Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: 1 ... 6 7 [8] 9   In jos
Imprimă
Autor Subiect: Drumul spre Romania  (Citit de 15464 ori)
pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #105 : 28-07-2010, 09:59:58 »

cred ca e la fel peste tot, e august
sau tzine cont, slovenia e pasajul european spre croatia, deci de la nemti /olandezi etc trec toti pe-acolo...

Salut

In fiecare an cand ma duc in romania din italia am mers pe acelasi traseu Udine - Graz - Veszprem - Budapesta ecc..
Anul acesta as vrea sa incerc si prin slovenia, am inteles ca sunt mai putini km (as face cu vreo 50 mai putin decat prin traseul obisnuit) si ar fi autostrada peste tot pana la budapesta. Problema care e: fiind august, cand toti romanii din italia pleaca acasa, pe unde e mai aglomerat? prin austria sau prin slovenia ? Am bariere in slovenia pe unde pot fi "dopuri" sau chestii din astea ? Slovenia ar trebui sa o fac dupa amiaza. Ms mult.
Memorat

ranya
Veteran

« Răspunde #106 : 28-07-2010, 10:49:34 »

Mie mi-a placut prin Slovenia, am facut mai multe opriri.
Memorat

Nimic nu este mai scump decât ceea ce primeºti pe gratis.
Advicer
Newbie

« Răspunde #107 : 28-07-2010, 11:16:39 »

Mie mi-a placut prin Slovenia, am facut mai multe opriri.

Pai tocmai, ca eu nu vreau sa fac opriri.
O medie de vreo 100 de km/h in slovenia (fara nici o oprire bineinteles) e o cerinta mare, tinand cont ca e august?
Memorat
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #108 : 28-07-2010, 12:47:53 »

eu anul trecut n-am vazut deloc trafic pe autostrada din slovenia, era septembrie, dar nici in sens opus nu era trafic. poate ca nu cunosteau toti varianta asta? dar uneori era chiar pustiu...
autostrada anul trecut era pina la Szeged, nu pina la Budapesta, dar din cite am inteles ungurii au inaintat cu lucrarile, nu dorm in papuci precum ai nostri care nici nu au trasat linia pe hirtie.

bariere nu exista. nici nu stii cind treci dintr-o tara in alta, chiar trebuie sa fii atent ca sa te opresti la grillurile din fiecare tara pt vignette; e (sau era) o singura portiune unde se circula doar pe o banda, dar e scurta.

pentru restul, n-am sa inteleg niciodata de ce va grabiti atita. ca mai bine ajungi mai tirziu decit sa adormi la volan, dintr-o ambitie puerila de a face totul in una tirata unica. in autostrada e mai usor sa-ti vina somnul decit prin sate... si tie de la volan si aluia din dreapta.
Memorat

ranya
Veteran

« Răspunde #109 : 28-07-2010, 12:55:04 »

Autostrada era in conditii foarte bune, daca ar fi sa aleg iar as trece prin Slovenia..
Memorat

Nimic nu este mai scump decât ceea ce primeºti pe gratis.
Advicer
Newbie

« Răspunde #110 : 28-07-2010, 13:03:00 »

pentru restul, n-am sa inteleg niciodata de ce va grabiti atita. ca mai bine ajungi mai tirziu decit sa adormi la volan, dintr-o ambitie puerila de a face totul in una tirata unica.

Cautam argumente sa`i conving si pe altii sa aleaga traseul acesta. Stiu ca e mai usor sa adormi pe autostrada pentru ca e totul monoton si nu ai mintea ocupata, cu depasiri, curbe, sate etc...
Mersi mult de sfat.
Memorat
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #111 : 28-07-2010, 15:24:29 »

ranya, Autostrada e noua! Grin
Advicer, de ce vrei sai convingi pe altii, ca sa produci aglomeratie? mor mor
lasa-i pe Austria, fii smecher Wink
Memorat

Advicer
Newbie

« Răspunde #112 : 28-07-2010, 16:31:10 »

Advicer, de ce vrei sai convingi pe altii, ca sa produci aglomeratie? mor mor
lasa-i pe Austria, fii smecher Wink
LoL mor cam ai dreptate!
Memorat
Iulian 59
Jr. Member
*

« Răspunde #113 : 26-08-2010, 20:21:19 »

Drumul prin Slovenia este perfect.De la Bologna la Debrecen numai autostrada(la iesire din Italia si la intrare in Ungaria citiva kilometri de drum cu 2 benzi 80 Km/h).Nu ocoliti Budapesta pe M0 ca pierdeti mai mult timp decit daca o luati prin centru.Mo este in constructie si este foarte aglomerat mai tot timpul,toti o iau pe M0 evitind centrul dar se inseala. Prin Slovenia imi era dor sa mai vad cite o masina pe autostrada goala.In Slovenia oprire obligatorie la Postojna cave(45 46 24.64 N-14 12 26.58 E)unde in 3 ore puteti vizita pestera.Se intra cu trenuletul 2Km si apoi o plimbare printre stalactite si stalacmite de o rara frumusete pe jos 1Km si intoarcerea cu trenuletul.Vizita apoi la castelul din apropiere construit in stinca.In Ungaria oprire obligatorie pt.citeva zile la baile termale de la Hajdusaboszlo de linga Debrecen cele mai mari din Europa.Si apoi puteti intra voiosi si plini de avint in haosul romanesc care parca este tot mai negru pe an ce trece.PACAT
Memorat
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #114 : 26-08-2010, 20:55:40 »

anul asta am facut 216 km in 5 ore (de la Szeged pina dupa Arad, unde ne-a pocnit radarul..prima oara cind bagasem piciorul mai adinc pe accelerator...adica la supersonica viteza de 76 km/h....)

la intoarcere insa am facut cei exact 490 de km din fata blocului meu de la Pitesti pina la granita in 7 ore jumate, pentru ca era duminica si nu circulau camioanele.....
Memorat

razvanMM
Newbie

« Răspunde #115 : 01-09-2010, 15:39:03 »

mai sunt si microbuse care fac transport saptamanal si te pot ajuta.daca vrei ajutor suna la 3201877031
Memorat
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #116 : 01-09-2010, 18:18:20 »

pi cini, bre?
Memorat

miruna30
Newbie

« Răspunde #117 : 29-10-2010, 11:41:21 »

Salve a tutti!
Pentru cei dintre voi care vreti sa ajungeti la Bacau de sarbatorile de iarna, Carpatair a lansat noi zboruri directe din Roma, Milano si Torino.
http://www.financiarul.com/articol_52144/carpatair-va-lansa-in-iarna-zboruri-directe-din-bacau-catre-trei-orase-din-italia.html?keepThis=true&TB_iframe=true&height=650&width=850
Memorat
chansa
Full Member
**

« Răspunde #118 : 01-11-2010, 12:49:28 »

eu merg cu carpatair.si este un avion mic,cu zgomot teribil Angry
chiar si asa,continui sa aleg aceasta companie pt ca e unica care pleaca din ancona,direct si ieftin.si imi mai place pt ca am avut ocazia sa fac frumoase amicitii pe acest zbor. LoL
Memorat

"davanti all'ignoranza, l'intelligenza tace... "
silverius
Newbie

« Răspunde #119 : 03-12-2010, 19:52:56 »

buna la toti
 am ciit tot si nu am inteles sarbi cer pasaport sau e valabila cartea de identitae
 pe saitul politiei de frontiera spune ca e valabilA CARTEA DE Identitae ptr 90 de zile
Memorat
Pagini: 1 ... 6 7 [8] 9   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: