Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: 1 ... 7 8 [9]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: Drumul spre Romania  (Citit de 15464 ori)
daria
Full Member
**

« Răspunde #120 : 03-12-2010, 22:57:45 »

Nu mai cere nimeni pasaportul;
La sarbi inconvenientul este ca inca au vama si uneori te mai si "vamuiesc" Wink
Memorat

Bucura-te de viata!
silverius
Newbie

« Răspunde #121 : 04-12-2010, 17:05:19 »

pseram ca nu mai rau decit unguri asta e
 sintem invatatti
Memorat
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #122 : 04-12-2010, 18:13:00 »

heheh... noua asta vara ne-au cerut pasaportul...la romani...cu scuza ca "ungurul il vrea" (ca acu stau toti gramada acolo). noi am zis ca nu-l avem si ungurul sa faca bine sa se adapteze. au incercat ei sa se uite lung, dar au lasat-o balta.
Memorat

silverius
Newbie

« Răspunde #123 : 07-12-2010, 12:36:53 »

IMI PUN GEACA DE LA CRUCEA ROSIE PE SACUMN SI DE OBICEI CIND O VAD DEVIN FOARTE AMABILI
Memorat
Cosmin
Jr. Member
*

« Răspunde #124 : 07-12-2010, 14:28:45 »

Pe mine m-au oprit in Romania de parca as fii fost vreun hot Smiley
Chiar intr-o intersectie unde nu puteam oprii, aud sirena in spate..trag pe dreapta incercand sa fac loc...presupuneam ca ar fii fost vreo urgenta si stiind ca nu am gresit nimic...
Vin la mine, imi cer actele  printre care si asigurarea.
Ii zic ca e in geam..insista sa ii arata hartiile, dupa care ...odata ce le-am scos din bord, face " nu ma intereseaza "  Huh?
Pleaca cu actele in masina politiei, ma tine minim 15 minute, dupa care revine zambin cu actele.
Il intreb de ce m-a oprit , la care raspunde " pentru ca v-am vazut cu numere de Italia "  Angry
Imi scapa mie ceva ?  Smiley
Memorat

" Unde se termina asfaltul, nu inseamna ca se termina si drumul "
SIM on air
Full Member
**

« Răspunde #125 : 08-12-2010, 20:45:33 »

... :Dserios,am scapat-o pe jos de s-a facut tzandari,oglinda de baie pe care o cumparasem de la Pratiker din Iasi,in momentul cand unguroiu'masii a zis sa deschid usha din spate...saraca oglinda a rezistat la tuoate "autostrazilili"din RO pana aproape de Szeged...ce sa mai...animalu' a vazut masina mare cu nr. de Italia si pro'abil unguru'a zis PPC-poate pica ceva...a picat oglinda mea...nu pot sa scriu aici ce parti ale mele mi-am bagat in neamurile si rudele lui...de am ajuns aproape de Budapesta si inca il mai aveam printre dintzi...
Memorat
Geronimo
Veteran

« Răspunde #126 : 09-12-2010, 01:03:26 »

mor mor mor mor mor
Memorat

De ce?
Pagini: 1 ... 7 8 [9]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: