Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: 1 ... 11 12 [13] 14 15 16   In jos
Imprimă
Autor Subiect: La drum inspre Romania, sondaj  (Citit de 24620 ori)
Vali69
Full Member
**

« Răspunde #180 : 08-06-2010, 19:15:37 »

mica observatie: am auzit, de la o cunostinta, spusa mai mult pe ton de gluma, urmatoarea afirmatie: "la Wizz Air, chiar si acum, cand aterizeaza avionul, toata lumea aplauda". intrebarea mea ar fi: e doar o afirmatie rautacioasa sau chiar asa de praf e firma asta?
Eu folosesc mereu blueair-ul, au zboruri de la Firenze si Bologna in fiecare zi, au trecut vreo 2 ani de cind n-am mai auzit pe nimeni apludind la aterizare.
Memorat
Vali69
Full Member
**

« Răspunde #181 : 08-06-2010, 19:27:44 »

...da' de ce nu pleci direct de la Firenze cu blueair Huh?...pe Baneasa..
...oricum s-au borfashit si astia...ultima data am dat 100 dus-intors, acum 168... Angry....cu un "aeromobil" cat un autobuz (vreo 40 de locuri, nu mai mult), cu elice ca ala lu' Vlaicu, un zgomot de nedescris si 3 ore de zbor.......
...de data asta imi iau casti pe urechi si pun muzica.... Grin

De obicei de la Bologna au avioane mai mari, dar nu asta e motivul, plecarea de la Bologna e dupa-amiaza tirziu si pot sa lucrez si in ziua plecarii, asa mai cistig o zi de stat acasa, din cele 10zile cit dureaza mini concediul meu.
In avionele mici am si eu o senzatie de claustrofobie, pe durata zborului stau cu miinile intinse, daca e nevoie sa dau si eu din aripi. Grin
Memorat
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #182 : 08-06-2010, 21:15:25 »

mica observatie: am auzit, de la o cunostinta, spusa mai mult pe ton de gluma, urmatoarea afirmatie: "la Wizz Air, chiar si acum, cand aterizeaza avionul, toata lumea aplauda". intrebarea mea ar fi: e doar o afirmatie rautacioasa sau chiar asa de praf e firma asta?
ce-are firma cu aplauzele calatorilor?!
si oricum, aplauzele la aterizare le-am invatat de la italieni... trebuia sa trecem si noi prin faza asta.
Memorat

pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #183 : 09-06-2010, 08:39:06 »

deci e companii cu umor , gen ryanair si daca imi amintesc bine si easyjet, care pe rute d-astea unde se aplauda de obicei (nu neaparat romania ci si italia, spania etc) la sosire, folosesc o banda cu apaluze inregistrate si cu o voce vesela in fundal care zice ceva de genu "Yeeeeeeeee, Ryanair has just arrived at the destination !!!!!!!! aplauzeeeeeeeeeeee"  mor mor mor mor mor mor mor

p.
Memorat

Aliniutza
Veteran

« Răspunde #184 : 09-06-2010, 10:40:37 »

Eu folosesc mereu blueair-ul, au zboruri de la Firenze si Bologna in fiecare zi, au trecut vreo 2 ani de cind n-am mai auzit pe nimeni apludind la aterizare.

Eu abia m'am intors cu Blueair si romanii (italienii erau cuminti)au aplaudat si la dus si la intors  LoL
Memorat

“Happiness only real when shared”
ranya
Veteran

« Răspunde #185 : 11-06-2010, 13:59:12 »

LoL
Memorat

Nimic nu este mai scump decât ceea ce primeºti pe gratis.
Cocolina
Sr. Member

« Răspunde #186 : 28-07-2010, 14:29:56 »

Noua ne palce f mult calatoria cu masina,m-am obisnuit cu traseul,fac cum ma taie capul,in Ungaria ne oprim o noapte la hotel,n-as lasa pt nimci in lume sa ne scape un gulyas autentic Smiley,plus ca mai cumpar cate ceva specific unguresc...iar de la Budapesta pana acasa in Oradea mai fac 3 ore jumate.
Cu avionul doar in caz de necesitate-a, ales Wizz air pt ca sunt curse de la Pisa la Cluj si pt mine e convenient.
Memorat

Cerul n-ar avea curcubeul,daca ochii n-ar avea lacrimi...
ranya
Veteran

« Răspunde #187 : 28-07-2010, 14:40:01 »

Si noua ne place cu masina pentru opriri.
Cu Wizz tot la Cluj aterizez, locuim aproape Wink
Memorat

Nimic nu este mai scump decât ceea ce primeºti pe gratis.
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #188 : 28-07-2010, 15:26:39 »

aoleu, ca mi-ati amintit sa ma uit dupa motel care accepta cu bestiute... ca in asta si ungurii sint cam....
Memorat

Iulian 59
Jr. Member
*

« Răspunde #189 : 04-08-2010, 20:19:04 »

Cu avionul numai in cazul in care sunt presat de timp.In rest ne  face placere sa plecam cu masina.Drumul spre casa si returul dureaza cite 4 zile.Ne oprim pe traseu Italia-Austria- Ungaria-Romania in diferite statiuni si savuram inprejurimile.Sunt mare amator de foto si videofilmari(ca sa am la batrinete ce povesti nepotilor).Din anul acesta o sa merg si prin Slovenia.Din ce am citit pe internet este superba si un popor civilizat.Asa din scurtul concediu de 21 zile 8 sunt concediu adevarat restul intilniri cu familia si rezolvarea problemelor aparute acasa.Cunoaste cineva locuri demne de vizitat in Slovenia ?
Memorat
razvanMM
Newbie

« Răspunde #190 : 01-09-2010, 15:46:49 »

eu personal fac transport rom it si retur saptamanal cu bus de 8 locuri.oricum din perspectiva mea ca si transportator e cel mai comod si sigur mijloc.
Memorat
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #191 : 01-09-2010, 18:20:13 »

sigur? de ce e sigur?
pentru mine e sigur cind conduc eu. cind mi se face somn, ma opresc la hotel, ca nu ma trage nimeni la raspundere ca n-am ajuns in X ore Wink
Memorat

Mari
Jr. Member
*

« Răspunde #192 : 02-09-2010, 09:55:39 »

Eu de obicei iau avionul. De data asta am venit cu masina si autocarul: am facut 12 ore si jumatate de la mine de acasa la Bologna cu autocarul, dupa care de la Bologna la fratele meu am luat trenul - 1 ora, cu bagaje, si cu fata de 4 ani dupa mine...  hammer Am mai stat la fratele meu vreo 4 ore cat am incarcat masina lui, dupa care am plecat dupa-amiaza la 6 de la el, si am ajuns acasa la mama la 18 a doua zi... 23 de ore de masina... La intors la fel, plecam cu masina, iar a doua zi seara am autocar pt alte 12-13 ore, pana acasa... Am facut-o de data asta, ca nu stiam cum e, da' nu-mi mai trebuie... Traiasca avionul!!!
Memorat
razvanus
Newbie

« Răspunde #193 : 26-09-2010, 21:44:11 »

Se poate lua trenul direct intre Bucuresti - Viena (trece prin Ploiesti, Brasov, Sighisoara, Deva, Arad) si pe urma Viena - Roma (care opreste in Vilach, Venezia, Bologna, Florenta),  sau Viena - Venezia/Milano.

A doua varianta cu trenul Bucuresti - Budapesta prin localitatile de mai sus.  De la Budapesta la Venezia este tren direct.

Smiley
Memorat
Alizée
Veteran

« Răspunde #194 : 27-09-2010, 16:50:57 »

Se poate lua trenul direct intre Bucuresti - Viena (trece prin Ploiesti, Brasov, Sighisoara, Deva, Arad) si pe urma Viena - Roma (care opreste in Vilach, Venezia, Bologna, Florenta),  sau Viena - Venezia/Milano.

A doua varianta cu trenul Bucuresti - Budapesta prin localitatile de mai sus.  De la Budapesta la Venezia este tren direct.

Smiley

cat timp faci?
Memorat
Pagini: 1 ... 11 12 [13] 14 15 16   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: