Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: 1 [2] 3   In jos
Imprimă
Autor Subiect: Consulatul general al României la Bologna  (Citit de 44121 ori)
andrada
Jr. Member
*

« Răspunde #15 : 11-05-2010, 13:30:32 »

Buna tot eu sunt :)multumesc  mult pt raspunsuri,dar va anunt ca plecam in tara si fara foaie de drum nu stiu ce o sa patim vom vedea.Va povestesc peste o saptamana cum a fost.  Kiss
Memorat
Anca Elena
Newbie

« Răspunde #16 : 01-06-2010, 10:34:26 »

as vrea sa merg in august in romania cu fetita de 3 ani...stie cineva daca se fac pasapoarte la ambasada sau trebuie sa fac titlu de calatorie?
Memorat
andrada
Jr. Member
*

« Răspunde #17 : 04-06-2010, 10:36:32 »

Am trecut fara probleme ,nu si-au dat seama ca era expirat pasaportul fetitei am avut noroc. Smiley Smiley
Memorat
andrada
Jr. Member
*

« Răspunde #18 : 04-06-2010, 10:44:52 »

Buna Anca,da se fac pasapoarte la ambasada iar titlu de calatorie se face atunci cand ti-a expirat pasaportul(carte identitate)din cate stiu eu.
Memorat
muratore
Veteran

« Răspunde #19 : 16-09-2010, 12:52:34 »

...mie mi-au raspuns la mail...fac si pasapoarte biometrice, costa 100 euri, dureaza 3 luni...nu e nevoie de programare... Smiley
Memorat

Doamne, mare e gradina ta .....Smiley
DMIHNEA
Jr. Member
*

« Răspunde #20 : 20-10-2010, 21:31:28 »

Stie cineva cum pot contacta consulatul?Apelez de zor telefonic,iar la optiunea 7 a robotului nu raspunde nimeni din operatori....Au trecut 90 de zile de la depunerea actelor de pasaport,ar trebui sa fie gata.... Sad
Memorat

Living like there's no....miine
Crista
Global Moderator
Veteran

« Răspunde #21 : 21-10-2010, 05:23:46 »

Mihnea incearca sa le trimiti un mail poate la asta raspund. Pasaportul ar trebui sa fie gata ai dreptate.

consulatbologna@gmail.com

poate n-au terminat cu restructurarea si profita sa nu raapunda la toate telefoanele

Memorat
DMIHNEA
Jr. Member
*

« Răspunde #22 : 21-10-2010, 14:11:44 »

Merci,procedez... Undecided
Memorat

DMIHNEA
Jr. Member
*

« Răspunde #23 : 23-10-2010, 13:12:15 »

inca nimic,astept noutati..

Angry
Memorat

DMIHNEA
Jr. Member
*

« Răspunde #24 : 25-10-2010, 19:40:01 »

E gata pasaportul.Intrebare ptr cine e in zona-de la gara cum reusesc sa ajung la consulat si inapoi?variante,sugestii?Multumiri anticipat
Memorat

Crista
Global Moderator
Veteran

« Răspunde #25 : 26-10-2010, 06:55:44 »

Mihnea eu nu am fost inca acolo dar din cite am inteles dupa amicul gogu' (google)  se ajunge cu 37

de la gara il iei pe 37 in directie bombicci .. de faopt la gara e capatul .. te dai jos la popullonia , statia dinaintea ei se numeste etruria ca sa iti faci o idee  
 cobori si mergi spre vialle lenin e o strada mare , aici faci la stinga crd ca se vede in zare hotelul cel urias (bosco parca ii zice ) oricum e intr-o rotonda si se dvede pina si din tangenziale deci sigur se vede si de acolo ... treci pe sub podul cu linia de tren, si cind ajungi linga hotel care e pe dreapta deja pe partea asta stinga esti la via guelfa ..

nu stiu sa iti zic dc pe vialle lenin e trotuar sper sa fie

alta varianta e cu 14 de la rizzoli adica de sub cele 2 turnuri in directia due madone sau pilastro ( poti lua 14 a, b sau c fara probleme) dupa santa rita cobori la grattacielo toate statiile astea sunt pe massarenti , mergi inainte pe massarenti si la dreapta prima sau a doua strada e deja guelfa pe care trebuie insa sa o faci toata pina in partea opusa ... asta sigura are trotuar si nu tb sa treci pe sub pudul cu linia de tren ...

stii sa ajungi linga cele 2 turnuri de la gara ?? asi gara in spatele tau si o iei la stinga pina la prima intersectie aici traversezi la dreapta spre poarta cea veche ( porta galliera ), mergi pe linga ea pe via dell'indipendenza pina se termina strada si se vede piazza maggiore si statuia lui neptun , aici tu o iei la stinga , se vad deja cele 2 turnuri , linga ele nu chiar sub ele ci pe strada aia e statia lui 14 vezi in ce directie il iei sa fie spre due madione, pilastro, scrie pe hirtia din statiae, poate statia e sub balconul de la camera de comert , sau putin pe strada maggiore ? oricum e acolo la 50-100 m in jur

sper din inima sa iti fie de folos explicatia asta desi nu e din experienta mea personala ci numai dupa fratele google

« Ultima modificare: 26-10-2010, 07:01:07 de către Crista » Memorat
DMIHNEA
Jr. Member
*

« Răspunde #26 : 26-10-2010, 09:20:09 »

apreciez raspunsul prompt,dar se pare ca in cazul meu diferenta de cost intre tren si auto e de 20-25 euri,deci ma duc cu masina,cu tot comfortul si navigatia aferenta.....cu multumiri,va aggiornez cu ce gasesc la consulat.... Embarrassed
Memorat

Crista
Global Moderator
Veteran

« Răspunde #27 : 26-10-2010, 09:39:01 »

E mai comod, ai dreptate. Plus ca nu esti legat de orarul trenului .

Daca iti iese in cale vreo statie de autobuz tine minte numarul si eventual chiar si numele ei poate mai sunt si altii care trebuie sa ajunga cu autobuzul.

Eu imi tot propun o excursie cu autobuzul la consulat dar n-am reusit cred ca astept primavara sa am chef de mers pe jos  Grin
Memorat
mauchivu2
Vizitator
« Răspunde #28 : 26-10-2010, 21:12:43 »

http://www.atc.bo.it/orari_percorsi/planner/plannerIT.asp
Memorat
Crista
Global Moderator
Veteran

« Răspunde #29 : 27-10-2010, 05:56:48 »

Bravo Mauchivu2 !!!  este foarte util

deci varinta cu 37 si apoi pe jos pe Lenin e cea mai directa si rapida