Aceasta este arhiva 2006-2011. Click aici ptr a intra in noul forum romania-italia.info

Questo e' l'archivio 2006-2011. Clicca qui per entrare nel nuovo forum romania-italia.info

Minori, da oggi obbligo passaporto

Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126739 Mesaje în 8506 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: 1 [2] 3   In jos
Imprimă
Autor Subiect: Minori, da oggi obbligo passaporto  (Citit de 2985 ori)
Icomefromalabama
Jr. Member
*

« Răspunde #15 : 03-06-2010, 12:14:38 »

norocul tau..........
Memorat
Crista
Global Moderator
Veteran

« Răspunde #16 : 03-06-2010, 12:43:49 »

Personal imi pare rau pentru ca te-au intors inapoi si mai ales pentru ca ai ales sa nu te informezi asa cum face oricine inaintea unei plecari IN STRAINATATE.

Titlu acestui subiect este  Minori, da oggi obbligo passaporto ( da oggi adica in acest caz noiembrie anul trecut ) nu se pomeneste despre cartea alba sau alta culoarea decit intimplator si intr-o discutie intre 2 persoane  ( una intreaba ceva si cealalata asa cum poti sa citesti si tu  scrie : "ps. asta, bineinteles, dupa parerea mea" ...).

Eu iti inteleg supararea dar imi este greu sa fiu de acpord cu tine ca cineva poate fi suparat pe alte persoane pe care nu le cunoaste, nu le-a intilnit si nici vazut si nici macar nu a schimbat 2 vorbe cu ele pe acest forum doar s-a multumit sa citeasa si sa traga o concluzie ( cea mai comoda .. )
Memorat
gazzella
Vizitator
« Răspunde #17 : 03-06-2010, 12:52:37 »

aham  Grin

eu daca as avea capacitati decizionale pe acest forum as avea grija sa nu ti se mai intample

zau ca m-as trage de urechi  Wink

Memorat
Icomefromalabama
Jr. Member
*

« Răspunde #18 : 03-06-2010, 13:04:06 »

poti sa te tragi de ce vrei, am rezolvat gratie persoanelor care au competente,cunostinte si inteligenta. nu inteleg de ce te-i bagat tu in seama pe subiectul asta...mult noroc in continuare.
Memorat
pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #19 : 03-06-2010, 13:05:44 »

( chiamassi riottosa.... Smiley )

p.
Memorat
Icomefromalabama
Jr. Member
*

« Răspunde #20 : 03-06-2010, 13:16:00 »

daca nnu eram azi "riottosa" nu rezolvam nimic, asa ca volentieri riottosa! LoL
Memorat
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #21 : 03-06-2010, 13:22:38 »

mai Withmybanjoonmyknee, daca tu ai avut parte de idioti, nu inseamna ca forumul ti-a dat informatii gresite, in afara de faptul, ca:
1. nu sintem birou de informatii ci, asa cum zicea careva mai sus, dupa ce-ai citit aici, mai casti ochii si pe site-urile oficiale sau ridici cornetta ca mondialcasa ti aspetta si ceri info la cei care sint platiti pentru a te lamuri. nici macar nu mai costa o avere o convorbire urbana!

in al doilea rind, pe pieptul meu scrie FIGHETTA, nu "POLIZIA DI STATO" si inchei cu "ps. asta, bineinteles, dupa parerea mea", chiar daca acea "carta bianca" e o inventie a lor, nu a mea, de care si copilul meu s-a folosit si nu l-a intors nimeni la granita.
Dar mai e si de zis ca, daca am chef sa-mi trimit fata in Romania, ma interesez din timp si-i fac documentele necesare, nu o las pina-n ultima clipa fara acte ca sa dau din colt in colt.
Memorat

pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #22 : 03-06-2010, 13:24:39 »

corect, voiam sa fiu draguts , asa ca de joi, dar in mod normal ar trebui satz spun si eu ca

1. nu ridici vocea la ceilalti forumisti, e impotriva regulamentului

2. noi iti dam informatii dar nu sintem responsabili de capacitatea ta de a le procesa. la fel, oferim informatii din pur spirit voluntar & 'as is', nu sintem vreun serviciu al primariei.

3. in general dam informatii corecte (adica tradus ptr tine, folosim info din linkuri oficiale+experienta personala, deci si ce e scris mai sus e cat se poate de corect )

p.
Memorat
Icomefromalabama
Jr. Member
*

« Răspunde #23 : 03-06-2010, 13:33:05 »

madalina draga, pe tine te asteptam!!
pai eu m-am interesat, faza a fost ca exista un "agiornamento" autohton si care apartine numa de provincia de unde am incercat eu sa-mi iau "talpasita". In putine cuvinte, pt. siguranta celor care au copilasi cu cetatenie italiana e mai bine sa-si faca PASAPORT INDIVIDUAL, deoarece, dat fiind ca Italia e separata pe provincii, s-ar putea ca intr-una sa fie polizia mai cu motz si sa nu le placa cartea bianca...(sper sa se inteleaga ironia). DECI daca cineva va mai intreaba de cartea bianca, amintiti-va de experienta mea si spuneti ca poate risca.
Cam atat... nu mai am nimic de zis.
Memorat
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #24 : 03-06-2010, 13:42:51 »

uokey! ai dreptate. doar ca "nu lasa pe miine ce poti face azi".
deci un pasaport se face din timp, ca nu se stie niciodata cind ai nevoie de el.

in rest, mai trebuie si sa tii capul sus si sa te iei in dinti chiar si cu politistii,atunci cind se dovedesc a fi pe dinafara legilor propriei tari. eu l-am facut pe unul sa-si citeasca constitutia in fata mea, cind sustinea o timpenie, pina cind mi-a dat dreptate.Wink
Memorat

Icomefromalabama
Jr. Member
*

« Răspunde #25 : 03-06-2010, 13:54:59 »

ok. Am incercat eu sa tin rezistenta insa nu mi-a mers pt ca nu aveam dovezi...a trebuit sa aduc dovezile, sa-i fac pe "capi" ai mari sa-i traga de c....pe politziasi de frontiera din micul aeroport local, insa deja avionul meu era departe...in fine se rezolva totul in viata. GOD BLESS YOU ALL...chiar si pe lupusorii moralisti.
Memorat
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #26 : 03-06-2010, 14:31:26 »

da, inteleg... ar trebui sa te ramburseze acu... ata ete.
Memorat

misulica
Sr. Member

« Răspunde #27 : 09-06-2010, 15:20:07 »

io tot n-am inteles de ce s-a suparat alabamista hammer
Memorat

Daca am avea mai multa incredere unii intr-altii, poate am avea mai mult de pierdut, dar poate si mai mult de castigat
misulica
Sr. Member

« Răspunde #28 : 16-06-2010, 17:08:47 »

dupa ce am citit aici, m-am uitat pe site-ul chesturii din aosta. dupa aia am fost si la chestura si am intrebat. s-a uitat tipul pe o listulita si mi-a spus ca pentru romania trebuie pasaport, dar sa vin cu documentul (carta bianca sau cum s-o chema) care se face la primarie, ca in baza aluia se face pasaportul. deci m-am informat pe toate partile.
pe site-ul politiei (sau ceva asemanator) exista pagini pt toate chesturile din italia cu toate practicile si modulele de rigoare (asta in cazul in care pagina e la zi si nu de acum 7 ani, dar se sunt specificate si legile, decretele etc, cu datele corespunzatoare. si oricum, fiecare chestura are si un nr de telefon, pt siguranta.
Memorat

Daca am avea mai multa incredere unii intr-altii, poate am avea mai mult de pierdut, dar poate si mai mult de castigat
gazzella
Vizitator
« Răspunde #29 : 20-06-2010, 15:33:21 »

mda, asta-mi pare atitudine prudenta, corecta cand ai prunc/i
restul sunt fumuri
scuze, alabama

mi-e ca dupa "grinta" te-am recunoscut
fata draga, de altfel
Memorat
Pagini: 1 [2] 3   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: