Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: [1]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: Necesara prezenta ambilor parinti x intocmire Titlu de Calatorie?  (Citit de 1450 ori)
Emilia
Sr. Member

« : 13-06-2008, 00:23:00 »

O prietena trebuie sa mearga la Roma ptr Titlul de Calatorie ptr fetita.

E necesar sa fie si tatal prezent?

(de fetita stim sigur ca nu)

Multumim.
Memorat

Emilia
Sr. Member

« Răspunde #1 : 18-06-2008, 09:55:18 »

Raspund tot eu.

Pusesem intrebarea ptr ca am ramas un pic in dubii, citind prin alte parti ca la Consulatul din Milano nu e necesara prezenta ambilor parinti.

De pe situl Consulatului din Roma de care apartinem (si eu si prietena) nu rezulta de nicariei detaliul asta, asa ca le-am trimis e-mail, si am primit raspunsul urmator:

Pentru titlul de calatorie al copilului sunt necesare: prezenta ambilor parinti (obligatoriu), pasapoarte parinti (original si copie), 2 foto copil, estratto di nascita italian din care sa rezulte numele ambilor parinti, sau certificat de nastere romanesc al copilului (original si copie), 85 euro
Memorat

horatiu
Global Moderator
Full Member

« Răspunde #2 : 18-06-2008, 21:08:08 »

Acum 2 saptamani am facut titlu de calatorie fetitei mele,la Milano,unde mi-au cerut doar cartile de identitate (romanesti) ale ambilor parinti,2 fotografii recente ale fetitei,certificatul ei de nastere in origiinal si DOAR 55 de euro!!! In 7 minute aveam deja documentul in mana!
  Precizez ca nu a fost obligatorie prezenta sotiei mele.Am intrebat daca trebuie sa vina si ea,mi s-a spus ca NU si ca atare  m-a asteptat in masina,cumintica si rabdatoare.
   Ma mira si diferenta de pret,care nu e chiar nesemnificativa!

h.i.m.
Memorat
Emilia
Sr. Member

« Răspunde #3 : 19-06-2008, 16:50:06 »

da, horatiu, la Milano vad ca alta mancare de peste...

Nici mie nu mi se pare fair-play diferenta asta de tratament si tarife.

Si zic si eu, dorind sa nu fie doar carcoteala de pe margine: ar trebui sa se faca, sa facem ceva cu privire la asta!
Memorat

iual
Newbie

« Răspunde #4 : 24-06-2008, 14:26:27 »

horatiu,dar titlu de calator ti l-au facut pe loc?nu se mai fac cozi?
Memorat
horatiu
Global Moderator
Full Member

« Răspunde #5 : 24-06-2008, 18:03:31 »

Ar fi prea frumos sa nu se mai faca cozi!!!! Smiley

La ora 8 dimineata eram la consulat,m-am trecut pe lista(nr. 134),am plecat acasa,ne-am reintors pe la orele 14,am mai asteptat aproape 3 ore,iar cand mi-a venit randul am intrat si toata afacerea a durat 7 minute!

h.i.m.
Memorat
iual
Newbie

« Răspunde #6 : 24-06-2008, 20:49:59 »

deci sa inteleg ca nu mai este nevoie de programare facuta la tel. sau personal inainte.in aceasi zi se face totul pe loc
Memorat
pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #7 : 25-06-2008, 14:20:31 »

deci sa inteleg ca nu mai este nevoie de programare facuta la tel. sau personal inainte.in aceasi zi se face totul pe loc

da.
Memorat

Pagini: [1]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: