãmas fãrã acte, iar prietena lui susþine cã autoritãþile române nu i-au oferit niciun sprijin concret. „Compania vrea sã îºi trimitã toþi angajaþii din Port-au-Prince în Jamaica. Problema cea mai mare este cã Emanuel nu are acte. Paºaportul s-a pierdut undeva printre ruinele casei. Dimineaþã (ieri - n.r.) când am sunat la MAE, nici mãcar nu s-au sinchisit sã întrebe cine e sau cum e. Au spus sã se ducã în Venezuela, unde se gãseºte cel mai apropiat oficiu consular”, conchide Bianca Trandafir.
http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/882716/Un-roman-printre-ruinele-din-Haiti/
Memorat

nicoleta79
Jr. Member
*

« Răspunde #19 : 20-09-2011, 16:00:16 »

Intre timp a reusit careva sa contacteze consulatul roman din Milano la telefon sau pe mail? Sunt o rusine! De o saptamana incerc sa-i contactez si ... nimic.
Cred ca o alta solutie decat sa-mi iau o zi libera si sa merg pana acolo nu am  hammer .
Memorat
pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #20 : 20-09-2011, 16:04:19 »

ii suni degeaba, la milano nici nu fctioneaza altfel
nu au sistem de prenotazioni
mergi de dimineatsa si iei numar

Intre timp a reusit careva sa contacteze consulatul roman din Milano la telefon sau pe mail? Sunt o rusine! De o saptamana incerc sa-i contactez si ... nimic.
Cred ca o alta solutie decat sa-mi iau o zi libera si sa merg pana acolo nu am  hammer .
Memorat

nicoleta79
Jr. Member
*

« Răspunde #21 : 20-09-2011, 16:13:25 »

Deci traim intr-o lume civilizata  Shocked
Memorat
pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #22 : 20-09-2011, 17:30:53 »

intr-un consulat civilizat