Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: [1]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: Calatorie cu peripetii  (Citit de 1317 ori)
mirela_molnar.ro21
Newbie

« : 24-09-2007, 07:43:54 »

Am fost si noi ca romanii,in tara pentru vacanta, in vara asta.Toate bune si frumoase pina la plecare.Pe drumul de intoarcere,ne-a lovit frontal stinga un "ungur" din Ungaria.Vina era mai mult de cit clar a lui.Fapt e ca ne-a distrus masinaindeajuns ca sa nu mai putem pleca cu ea :radiator,aer conditionat, lonjeron stinga ,aripa,faruri etc.a trebuit sa ne intoarcem cu un autocar.E mai bine de o luna de cand asteptam raspunsul asiguratorului maghiar,nimic!Stie cineva cum se procedeaza in caz de incident,in strainatate,intre doua masini straine?
Memorat
pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #1 : 24-09-2007, 09:33:42 »

tre sa existe un serviciu clienti al asigurarii maghiarului si ar trebui sa ai un numar de inregistrare al incidentului.

ii suni si le ceri lamuriri.

mai exista solutia sa ceri la compania ta un avocat , vezi ce preturi fac sau poate aveai deja tutela judiciara cuprinsa in costul asigurarii

p.
Memorat

mirela_molnar.ro21
Newbie

« Răspunde #2 : 25-09-2007, 06:37:41 »

Multumesc pipus,am un numar de inregistrare al incidentului,am si un numar de telefon al companiei mediatoare romanesti,ne-au spus sa asteptam!?
Memorat
pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #3 : 25-09-2007, 08:25:35 »

ii suni. i-ai luat in serios ? Smiley

nu inteleg ce "companie mediatoare romaneasca" ai . grija mare ca la chestii d-astea se incaseaza bani de care pot profita multi, daca nu esti atenta
Memorat

mirela_molnar.ro21
Newbie

« Răspunde #4 : 11-10-2007, 07:34:26 »

Pipus,compania mediatoare se numeste ANVUS,si se ocupa de accidente atunci cand sunt implicate autovehicule altele decat romanesti. Am sunat la ei si mi-au spus ca cei din Ungaria au fost in vacanta pentru o luna si jumatate,si sunt in urma cu rezolvarea dosarelor. Oricum asiguratorul maghiar are timp 3 luni sa confirme cartea verde. Abia dupa trecerea celor 90 de zile,daca nu se confirma putem trece la alte masuri,cum ar fi sa ne adresam unui for national roman care se ocupa cu asrfel de cazuri.Acesta ia legatura cu omologul sau maghiar pentru a media despagubirea.Oricum e o chestie de durata,iar eu nu am inteles prea bine cum functioneaza,si nu am inteles cum vine aia "sa cofirme cartea verde".Asteptam,ca pentru moment oricum nu se poate face altceva.
Memorat
pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #5 : 11-10-2007, 08:13:55 »

anvus asta e atat de faimoasa incat nu are nici site web.

uita-te bine la ce ai semnat cu ei, poate fac reprezentanta dar vezi cat te costa / ce procent vor.
iar daca esti client si nu intelegi ce inseamna "a confirma cartea verde" le ceri frumos sa-ti explice clar procedura/intelesul, de 2-3 ori.
tocmai ptr ca esti tu clientul

oricum bafta si sper sa-ti rezolvi problema.

p.
Memorat

Pagini: [1]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: