Aceasta este arhiva 2006-2011. Click aici ptr a intra in noul forum romania-italia.info

Questo e' l'archivio 2006-2011. Clicca qui per entrare nel nuovo forum romania-italia.info

La drum inspre Romania, sondaj

Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126739 Mesaje în 8506 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 16   In jos
Imprimă
Autor Subiect: La drum inspre Romania, sondaj  (Citit de 23640 ori)
POHOATA _ CRISTIAN
Newbie

« Răspunde #165 : 04-02-2010, 14:53:12 »

firma de transportla preturi mici cu microbuze 8+1 aproape din fiecare oras din italia
Memorat
Ela
Jr. Member
*

« Răspunde #166 : 13-03-2010, 22:35:17 »

Am votat autoturism si avion low-cost deºi primele drumuri le-am fãcut cu autocarul(cunoscutul Atlassib)Experiente de neuitat-in sensul negativ Shocked . Drumul lung Brasov-Torino punea la grea încercare toþi cãlãtorii :copii mici care exasperau pãrinþii intreband incontinuu cât mai e?  Cry Varsta a treia cu genunchi intepeniti si picioare umflate -deci toatã lumea desculta si va inchipuiti mirosul de sosete cu cel de sandwich  Sad Daca mai aveai "norocul" sa stai langa unul care varsa la fiecare curba... Undecided Eu eram cea care ținea de povesti ºoferul asezata pe scarile autocarului ca sa vad Strada ..voiam sa fiu treaza dacã se întâmpla vreun accident  Undecided
Acum soluþia ideala :eu si copii avion  Smiley iar soþul cu maºina  Wink ca sa avem posibilitatea sa ne miscam pe unde vrem timp de-o luna sau cât stam ...  Wink
Memorat

Nella vita non contano i respiri, ma i momenti che ti hanno tolto il respiro!!
Cosmin
Jr. Member
*

« Răspunde #167 : 06-05-2010, 01:45:37 »

Doar masina.
Avionul in cazuri de forta majora, autocarul in nici un caz.
Am zburat doar de 4 ori pana in prezent, dar fara masina imi este incomod .
Chiar daca timpul este mai lung decat cu avionul, nu consider a fii un dezavantaj, dimpotriva ..savurez fiecare clipa si situatie noua.
Opresc cand si unde vreau, fac ce si unde vreau ( in limita bunului simt  Grin  ).
Memorat

" Unde se termina asfaltul, nu inseamna ca se termina si drumul "
ranya
Veteran

« Răspunde #168 : 06-05-2010, 08:56:51 »

Citat
dar fara masina imi este incomod .
asta asa e...si mie mi-a lipsit enorm masina in tara.
Memorat

Nimic nu este mai scump decât ceea ce primeºti pe gratis.
brandiburu
Jr. Member
*

« Răspunde #169 : 07-06-2010, 13:20:36 »

Eu tocmai am venit cu Atlassib-ul din Firenze pana in Sibiu si pot sa zic ca a fost foarte ok; ma refer in special la atitudinea soferilor care chiar s-au interesat sa ne fie bine, am ras, am glumit, ne-au explicat de la inceput, ca la copiii mici, ce trebuia sa stim si totul a fost bine.
O mica intamplare nefericita am avut-o in Ungaria, intr-o parcare, unde am stat de la 2.30 pana la 7.30 pentru ca una din Piatra Neamt a pierdut, la alba-neagra, cateva mii de euro. Partea interesanta este ca a reusit sa si-i recupereze dar cred ca a alertat politia pe o raza de cativa kilometri buni avand in vedere cati au fost acolo veniti si cate declaratii si discutii au fost cu tot cu translatori.

Sotia a lucrat in transporturi la o firma care ducea catre Spania si, din discutiile cu soferii, am observat ca, daca esti om civilizat si nu sari calul, totul este foarte bine si frumos si oamenii stiu sa se comporte chiar foarte placut, indiferent ca au 20 sau 50 de ani.

Asadar, exceptand-o pe moldoveanca aia proasta cu banii ei, care ne-a facut 5 ore de calvar in benzinaria din Ungaria si pe care n-a lasat-o nimeni pe drum (desi, din cate am inteles, se putea face relativ usor, mai ales recuperandu-si banii , in cele din urma), totul a fost chiar ok.

Oricum cred ca am avut eu noroc si de soferi ok si de calatori ok; mentionez ca am avut un singur tigan insa pe cat de urat ca noaptea, pe atat de cuminte si la locul lui.
Memorat
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #170 : 07-06-2010, 13:21:50 »

tot mai exista timpiti care joaca la alba neagra? hammer hammer hammer hammer
Memorat

brandiburu
Jr. Member
*

« Răspunde #171 : 07-06-2010, 13:31:50 »

tot mai exista timpiti care joaca la alba neagra? hammer hammer hammer hammer

Pai... moldoveanca, Piatra Neamt, stat cativa ani (aprox 2-3) in Italia, strans niste bani, plecat cu fata de 16 ani in tara unde asteptau alti 4 copii plus 1 barbat. Coborat in Ungaria la luat suc si sandwich, venit spre autocar, 2 baieti plus 1 cucoana intrebat "hai doamna zi unde-i bila? unde-i bila doamna? hai, arata 100 de euro la baiatul sa faci banul repede. hai doamna, ai? te bagi la joc?", femeie proasta desfacut geanta, desfacut plic cu bani, aratat cateva mii de euro, DAT BANI LA BAIAT, fetita tipat "mama ce faci?", femeie aflata in stare de psihoza, nepasat copil (cred ca puteau sa o fure pe cea mica si tot n-ar fi schitat aia ceva), oamenii luat bani si disparut.
Muierea disperata facut scandal in PECO, aia sunat la politie, politie sosit si, in aprox 45 minute recuperat bani mai putin 400 euro (deci se poate!), restul pana la 5 ore stat degeaba in parcarea benzinariei, asteptand un politist din nu stiu ce oras, nu stiu ce ofiter era ala , plus translatoare si alti cativa politisti. stat cele 5 ore paziti de politie, pana ajuns mare sef la noi, fumat in asa hal in parcarea aia incat baiat de serviciu maturat de 2 ori ca sa stranga mucuri de tigara.

La 7.30 plecat, injurat muiere pe drum, aproape dat bataie de la celelalte femei, nervi si suparare, 3-4 ore intarziere.

La telefon mama ras cand auzit asa ceva, la fel si mama unui baiat de langa mine.

Asadar da, exista si chiar destui. :-)

Memorat
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #172 : 07-06-2010, 13:41:19 »

mare ti-e gradina doamne....si lasi mereu poarta deschisa......
Memorat

brandiburu
Jr. Member
*

« Răspunde #173 : 07-06-2010, 13:45:25 »

mare ti-e gradina doamne....si lasi mereu poarta deschisa......

Pura curiozitate (poate stii cumva): cand vii cu un autocar/microbuz, orice masina in afara de cea personala/avion, soferul are cumva vreo obligatie fata de calator in ceea ce priveste telefoanele? Mai simplu spus: sunt o gramada care ajung in Italia fara sa aiba cartela de pe care sa sune si am tot auzit cum ca "soferul este obligat sa te lase sa dai 2 telefoane, sa anunti ca au sosit sau ca sosesti in scurt timp".

Eu nu am vazut chestia asta scrisa nicaieri.
Memorat
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #174 : 07-06-2010, 13:57:40 »

adica daca in autobuz sint 40 de persoane fara telefon, tre' sa-i lase sa dea 80 de telefoane sa anunte c-au venit?!
de unde a mai iesit si chestia asta? mor mor
si de ce DOUA?!

mi se pare o prostie... numa' la puscarie ai dreptul la un telefon mor mor
Memorat

brandiburu
Jr. Member
*

« Răspunde #175 : 07-06-2010, 14:26:53 »

adica daca in autobuz sint 40 de persoane fara telefon, tre' sa-i lase sa dea 80 de telefoane sa anunte c-au venit?!
de unde a mai iesit si chestia asta? mor mor
si de ce DOUA?!

mi se pare o prostie... numa' la puscarie ai dreptul la un telefon mor mor

chestia cu telefoanele am intalnit-o pe microbuze, in special. sa zicem ca intr-un microbuz ai aprox 10 - 12 persoane care au nevoie de telefon. de obicei soferii au cartele wind si majoritatea pasagerilor nu se obosesc sa isi incarce cu cativa euro cartelele si sa activeze roamingul, macar pana ajung sau nu vor sa-si consume creditul.

oricum despre microbuze cred ca ar trebui o discutie separata. ce se intampla pe acolo face parte , parca, din alta dimensiune.
Memorat
ranya
Veteran

« Răspunde #176 : 07-06-2010, 23:01:13 »

Shocked
Memorat

Nimic nu este mai scump decât ceea ce primeºti pe gratis.
Vali69
Full Member
**

« Răspunde #177 : 07-06-2010, 23:57:21 »

Eu tocmai mi-am cmparat biletele de avion, Bologna-Bucuresti 97€ dus-intors cu Blueair (suna cu totul altfel decit 400€ cit plateam in 2003-2004!).
Eu calatoresc intotdeauna cu avionul, comod si rapid, acasa se gaseste cineva sa-mi ofere cheile de la masina (de obicei socru-miu).  Wink
Memorat
brandiburu
Jr. Member
*

« Răspunde #178 : 08-06-2010, 18:57:28 »

Eu tocmai mi-am cmparat biletele de avion, Bologna-Bucuresti 97€ dus-intors cu Blueair (suna cu totul altfel decit 400€ cit plateam in 2003-2004!).
Eu calatoresc intotdeauna cu avionul, comod si rapid, acasa se gaseste cineva sa-mi ofere cheile de la masina (de obicei socru-miu).  Wink

asa da.

mica observatie: am auzit, de la o cunostinta, spusa mai mult pe ton de gluma, urmatoarea afirmatie: "la Wizz Air, chiar si acum, cand aterizeaza avionul, toata lumea aplauda". intrebarea mea ar fi: e doar o afirmatie rautacioasa sau chiar asa de praf e firma asta?
Memorat
muratore
Veteran

« Răspunde #179 : 08-06-2010, 19:11:49 »

...da' de ce nu pleci direct de la Firenze cu blueair Huh?...pe Baneasa...
...oricum s-au borfashit si astia...ultima data am dat 100 dus-intors, acum 168... Angry....cu un "aeromobil" cat un autobuz (vreo 40 de locuri, nu mai mult), cu elice ca ala lu' Vlaicu, un zgomot de nedescris si 3 ore de zbor.......
...de data asta imi iau casti pe urechi si pun muzica.... Grin
Memorat

Doamne, mare e gradina ta .....Smiley
Pagini: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 16   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: