Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: [1]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: Vreau sa vin pentru cateva zile in Venetia. Risc ceva?  (Citit de 1067 ori)
claudius iacob
Newbie

« : 07-11-2007, 15:06:31 »

Salutare oameni de bine

Am si eu o intrebare care poate sa sune penibil dar pentru mine e foarte serioasa.

La noi in Romania presa a facut din tantar armasar, si a umflat totul in asa hal incat nu mai stii ce sa crezi. posturile noastre de tv se intrec sa ne sperie cu romani batuti, injunghiati, scuipati pe strada in Italia, etc.

Eu mi-am planificat de mai mult timp in urma un concediu in Venetia. Asta era cu mult timp inainte sa se intample ce s-a intamplat cu Giovanna, am cumparat biletele, am facut o rezervare, etc.

Intrebarea: riscam ceva venind? In speta, riscam o bataie pe strada sau lucruri de genul asta? Cum e climatul in Venetia? O sa locuim in Mestre si o sa petrecem cam toata ziua pe insula...

Astept cu nerabdare niste raspunsuri realiste, eventual de la persoane care traiesc in zona...

Multumesc mult de tot,
Claudius
Memorat
pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #1 : 07-11-2007, 16:10:26 »

nu risti nimic, fii serios. te comporti civilizat si pretinzi sa fii tratat la fel. incearca eventual sa nu umbli cu tricou de-ala cu "I'm Romanian" si cu steagu national lipit de sepcutza

p.
Memorat

Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #2 : 07-11-2007, 16:17:35 »

are dreptate omu' sa se teama, in Romania se povesteste ca pe aici e prapadul de pe lume.. doar ce mi-a scris mama un sms sa ma intrebe daca fii-mea are probleme ca e romanca....
Memorat

pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #3 : 07-11-2007, 17:05:34 »

beh, si eu stiu pe unu , l-a sunat ma-sa sa-l intrebe cand va fi deportat   Lips Sealed Cool
Memorat

Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #4 : 07-11-2007, 17:08:07 »

si l-a gasit? sau era deja in lager? Grin
Memorat

alex s.
Veteran

« Răspunde #5 : 07-11-2007, 17:11:59 »

mda , am vazut si eu in TV(romanesc) multi care au renuntat la concedii/revelioane in italia datorita evenimentelor din ultima perioada .
Se exagereaza ; sau poate erau organizate revelioane prin baraci in periferia Romei  ori alte "campinguri" asemanatoare ..
Memorat

.. nobody's perfect ..
radu
gadjo
Veteran

« Răspunde #6 : 07-11-2007, 21:07:23 »

Citat
Vreau sa vin pentru cateva zile in Venetia. Risc ceva?

Da !!! e sezonul in care Venetia, din cand in cand, e inundata din cauza mareelor ! Vrea sa zica ca  unii isi pun cizme de cauciuc ca sa faca foto prin piata ...
zau, nu stiu, unde se poate controla nivelul mareelor pe internet !

vino linistit incoace, dar nu uita, regula de baza e "atentie la buzunare !" !!
Memorat

Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #7 : 07-11-2007, 23:23:05 »

dar nu uita, regula de baza e "atentie la buzunare !" !!
de ce? mareele aduc romii la suprafata?
Memorat

radu
gadjo
Veteran

« Răspunde #8 : 08-11-2007, 00:37:07 »

nu mareele ci sezonul turistic la toate "citta' dell'arte"
Memorat

scorpion007
Jr. Member
*

« Răspunde #9 : 11-11-2007, 20:11:39 »

Vino fara probleme in Venezia,e pace si liniste multumim lui Dumnezeu,cum au spus si conationalii nostri sa nu strigi in gura mare pe strazi ca esti roman in rest tot ok,acum sunt mai putini turisti doar in week-and e mai forfoteala dar nu prea tare.
Vacanta placuta
Memorat
eccellentedeluxe
Vizitator
« Răspunde #10 : 12-11-2007, 12:36:17 »

da, la Venetia risti sa platesti o cescuta de cafea la 7€!
Memorat
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #11 : 12-11-2007, 12:47:43 »

ei, asta e! o data vine omu' la Venezia, nu? bea si cafeaua la 7 €, daca are pofta Grin
Memorat

scorpion007
Jr. Member
*

« Răspunde #12 : 12-11-2007, 20:24:29 »

da, la Venetia risti sa platesti o cescuta de cafea la 7€!
in San Marco POATE 7 euro in rest eu beau cu 80 de centi in buricul Veneziae Wink
Memorat
corina71
Jr. Member
*

« Răspunde #13 : 13-11-2007, 00:43:42 »

Nu-i peste  tot asa  de  scump. Adica  , daca  nu tii neaparat  sa  mananci pe  langa  piaza  San Marco  e  ca  si prin alte  orase . Eu am descoperit  ca  se  mananca  mai ieftin prin localurile  de  le  langa  gara   sau  un restaurant  unde  am fost  de  fiecare  data  cand  ma  duc  in Venezia   e  San Trovaso Smiley se  mananca  f bine  si la  pret  e  cam tot  cat  celelalte  dar  face  niste  portii ca  mananci cu tot neamul dintr-una   asa  ca  noi luam cate  una si impartim  ( in doi ajungem pe  la  45 euro ) Asta  e dupa  Ponde del Academia  ,  in zona  Zattere . Tot  pe  acolo gasesti si un altul " Oca "  e f bun si asta  calitate /pret
Memorat

Democratia  este  un mecaniscm care  garanteaza  ca nu vom fi guvernati mai bine  decat meritam. - George Bernard Show
Pagini: [1]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: