Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: [1]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: drumul cu masina spre romania varianta slovenia-croatia -serbia  (Citit de 4515 ori)
validoc
Jr. Member
*

« : 08-09-2010, 09:04:46 »

este de departe cea mai buna varianta de drum pentru cei care merg inspre partea de SV-S-SE A romaniei.se economiseste :timp,carburant si lipsa nesimtziri vamesiilor ungari.pana la belgrad se merge numai pe autostrada se trece belgradul pe un fel de centura,bulevard ceva de genul asta dar cu 3 benzi de drum,apoi inca cca.50 km pe autostrada si se iese pe pozarevac si de acolo numai principala pe malul dunari(peisaje frumoase DUNAREA la cazane,cetatea ADA-KALE,chipul lui decebal sculptat in munte,restaurante cu peste proaspat si ieftin) pana la portzile de fier.iar de acolo cca.390 km pana la bucuresti.la porzile de fier un pic de nesimtzire si delasare din partea vamesiilor roamani.la intoarcere pentru fumatori cumparati tigari din serbia costa pe jumatate pretul din romania(ex:marlboro-1,5 euro pachetul)succes si drum bun
Memorat
silverius
Newbie

« Răspunde #1 : 03-12-2010, 19:58:34 »

POTI INTRAIN SERBIA CU CARTEA DE IDENTITAE ROMANA?
Memorat
gurau mariana
Vizitator
« Răspunde #2 : 04-12-2010, 08:56:34 »

Citat
POTI INTRAIN SERBIA CU CARTEA DE IDENTITAE ROMANA?

citeste aici:

http://www.voiajuri.ro/info/acte-necesare.html
Memorat
silverius
Newbie

« Răspunde #3 : 04-12-2010, 12:35:29 »

multumesc mult
Memorat
gurau mariana
Vizitator
« Răspunde #4 : 04-12-2010, 13:44:28 »

Cu placere! Wink
Memorat
danykamy
Jr. Member
*

« Răspunde #5 : 22-12-2010, 17:22:18 »

eu am facut de 7 ore italia-austria-ungaria-nadlac super fara probleme doar ungurul ti-o face mereu.mai mereu mi-a luat 15-30E,pt motive strani dar posibil reale.
Memorat
danykamy
Jr. Member
*

« Răspunde #6 : 22-12-2010, 17:24:46 »

mai degraba am vb de cum se circula in romania eu din molise pana in nadlac faceam cam 1900km-si faceam acelasi timp cat ajungeam de la nadlac pana acasa in 850km,aici e marea problema romania.
Memorat
silverius
Newbie

« Răspunde #7 : 06-01-2011, 17:18:18 »

mam intors din tara pe beograd
 totul bine drmul bun doar pina in beograd care este foarte rau nu e centura intri prin oras si indicatoare lipsesc mai ales ca eu trebuia sa merg spre pancevo iar de acolo stamora moravita iar navigatorul in beograd nu functioneaza atit la dus cit si la intors in beograd a luato razna  nu stiu de ce  ca niciodata vamesul roman nu a vrut spaga nici macar un paneton mam speriat si era noapte nu era nici un control  in rest tot bine
 e bine sa aveti bani mici la voi cum e 5 euro sau 10 eu miam traso singur la intrarea in croatia dinspre romania  cu muraturile ci cirnatii de rigoare croatu a cerut un suvenir de cafea  si cea mai mica bancnota din portofel era de 20 asa ca miam traso singur  in rest autostrada curata buna si libera
Memorat
silverius
Newbie

« Răspunde #8 : 06-01-2011, 17:20:52 »

si atentie cu tigarile control puternic de catre garda de finante la intrarea in italia dinspre slovenia e adevart costa 1,5 euro pachetul
 dar miau intors tot garda de finante noroc ca aveam doar 2 cartuse  nu au treba cu muraturi tuica sau altceva doar tigari
Memorat
validoc
Jr. Member
*

« Răspunde #9 : 01-05-2011, 10:15:04 »

depinde de navigator(EU AM UN GARMIN MOBILE INSTALAT DE MINE  PE TELEFON SI MI-A MERS SUPERRRRRR DE LA BOLOGNA LA PLOIESTI ) daca e cu update-ul la zi nu iti face probleme,iar in BELGRAD nici nu trebuie indicatoare ty drumul principal si gata si nu stiu dc trebuie sa o iei pe pancevo cand tu iesi din autostrada la POZAREVAC si de acolo pana la ,DROBETA TURNU DEVERIN  ty drumul principal pana la PORTILE DE FIER
P.S. OFER UPDATE PENTRU NAVIGATOARE,INSTALEZ PROGRAME DE NAVIGATIE PE TELEFONUL MOBIL(GARMIN MOBIL,TOMTOM MOBILE ETC.)
ID MAIL:
Memorat
danykamy
Jr. Member
*

« Răspunde #10 : 01-05-2011, 12:45:45 »

are cineva Tomtom ,merge pe romania,al meu nu merge bine,corect,real,e varianta XXL,fara europa de est,si harta Ro o am de pe net,se gaseste harta buna pt el bine ca in Rom se fac mereu strazi noi.
Memorat
dumi26
Newbie

« Răspunde #11 : 02-05-2011, 16:01:59 »

pt tomtom xl exista harta pt europa de est dar romania are acoperire de 13%. dar suficient sa te duca acasa.

Europa centrale e orientale v8.65
Statistiche sulla copertura della mappa:
- paesi con copertura completa (99,9%): Estonia, Germania, Austria, Slovenia, Svizzera, Italia, Malta, Repubblica Ceca, Ungheria, Lituania, Polonia e Slovacchia
- paesi con copertura parziale: Romania (13%), Bulgaria (54%), Lettonia (63%), Croazia (60%), compresa l'estensione della copertura sulla costa adriatica) e Ucraina (38%)
- strade di collegamento: Albania, Bosnia-Erzegovina, Macedonia, Moldavia, Montenegro, Serbia, Bielorussia
Memorat
validoc
Jr. Member
*

« Răspunde #12 : 02-05-2011, 16:26:57 »

cel mai bun ramane italia-slovenia croazia serbia cu intrare prin portile de fier pentru cei care merg in partea de SV si S a romanie.
Memorat
camy_dan
Sr. Member

« Răspunde #13 : 08-07-2011, 09:52:17 »

cel mai bun ramane italia-slovenia croazia serbia cu intrare prin portile de fier pentru cei care merg in partea de SV si S a romanie.

mda, valutasem si eu varianta asta dar sotul are pasaportul expirat si in croatia trebuie pasaport. deci o sa mergem prin ungaria.
Memorat
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #14 : 08-07-2011, 12:52:16 »

italia-slovenia-croatia-ungaria: e autostrada de aici pina la Romania... apoi acolo incepe durerea: singura frontiera si drumurile "care este".
Memorat

Pagini: [1]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: