Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: 1 [2]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: De hominibus imbecillis…  (Citit de 2174 ori)
pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #15 : 03-04-2009, 11:23:59 »

nu cred ca nivelul unei conversatii sta in limbaj, ci in ideile exprimate.
Nu mi se pare un anumit limbaj nici motiv de admiratie, nici de dispret.
Fiecare cu parerile lui, eu nu cataloghez pe nimeni in schimb, mi-am spus parerea, prea putin imi pasa daca e impartasita sau nu  Wink

offtopic (ca s-a deviat de la sensul initial )
Aleksutza, ia ceva din Patapievici de ex si spune-ne si noua de ce conteaza el mai mult si mai mult ptr cultura romana moderna, dupa tine

p.
Memorat

Aleksa
Veteran

« Răspunde #16 : 03-04-2009, 15:09:15 »

nu vad ce legatura ar avea Patapievici, cititorii sai sau subiectele abordate de el. Eu nu am citit carti scrise de el, o sa o fac insa.
Am citit doar cateva articole cu interviuri de-ale sale.
El spune ca agresivitatea din presa este absolut dezgustatoare - "De unii este manevratã cu talent, cum este cazul lui Cristian Tudor Popescu, de alþii nu. Dar în ambele cazuri, ºi cu talent ºi fãrã, nu este acceptabilã, chiar dacã rezultatele literare uneori pot fi interesante. Jurnalismul nu are ca intenþie producerea de pamflete-capodoperã. Intenþia jurnalisticã este de a contribui la producerea ºi menþinerea unei societãþi decente."
Dupa care adauga: "Soluþia e sã dezamorsezi agresivitatea fãcând-o oarecum sã treacã pe lângã tine"

dupa mine are dreptate
Memorat
Aleksa
Veteran

« Răspunde #17 : 03-04-2009, 15:26:34 »

scuza-ma alx ca nu am citit Patapievici, poate insa am citit autori pe care nu i-ai citit tu sau altul, si nu-ti face tu probleme pentru lecturile mele, le citesc pentru mine nu ca sa-ti fac tie un rezumat sau sa explic ce am inteles. Intr-adevar, nu oricine reuseste sa fie ironic, nici tie se pare ca nu-ti iese cand cu zambetul pe buze ma trimiti pe mine la citit  Grin
Memorat
alex s.
Veteran

« Răspunde #18 : 03-04-2009, 15:42:48 »

Ironia e cu totul altceva. Nu are nici o legatura cu spumele, ci e cu zambetul pe buze.

Dar repet: diferenta dintre ironie si agresivitate n-o vede toata lumea. Grin

LoL

ia sa citam din acelasi blog, acelasi autor, alt mesaj. Se pune?

Nu v-am spus cã-s dobitoci…?!
martie 17, 2009, 10:27 am

"Având în vedere cã e campanie electoralã, cã lumea a aflat despre mãgãriile lor, s-au gândit ei sã gãseascã “autorii” acestei campanii care, vezi tu Doamne, lezeazã imaginea lor de jigodii împuþite ce sunt."
.......
"Pãi, mãi boule, cã nu te pot numi altfel, dar tu ai fost vreodatã angajat în viaþa ta? Cã dacã ai fi fost angajat, ai ºti cã înainte de a-þi face cineva un contract de muncã, mai ales în structurile publice, îþi cere tocmai diplomele de studiu. Cam cât de cretin poþi fi ca sã te legi tocmai de acest aspect, de altfel foarte uºor verificabil?"

Nu vad ironia, numai spume, ma scuzati.

O prietena de-a mea are o vorba: sunt o doamna, in plm  Grin
Memorat

.. nobody's perfect ..
nagual
Veteran

« Răspunde #19 : 03-04-2009, 15:56:20 »

mor mor
chiar si ironia, oricat de fina, denota tot o doza de importanta ce-o acorzi unei anumite situatii...pe cand indiferenta...
Memorat

radu
gadjo
Veteran

« Răspunde #20 : 03-04-2009, 16:52:50 »

De aia ti se si spune sa te duci sa citesti: ceea ce tu ai perceput ca agresivitate  - pentru ca, respectele mele, n-ai inteles nimica - este pur si simplu ironie.
Deci, du-te si citeste si pe urma vino si spune-ne daca e asa sau nu.

interesante puncte de vedere, dar daca nu ai fi cazut victima puseului de impulsivitate si in alea 5 minute cat au trecut pana sa raspunzi ai fi citit ce a scris preopinenta ta ai fi aflat ca cel care a perceput agresivitatea in presa era Patapievici si nu Aleksa.
Ergo ai putea sa-ti trimiti intreaga postare lui Patapievici, asa, sa se mai citeasca si el, wtf !!
Memorat

pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #21 : 04-04-2009, 14:13:02 »

gata, inchid ca riscam sa dam cu oishtea in gard

p.
Memorat

Pagini: 1 [2]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: