|
aligiu
Vizitator
|
 |
« Răspunde #75 : 15-05-2009, 14:46:05 » |
|
ok..........doua buletine, perfect... Acum ca mi-ai dat un deget de ce sa nu-ti iau toata mana?  Cum fac sa am doua buletine? Pas cu pas, te rog, explica-mi ce trebuie sa fac si ce nu trebuie sa fac 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
pippus
|
 |
« Răspunde #76 : 15-05-2009, 15:05:49 » |
|
buletin romanesc
carta identita' italiana
sint 2
domiciliul din romania si rezidenta din italia
ce nu e clar ?
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
ladi
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #77 : 15-05-2009, 18:11:00 » |
|
nu trebuie sa faci prea multe; ai buletinul romanesc? - tine-l ai pasaport simplu? - tine-l, il schimbi cand iti expira ai carta identità italiana? - daca da, tine-o; daca nu, fa-o
nimic mai simplu; cred ca marea majoritate suntem in aceasta situatie...
pai ce te faci daca ceri cetatenia italiana si vei avea 2 pasapoarte, renunti la unul?
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
alina85
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #78 : 17-08-2009, 16:17:10 » |
|
buna ziua.as dori sa stiu ce documente mi-ar trebui pentru titlu de calatorie si binenteles o programare la ambasada romana din italia incluzand si adresa.am un baiat nascut in italia de 2 ani si curand trebui sa mergem in romania.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
|
alina85
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #80 : 18-08-2009, 14:30:01 » |
|
multumesc pentru raspuns.nu am fost atenta am crezut ca pe pagina asta voi primi raspuns de la ei personal.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
Madalina_Reloaded
|
 |
« Răspunde #81 : 18-08-2009, 15:58:34 » |
|
odata raspundea cineva de acolo, din cind in cind... de mult de tot.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
elena_sonya
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #82 : 24-08-2009, 16:22:18 » |
|
Buna ziua, as dori sa cunosc modul de a putea exprima preferinta de vot pentru alegerile prezidentiale 2009,aduc la cunostinta ca am dubla cetatenie,romana-italiana si doua domicilii unul in Sicilia/Messina si un altul in Romania. In ce mod pot vota la alegerile prezidentiale direct din Italia? Multumesc!
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
florio
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #83 : 10-11-2009, 02:34:21 » |
|
buna ziua,sint nou pe aici. Am pierdut actele cum pot sa obtin un nou buletin de id romania,fara sa inputernicesc pe cineva ,normal nu am pe cine drept spus.din it am recuperat totul avind rezidenta aici ...multumesc
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
|
m11
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #85 : 21-07-2010, 14:46:02 » |
|
am pierdut buletinul, am doar o fotocopie dupa acesta si certificatul de nastere .. nam pasaport si niki nu pot face imputernicire pt nu am pe nimeni in tara ce pot face???
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
horatiu
|
 |
« Răspunde #86 : 21-07-2010, 15:57:35 » |
|
am pierdut buletinul, am doar o fotocopie dupa acesta si certificatul de nastere .. nam pasaport si niki nu pot face imputernicire pt nu am pe nimeni in tara ce pot face???
...mergi cu certificatul de nastere si copia dupa buletin pe care o ai (eventual permis de conducere) la cea mai apropiata reprezentanta diplomatica, iti faci un titlu de calatorie cu care te intorci in tara si iti faci din nou buletin.... h.i.m.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
Crista
|
 |
« Răspunde #87 : 21-07-2010, 20:09:20 » |
|
si declaratia de la politie in original " în cazul în care pașaportul/cartea de identitate au fost furate, solicitantul trebuie să depună, ÎN ORIGINAL, raportul poliției sau al carabinierilor eliberat în urma declarației de furt " in plus nu uita ca la Roma trebuie mai intii sa iti faci programare la consulat si apoi te duci la ora si in ziua pe care ti-au comunicat-o citeste aici http://roma.mae.ro/index.php?lang=ro&id=90501
|
|
|
|
|
Memorat
|
Il fare da mangiare a qualcuno e' la maniera piu' elementare per dirgli "ti voglio bene": meglio lo si fa, piu' glielo si dimostra
|
|
|
m11
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #88 : 22-07-2010, 09:05:48 » |
|
am pierdut buletinul am doar o fotocopie dupa buletin si certificatul de nastere nu am pasaport si niki nu pot face imputernicire la nimeni in tara pt ca sunt toti plecati qm as putea sa fac??? am vreo sansa sal fac??
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
pippus
|
 |
« Răspunde #89 : 22-07-2010, 11:50:00 » |
|
am pierdut buletinul am doar o fotocopie dupa buletin si certificatul de nastere nu am pasaport si niki nu pot face imputernicire la nimeni in tara pt ca sunt toti plecati qm as putea sa fac??? am vreo sansa sal fac??
mergi, vezi daca te accepta si se poate face pasaport cetatean strain cu domiciliul in straintate. ti-l fac ei si dureaza 3 luni circa daca nu merge, cu sigurantza tiu se face titlu de calatorie , cu el mergi in tzara si iti faci pasaport/buletin la urgenta sint unicele solutii p.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|