Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: 1 ... 14 15 [16]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: La drum inspre Romania, sondaj  (Citit de 24620 ori)
mia.i
Jr. Member
*

« Răspunde #225 : 14-03-2011, 22:46:27 »

si care e problema? e mai misto sa urli si sa te dai cu capul de pamint, cum fac romanii?

romanii aia "misto" poate, fac cum zici!
Memorat
Alisina
Jr. Member
*

« Răspunde #226 : 19-03-2011, 13:08:23 »

ajung avioane si la bacau!

Stiu,da' uneori te costa dublu decat cele pana la Bucuresti.De exemplu,eu plec pe 26 ian,pana pe 7 febr. si m-au costat biletele dus-intors,pentru 4 persoane,149 € pana la Bucuresti(cu tot cu bagaj),in timp ce pana la Bacau m-ar fi costat mai bine de 300€.Blue Air-ul profita de situatie,ca e singura companie low cost care aterizeaza la Bacau. Angry

Pai crezi ca este  mult 300€ ptr 4 persoane?? Ptr. timpul care a mai ramas pana la plecare eu zic ca este un pret f. bun. Ia-ti biletele mai din timp alta data. Daca ati merge cu masina v-ar costa mult mai mult ...
300€ nu e exagerat,dar daca compari cu 149€...
Memorat
realwahl
Newbie

« Răspunde #227 : 15-04-2011, 22:16:56 »

Prima data am venit in Italia in 2007, cu autocarul. Eram pus si simplu curios sa vad "cum este?". Am vazut si pot spune ca "am trecut si prin experienta asta", ca alta data nu vreau sa o mai repet. Pe scurt: oboseala, ore la rand intr-un scaun fara sa te misti, o noapte mai mult nedormita, conationali galagiosi si nesimtiti smecheri... ma rog, o experienta pe care o sa o evit, daca o sa pot.

Apoi am cautat sa vad cum e cu avioanele. Am vazut ca Tarom si Alitatia aveau preturi "sanatoase", asa ca am decis sa caut avioane lowcost si sa vad ce e cu ele, daca sunt mai prejos decat Tarom-ul cu care mai calatorisem de cateva ori. Asa ca am incercat WizzAir, apoi EasyJet si am fost foarte multumit, atat ca pret, cat si ca servicii. Asa de multumit ca... am facut si un site special unde gasesti toate zborurile lowcost si care acum apare primul in google cand cauti "zboruri low cost Romania Italia"!

Oricum, pentru mine, avionul lowcost nu suporta comparatie cu autocarul sau orice alt transport terestru.
In primul rand, cu masina pierzi cel putin 2 zile (una dus, una intors), plus faptul ca a doua zi esti rupt. Cu avionul pierzi cateva ore, in functie de cat esti de departe de aeroport. Cat valoreaza pentru voi 2 zile de munca? Astia sunt bani pierduti cu masina. Plus oboseala.
In al doilea rand, am cel putin 6 drumul dus-intors cu avionul low cost pe an si, in medie platesc 20-30E/persoana/segment. Deci, un low cost Italia-Romania dus-intors = 50E de persoana. Cat costa cu autocarul/masina?
In al treilea rand, daca vreau, pot sa trimit pachete/bagaje din Romania cu autobuzul. Nu trebuie sa circule in acelasi timp cu mine! Si ma costa 1E/kg, deci... maxim 15-20E in total.

Deci, pentru mine, alegerea e avionul low cost, fara nici o retinere.
Memorat
Chanel
Vizitator
« Răspunde #228 : 08-06-2011, 16:22:21 »

Eu recomand CARPATAIR din experienza mea personala pot spune ca m-am gasit foarte bine cu ceasta companie aeriana.Am platit in jur de 70 de euro dus Bologna-Bucuresti.Iti dau un pranz sau o cina in functie de ora la care ai zborul.In 2 ore eram in romania.Comod,rapid si foarte bun vorbesc din experienta mea strict persoanala.Recomand repet compania aeriana Carpatair.
« Ultima modificare: 08-06-2011, 16:25:17 de către pippus » Memorat
pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #229 : 08-06-2011, 16:28:12 »

70 cu taxe sau fara taxe?
checkin online ?
avionu era curat?
ai zburat singura sau insotzita ?
cena per due sau cena single ?
ce ai mancat ?
cafea au dat?

p.

Eu recomand CARPATAIR din experienza mea personala pot spune ca m-am gasit foarte bine cu ceasta companie aeriana.Am platit in jur de 70 de euro dus Bologna-Bucuresti.Iti dau un pranz sau o cina in functie de ora la care ai zborul.In 2 ore eram in romania.Comod,rapid si foarte bun vorbesc din experienta mea strict persoanala.Recomand repet compania aeriana Carpatair.
Memorat

Chanel
Vizitator
« Răspunde #230 : 08-06-2011, 16:42:46 »

70 euro cu taxe cu tot.Precisez ca am platit online cu carte de credit.Check in online doar din romania se poate catre italia momentan.Am facut din romania ptr bologna.Era curat in avion.Am zburat singura.Un mic dejun,un pranz,o cina iti dau in functie de ora la care ai zborul.Eu am prins pui,paste,ciuperci,sunca presata,unt,marmelata.De baut la alegere:suc de fructe,coca,etc.Da au dat si 1 ceasca de ceai si 1 ceasca de cafea.Precisez ca nu merita prin agentiile de voiaj merita doar online cu carte de credit daca vrei sa zbori low cost cu un avion care nu este low cost!!!
Memorat
Pagini: 1 ... 14 15 [16]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: