Uite Ovidiu cateva intrebari ptr tine. Sa incercam sa dialogam civilizat.
Tie ti se pare ca esti un voluntar coerent ptr binele romanilor sau doar un oportunist inafara legii daca :
1. creezi o asoc cu activitate inexistenta doar cu putin timp inaintea forumului din Milano ?
p.
Raspuns la "intrebarea" 1 :-ops,dupa opinia ta,ar fi trebuit sa creez o asociatie cu activitate existenta?!
Raspuns la intrebarea 2:-doresc sa fiu util,alaturi de un grup sanatos, bine inchegat,asa cum este PD-L,(in tara,inainte de a imigra,am fost ales in filiala PRM Bihor,ca membru al comisiei juridice de arbritaj)!
-datorita procentelor (PRM) scazute in sondaje,dupa opt ani,am considerat ca trebuie sa fac o schimbare in mai bine,alegand fostul partid al domnului presedinte Basescu.
-asociationismul si politica sant structuri independente si nu pot fi amestecate sau confundate datorita statuturilor!
Raspuns la intrebarea 3:
-referitor la sindrofii..(nu fac petreceri in familie cu scopul de a le face publice,le pastrez in arhiva personala) nu stiu pe ce te bazezi can afirmi asa ceva!
-repetand "amestecul" asociationism & politica...ti-am raspuns la itrebarea 2.
-
cu aceasta ocazie,anticipand ziua nationala a Romaniei,va invit la Roma, pe 29 noiembrie 2008,ca sa petrece-ti o seara de neuitat alaturi de binecunoscutul solist vocal Ionut Dolanescu!
Raspuns la intrebarea 4:-nu am comis nici un "fapt grav" si cu certitudine,de la 14 ani,mi-am castigat existenta muncind cinstit,printre altele cantand la vioara (in anul 1989 am castigat locul intai la concursul de muzica populara "Mandru-i cantecu-n Bihor",sectiunea interpretare instrumentala)!
-nu am furat niciodata (mai putin anumite meserii) si cu siguranta n-am sa o fac de-acu' inainte!
PS:
M-as bucura sa descoperi in Italia un alt conational ce are o firma de asistenta electronica si apare in pagine gialle,bianche,892424,internet!