Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: 1 2 [3]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: DRUMURILE DIN ROMANIA  (Citit de 3527 ori)
acidduzzu
Veteran

« Răspunde #30 : 12-08-2007, 18:31:07 »

acum o saptamana Wink
inseamna ca au terminat lucrarile pentru asfaltare...!  Smiley Wink

se pare ca l-am deocheat, asta noapte s-a prabusit ceva versant peste el si, timp de 10 ore, a fost blocat. Grin
oricum, acum se circula pe el.
Memorat
alex s.
Veteran

« Răspunde #31 : 14-08-2007, 15:22:01 »

sibiu-brasov = moarte la chicago

114 semafoare , drum oribil .. 155 km se fac in 3 ore (cu ceva noroc)  Angry
Memorat

.. nobody's perfect ..
acidduzzu
Veteran

« Răspunde #32 : 20-08-2007, 16:25:23 »

a trecut cineva pe valea oltului de curand?

acum 2 saptamani cand am trecut eu pe acolo era numai un santier-vreo 2 Km-in rest drum bun.

yup! a fost ok. grazie.
« Ultima modificare: 21-08-2007, 10:33:14 de către acidduzzu » Memorat
hugovictor
Jr. Member
*

« Răspunde #33 : 20-08-2007, 17:37:28 »

sibiu-brasov = moarte la chicago

114 semafoare , drum oribil .. 155 km se fac in 3 ore (cu ceva noroc)  Angry

Ha ? Sa vezi Alexandria-Giurgiu ! Drum de pamint frate, pe cimpii,...sapa iti mai lipseste, ca porumb,...cit vezi cu ochii ! Chestia este ca pe drumul Alexandria-Bucuresti (asfaltat) este indicatie mare si frumoasa catre Giurgiu, drum national,...asfaltat ! Si,...intr-adevar, mergi 100 de metri pe asfalt, apoi inca 200 m pe macadam, apoi , circa 100 m pe drum pietruit, dupa care,...Dumnezeu cu mila ! Drum de pamint,...la greu ! Culmea este ca se si circula intens pe el ! Si nu sint decit vre-o 45 de Km ! Grin mor Dragoste chioara, si amor ghebos ! Cam pe la jumatatea "Paris-Dakar-ului" neaos romanesc, in plin cimp, printre cocenii de porumb si vreji de fasole,...un indicator : "Atentie, viteza ucide !Control radar" ! mor mor mor mor
Memorat
otavia
Sr. Member

« Răspunde #34 : 20-08-2007, 18:23:57 »

mor
Memorat
tengere
Vizitator
« Răspunde #35 : 27-08-2007, 10:19:47 »

Oradea-Deva se merge foarte len, mai mult de 90 pe ora nu se poate, chiar daca strada nu este in conditii rele.
Daca mergeti in excursii prin apuseni e buna,daca vas grabiti catre bucuresti atunci nu e buna.

Fata de asta DEva-Sibiu si pana la deviatia catre Turnul Rosu strada e super.

Starda de-a lungul vaii Oltului, fondul stradal e bun dar nu se poate depasi deci iar e foarte lenta.Nu-s multe gropi cu atat mai rau e cand totusi e cate una

Pitesti - Bucuresti  evident e autostrada (mai rau e in parcarile de pe autostrada catre bucuresti ca daca cobori din masina vin toti cainii dupa tine

Bucuresti-Targoviste era buna strada
Targoviste -Pitesti nu e buna
 Turda-Cluj- in sfarsitammers si noi cu 130 pe ora doar ca e scurta,
Cluj -Oradea, nu stiu cine s-a plans de starda asta dar e buna, ok nu e autostrada dar e buna
Memorat
Pagini: 1 2 [3]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: