Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: [1]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: BILETE AVION- va rog ma poate lamuri cineva?  (Citit de 714 ori)
darius05
Sr. Member

« : 21-09-2011, 17:20:25 »

Cautand cateva oferte pentru bilete de avion,am gasit la compania eSKY,la pret bun zic eu 2 bilete dus-intors cu plecarea din Bucuresti Baneasa din 5 noiembrie si intoarcerea pe 26 noiembrie la 140E.Pot cumpara online cu cardul de aici si pot trimite parintilor biletul in format electronoc? In cazul in care se pleaca mai tarziu decat data stabilita adica dupa 26 noiembrie se mai poate folosi acelasi bilet?Credeti ca ar fi mai bine sa contactez inainte compania?Multumesc!
Memorat
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #1 : 21-09-2011, 17:37:53 »

da,poti plati cu cardul (in general alea romanesti nu merg, daca nu sint activate pt net) si trimite biletul in format electronic.
referitor la schimbarea datei, de obicei se plateste o "penala" si se face doar intr-o anumita perioada de timp. si tre' sa vezi daca au si disponibilitate de locuri la data schimbata.

(ce companie e esky?!)
Memorat

pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #2 : 22-09-2011, 08:45:19 »

compania esky airlines nu exista

Cautand cateva oferte pentru bilete de avion,am gasit la compania eSKY,la pret bun zic eu 2 bilete dus-intors cu plecarea din Bucuresti Baneasa din 5 noiembrie si intoarcerea pe 26 noiembrie la 140E.Pot cumpara online cu cardul de aici si pot trimite parintilor biletul in format electronoc? In cazul in care se pleaca mai tarziu decat data stabilita adica dupa 26 noiembrie se mai poate folosi acelasi bilet?Credeti ca ar fi mai bine sa contactez inainte compania?Multumesc!
Memorat

DragoshMan
Jr. Member
*

« Răspunde #3 : 22-09-2011, 09:07:49 »

esky este "o companie de rezervare bilete"
Memorat
nica
Full Member
**

« Răspunde #4 : 22-09-2011, 13:30:50 »

atentie, compania nu exista.....ai intrat pe un sito care vinde bilete...sunt cu sutele.....e foarte greu apoi sa modifici biletul.....in cazul tau se poate face doar la telefon, care te va costa un car de bani, apoi pe linga penalizarea care de obicei nu e mai mica de 30 €, iti mai creste cheltuiala cu diferenza de pret al biletului...considerand ca la data modificarii n-o sa mai gasesti biletul la acelasi pret cu care l-ai cumparat. Deci atentie!!
Mai bine vezi cu care companie zbori si intri direct pe site-ul companiei..  succes!
Memorat
nica
Full Member
**

« Răspunde #5 : 22-09-2011, 13:45:53 »

scuze, tocmai am intrat pe "esky" - este cum am zis o agentie ce vinde bilete...o noutate oricum in domeniu....categoric ceva politici, contract cu "Alitalia" pentru bilete low cost.....zboruri acceptabile, majoritatea cu escala la Timisoara...citeste cu atentie conditiile de calatorie...
Memorat
pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #6 : 22-09-2011, 15:50:19 »

si care ar fi noutatea, ca nu ma prind

ca se vand bilete online ?

ca sint agentii online care vand bilete ?!

evita intermediarii (si expedia sau lastminute.it sint intermediari, de ex ) si cumpara de pe site-ul companiei direct, vei plati intotdeauna mai putin
Memorat

darius05
Sr. Member

« Răspunde #7 : 22-09-2011, 16:16:05 »

Multumesc tuturor de raspunsuri!Astazi am luat legatura si am facut rezervarile telefonic.Da asa este o, companie de vanzari bilete.Numai ca am schimbat putin datele si ma costa putin mai mult 206 eur.Am facut rezervarile dar plata inca nu pentru ca,cardul este unul italian dar nu este visa sau mastercard este maestro.Maine voi merge la banca si voi trimite banii in contul pe care mi l-au trimis ei prin mail.Sa speram ca totul este OK.Zborul este cu Blu Air.Cei de la eSKY imi cer sa le trimit documentul confirmarii de plata prin fax.Adica voi lua ceva de la banca o chitanta ,cred pe care trebuie sa o trimit?Nu stiu chiar asa se procedeaza?.De ce mai au nevoie,ei nu pot verifica contul?Dupa care tre sa iau legatura telefonic pentru a primi confirmarea ca ei au primit faxul?Huh? Huh? Huh? Huh?
Memorat
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #8 : 22-09-2011, 16:26:43 »

hm... acum isi tin data aia, ca nu se poate schimba.
daca luai direct cu blueair puteai schimba si data si nu plateai nici comisionul la esky. de ce naiba te-ai grabit si n-ai citit pe aici?!
ei nu-ti pot "verifica contul", ei primesc banii dupa 3-5 zile. pina atunci, n-au cum sa stie ca ai platit, daca nu le trimiti tu chitanta.
Memorat

pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #9 : 22-09-2011, 16:56:20 »

Lips Sealed Lips Sealed Lips Sealed

ai un talent fantastic de a te complica....

Multumesc tuturor de raspunsuri!Astazi am luat legatura si am facut rezervarile telefonic.Da asa este o, companie de vanzari bilete.Numai ca am schimbat putin datele si ma costa putin mai mult 206 eur.Am facut rezervarile dar plata inca nu pentru ca,cardul este unul italian dar nu este visa sau mastercard este maestro.Maine voi merge la banca si voi trimite banii in contul pe care mi l-au trimis ei prin mail.Sa speram ca totul este OK.Zborul este cu Blu Air.Cei de la eSKY imi cer sa le trimit documentul confirmarii de plata prin fax.Adica voi lua ceva de la banca o chitanta ,cred pe care trebuie sa o trimit?Nu stiu chiar asa se procedeaza?.De ce mai au nevoie,ei nu pot verifica contul?Dupa care tre sa iau legatura telefonic pentru a primi confirmarea ca ei au primit faxul?Huh? Huh? Huh? Huh?
Memorat

darius05
Sr. Member

« Răspunde #10 : 22-09-2011, 21:01:36 »

Inca nu este nimic batut in cuie,pana maine ma pot razgandi si pot lua in considerare sfaturile voastre.Cred ca sun direct la bluair.Tocmai deaia am cerut sfaturi de la voi sa ma dumiresc.Eu am venit cu masina in Italia si bilete de avion nu am cumparat decat anul trecut pentru nepoteii mei dar din tara.Va voi spune ce decizie am luat.Oricum imi sunteti mereu de mare ajutor.Cu multumiri! Smiley
Memorat
darius05
Sr. Member

« Răspunde #11 : 23-09-2011, 12:06:51 »

Am reusit sa cumpar biletele,dar sa va spun prin ce peripetii am trecut.Dupa ce am trimis banii in contul respectiv,trebuia sa le trimit confirmarea platii.Numarul de fax pe care ei mi l-au furnizat arata inchis ,deci nu se putea trimite.Am sunat la eSKY dar imi spuneau ca doar asa se poate sau direct pe mail,ceea ce eu nu puteam face neavand o imprimanta cu scaner.In incercarile mele de a reusi sa cer parerea si altor agenti ,am reusit sa dau la telefon de domnul prin care am facut rezervarea ieri.I-am spus ce se intampla si ca parerea mea este ca de fapt il tin inchis in mod constient ca eu sa nu pot trimite confirmarea iar ei sa modifice pretul biletelor.In mod civilizat ,i-am spus ca voi retrage banii din banca si voi renunta.M-a rugat sa mai incerc o data si faxul s-a trimis imediat.Am sunat din nou si am primit confirmarea ca faxul este deja la ei.Asta o sa-mi fie invatare de minte in viitor!Deci mare atentie,cum si de unde va cumparati biletele.Ai avut dreptate ca ma complic aiurea,tocmai am relatat prin ce am trecut astazi!
Memorat
nica
Full Member
**

« Răspunde #12 : 23-09-2011, 19:09:15 »

x pippus/m-am exprimat gresit....noua este agentia de bilete esky, infiintata de curand...scuze.
Memorat
niko_76
Jr. Member
*

« Răspunde #13 : 24-09-2011, 23:30:34 »

Mult mai sigur si chiar si mai ieftin este sa achizitionati bilete direct de pe site,fara complicatii cu intermediari.Bine ca ai reusit.Atentie data viitoare!
Memorat
Pagini: [1]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: