Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: [1]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: pasaport simplu CRDS perntru minori sub 14 ani  (Citit de 1869 ori)
jlp
Newbie

« : 13-01-2009, 12:33:43 »

Am citit pe site-ul consulatului ca minori romani nascuti in Italia se pot inscrie pe pasaportul parintilor.

Din cate stiu (la Bucuresti   Huh?) pentru cine are rezidenta in Romania se poate elibera direct pasaport copilului.

Intrebarea mea este daca este posibil, tot prin consulat, eliberarea unui nou pasaport pentru minor?  hammer

Multumesc
Memorat
pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #1 : 13-01-2009, 12:37:42 »

pai da, de ce nu ?

consulatul trebuie sa ofere posibilitatea sa se faca aceleasi documente ca in romania

p.
Memorat

jlp
Newbie

« Răspunde #2 : 13-01-2009, 12:44:52 »

asa ar trebui, teoretic vorbind. Avand in vedere ca pe site la sectiunea servici consulare apare numai adaugarea pe pasaportul parintelui ma gandeam ca poate sunt probleme "practice" motiv pentru care nu se face...

cineva a facut un astfel de pasaport pt copil?
Memorat
damago.it
Sr. Member

« Răspunde #3 : 13-01-2009, 16:30:57 »

Sunt ani de zile de cand acest lucru e posibil.

http://www.consulatulromaniei.it/ro/index.php?option=com_content&task=view&id=21&Itemid=34
Memorat
ccorina
Vizitator
« Răspunde #4 : 13-02-2009, 08:55:40 »

se poate face face pasaport individual la minor,sora si cumnatul meu,sunt rezidenti in italia,copilul este nascut in italia si in urma cu o luna au fost si-au facut pasapoarte noi,le-au retinut cartea de identitate romaneasca la consulatul roman la roma ,iar in pasaport a trecut binenteles rezidenta din it,iar la copil au facut pasaport individual.
Memorat
Pagini: [1]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: