Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: [1]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: RECUNOASTEREA TITLULUI  (Citit de 790 ori)
mira71
Newbie

« : 28-02-2009, 15:39:17 »

BUNA,SUNT UN TEHNIC RADIOLOG CU 5 ANI DE MUNCA IN SPITALUL DE URGENTA DIN IASI.TRAIESC IN ITALIA DE 6 ANI SI SUNT CASATORITA DE 3 ANI.ACUM 2 ANI AM INCEPUT DEMESURILE PT RECUNOASTEREA TITLULUI SI AM GASIT IN IASI O FIRMA CARE NU A DUS PINA LA CAPAT MISIUNEA FIIND FALIMENTARA.DUPA EMAILURI DISPERATE TRIMISE LA MINISTERUL DIN ROMA,MI S-A SPUS CA IMI LIPSEAU 3 ACTE.EU AM TRIMIS TOT CE AU CERUT DAR EI ZIC CA NU E DE AJUNS.ESTE VREO FIRMA SERIOASA CARE SA DUCA LA CAPAT CEEA CE AM INCEPUT SAU CUM SA FAC IN SITUATIA IN CARE EU NU REUSESCSA AJUNG IN ROMANIA.DE LA SCOALA POSTLICEALA SANITARA DE STAT AM TRIMIS FOAIA MATRICOLA SI PLANUL DE INVATAMANT DAR EI ZIC CA NU E BINE CA VOR DETALIATE FIECARE MATERIE.EU MA INTREB DACA CEI CARE DAU ACESTE ACTE DE LA SCOALA STIU CE LE CERE ITALIA SAU MA FACE SA CHELTUI BANI PE NISTE FOI CARE EI NU PUN NICI UN PRET.DE LA MUNCA MI-AU DAT DUPA CARTEA DE MUNCA TOT CE TREBUIA DAR EI VOR ALTCEVA NU SUNT MULTUMITI DE CE AM TRIMIS.DE LA BUCURESTI AM RIDICAT CERTIFICATUL CARE MI L-AU CERUT IN CARE ZICEAU CA EU POT SA PROFESEZ MESERIA MEA IN ROMANIA,SI MI-AU ZIS CA DIN NOU NU E BUN.DE PARCA MINISTERUL N-AR STI CE SA-MI DEA.TIMPUL TRECE SI MA GANDESC CA NU VOI REUSI SA TERMIN CA IMI VOR SPUNE CA SUNT IN AFARA TIMPULUI PREVAZUT PT ACESTE ACTE.ESTE CINEVA CARE SA MA SFATUIASCA,ESTE VREO FIRMA CARE SA SE OCUPE DE SITUATIA MEA.MULTUMESC,ASTEPT RASPUNS URGENT.
« Ultima modificare: 28-02-2009, 16:30:28 de către mira71 » Memorat
mimmo
Vizitator
« Răspunde #1 : 03-03-2009, 22:00:41 »

am citit ca ai tot trimis emailuri la min sanatatii de la roma !te-as putea ruga daca doresti sami dai si mie adresa la care ai trimis email ca am si eu ceva probleme cu actele si nu reusesc sa iau legatura telefonic cu ei.multumesc din suflet Smiley
Memorat
CARMEN EMILIA
Jr. Member
*

« Răspunde #2 : 04-03-2009, 22:04:36 »

mimmo,
eu am trimis e-mail la
Urpminsalute <urpminsalute@sanita.it>
gasesti totul pe site-ul ministerului, si nr de telefon, si cand poti sa suni - eu am reusit, mai greu dar am reusit
sa precizezi in e-mail la ce birou, sau persoana il trimiti. mie mi-au raspuns a doua zi, chiar daca au fost laconici.
dar este secret ce proobleme ai? vrem si noi sa stim mai multe... cu mai multe detalii poate te pot ajuta mai mult.

« Ultima modificare: 04-03-2009, 22:12:29 de către CARMEN EMILIA » Memorat

Unde-ai vazut tu leu mancand gandaci sau poame.....Shakespeare W.
CARMEN EMILIA
Jr. Member
*

« Răspunde #3 : 04-03-2009, 22:11:14 »

mira,
daca esti in italia si ai toate originalele pot sa-ti spun eu cum sa faci.
daca mai ai probleme in romania cu actele, poti rezolva si prin telefon.. trebuie doar la ridicare sa sa te duci tu, sau sa trimiti pe cineva. nu am auzit de nici o firma care sa se ocupe de acte in romania. tot aici gasesti "obiettivo lavoro" care se ocupa de acte...dar nu stiu unde te-ai poticnit...

pt. mimmo si mira: a-ti gresit topicul!!!!!!!!!!1
cititi de pe acest forum: personal medical in italia, si va face-ti o idee..
apoi... apelati!
« Ultima modificare: 04-03-2009, 22:20:12 de către CARMEN EMILIA » Memorat

mimmo
Vizitator
« Răspunde #4 : 04-03-2009, 22:31:24 »

draga carmen emilia multumesc de informatie-nu am gresit topicul -am citit tot si pe ,,personal medical in italia ,,dar daca tot am vazut ca e cineva care a trimis e-mail am intrebat si eu -observ ca ai raspunsuri la toate - ;)dar ceva imi e neclar -cum se face ca abea ai depus actele la min. san. de la roma si ai scris si e-mail ?pura curiozitate ;)sper sa nu fie cu suparare doar pura curiozitate!de sunat am sunat si eu si uneori am reusit sa vb cu cineva .!nu e secret cu actele mele dar a cam trecut timp si nu am nici un raspuns clar-asta e tot. Wink
Memorat
CARMEN EMILIA
Jr. Member
*

« Răspunde #5 : 04-03-2009, 22:37:09 »

daca ai fi citi ce ti-am zis ai fi inteles de ce am trmis e-mail a doua zi! repet: am telefonat pt. ca nu mi-au dat ricevuta!
acest topic se numeste: Dialog cu consulatul din roma (care nu are nici o legatura cu recunoasterea titurilor)
tu de cat timp le-ai trimis?
si ce ti-au spus cand ai vorbit cu ei? de unde telefonezi? romania sau italia?
mai ai nevoie de nr de telefon?
bafta........
 Smiley

Memorat

Pagini: [1]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: