Aceasta este arhiva 2006-2011. Click aici ptr a intra in noul forum romania-italia.info

Questo e' l'archivio 2006-2011. Clicca qui per entrare nel nuovo forum romania-italia.info

Il Libro Nero dell' Associazionismo Romeno 2 - Marian Mocanu - ex LRI

Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126739 Mesaje în 8506 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: 1 ... 8 9 [10] 11 12   In jos
Imprimă
Autor Subiect: Il Libro Nero dell' Associazionismo Romeno 2 - Marian Mocanu - ex LRI  (Citit de 17678 ori)
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #135 : 25-11-2008, 22:32:38 »

Nu cerceta aceste legi...ca esti nebun cind le-ntelegi..
Memorat

mimu
Sr. Member

« Răspunde #136 : 25-11-2008, 23:02:52 »

am si eu doua perplexitati :

- ce legatura are sula cu prefectura  : adica asociatia cu campania lu Garcea

- in ce calitate/conditii un consul al Romaniei poate prezenta electoratului un candidat politic ?!

p.
Eu as adauga o "a treia"! Cool

Cum de apar informatiile acestea numai dupa "aceste evenimente electorale"!? Cool
 Daca le-ar anunta in prealabil, tare m-as deplasa  sa-i pun citeva intrebari pa broblemurile noastre. LoL
   Bineinteles ca i-as stringe si mina...! Cool
Memorat
radu
gadjo
Veteran

« Răspunde #137 : 25-11-2008, 23:07:54 »

Candidatul PSD Mocanu a strans multe maini de romani care traiesc in regiunea autonoma Trentino Alto Adige si a vorbit cu fiecare in parte despre viitoarele alegeri parlamentare. ....
La finele spectacolului a discutat cu multi romani din sala care l-au interpelat pentru a-i expune problemele comunitatii lor.
p.

bre, Pippus, esti tare confuz, a vorbit cu toti 300 sau cu multi dintre ei, e foarte important, la cati le-a strans mana ?
Memorat

governare i romeni non è difficile... è inutile
pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #138 : 25-11-2008, 23:11:32 »

toata poliloghia aia e citat din scrisoarea lui mocanu
ask Garcea, deci

p.
Memorat
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #139 : 25-11-2008, 23:15:23 »

Radu, intreaba si la citi le-a strins mina cu usa..
Memorat

pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #140 : 26-11-2008, 22:35:25 »

cea a mai facut preferatul meu, nea Mocanu
(din acelasi spam electoral ptr care ii multumim )

.............................................
Luni seara Marian Mocanu a fost invitat la o intalnire cu romanii din Ravenna, Forli e Cesena
(Italia), organizata de catre asociatia de voluntariat Romania Mare existenta din anul 2003.
Reuniunea a avut loc la sediul Coopertivei Mapamondo, oferit de catre Primarie si a fost inlesnita
de presedintele asociatiei Romania Mare Marinela Ciochina si a secretarului Ion Campeanu.
Alaturi de Romania Mare au fost prezenti reprezentantii diferitelor culte religioase din Ravenna,
Cesena si Forli, un reprezetant al romanilor din Rimini si cetateni obisnuiti care doreau sa vorbeasca
cu Marian Mocanu in calitatea sa de candidat PSD pentru Senatul Romaniei din partea Diasporei
....................
Dl Ion Campeanu si-a manifestat dorinta de a infiinta o filiala PSD si la Ravenna pentru a reusi sa
reprezinte mai bine romanii si la nivel politic. Pentru Marian Mocanu ar fi a treia filiala PSD pe
care o fondeaza in aceasta campanie electorala in Italia, dupa Roma si Firenze.

.........................................

Bun, poate sint forumisti aici care ne pot povesti cate ceva si despre asoc "Romania Mare" si domnul Ion Campeanu

p.

Memorat
simona_02
Vizitator
« Răspunde #141 : 26-11-2008, 23:46:17 »

deci, cum se înfiinþeazã în Italia o filialã a unui partid din România?
cã procedura ca sã înfiinþezi în România o filialã a unei firme strãine o ºtiu.

da' asta cu partidul din þara A care îºi face filialã în þara B n-o pricep.
filiala din þara B dupe care lege electoralã funcþioneazã? dupe aia din þara-mumã A sau dupe aia din þara de adopþie B?
Memorat
mimu
Sr. Member

« Răspunde #142 : 27-11-2008, 08:12:41 »

deci, cum se înfiinþeazã în Italia o filialã a unui partid din România?
cã procedura ca sã înfiinþezi în România o filialã a unei firme strãine o ºtiu.

da' asta cu partidul din þara A care îºi face filialã în þara B n-o pricep.
filiala din þara B dupe care lege electoralã funcþioneazã? dupe aia din þara-mumã A sau dupe aia din þara de adopþie B?
N-am auzit sa aibe un "statut juridic"(italian),aceste filiale.
Din cite am observat functioneaza asa:  Se aduna simpatizantii...care este(de regula la un restaurant),vorovesc,desemneaza si  voteaza unanim,prin ridicarea  a doua dejete,alegindu-si astfel "alesii"! Cartierul general este stabilit de regula la domiciliul sau asociatia sau "firma,magazinul" presedintelui filialei respective! Filialele mai bogate,au inchiriat "locatii de campanie"(temporare),prin intermediul unor "companii publicitare",de unde activistii dirijeaza(o freaca in fata pc.ului),distributia materialului publicitar! Cool Se mai organizeaza deasemenea,asa zise conferinte de presa sau  "dezbateri",la care sunt anuntati ca participanti ( uneori,fara sa fie intrebati Cool),o multime de "relatori"si reprez mass-media.
Evident ca respectivii "relatori", ziaristii si televiziunile puse pe afis si anuntate cu mare pompa,nu se prezinta,astfel incit "activistii si candidatul  nostri",se trezesc cu sala goala,cu un "prezidiu" mai numeros ,decit spectatorii!
Cum ar spune "minoritatea italiana"(ormai) LoL; "Ma chi se li cacca...questi"!? Cool

PS; In concluzie,se pare ca aceste filiale sunt"organizate" si functioneaza..."ad libitum" sau ...dupa ureche,lautãreste! Wink Ramine de vazut cite dintre ele ,vor mai rezista  si activa,dupa 30/11/08!
   As indrazni sa pariez ca niciuna! Cool...pina la urmatoarele alegeri! Cool
« Ultima modificare: 27-11-2008, 08:27:12 de către mimu » Memorat
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #143 : 30-11-2008, 22:45:49 »

PNL ºi o persoanã fizicã au sesizat la Biroul Electoral de Circumscripþie Arad cã prin oraº au fost trimise, în aceastã dupã-masã ºi în aceastã searã, mesaje sms în numele primarului de Arad, Gheorghe Falcã ºi îndemânul de a vota candidaþii PDL.

Mesajul are urmãtorul text: “Dragi arãdeni, vã aºtept la vot sã sprijinim echipa PDL. Vã mulþumesc. Cu respect GHEORGHE FALCÔ.

Potrivit Legii electorale, în ziua votului astfel de manifestãri sunt interzise. Iar acest lucru este reclamat de PNL ºi persoana fizicã.

PS. II SPUNE CAREVA LU MOCANU SI LU TREPADUSII LUI DESPRE CHESTIA ASTA? Ca e lume care a primit la fiecare 5 minute SMS cu "voteaza-l pe mokanu"  Tongue
ciobanas cu treisute de oi...
Memorat

d.harja
Jr. Member
*

« Răspunde #144 : 01-12-2008, 02:08:48 »

Intrebare de la ai mei: da astia de unde au numerele de telefon a romanilor din Italia ca sa le trimita noua sms-uri?
 Huh?
Raspuns eu: asociatii, rezervari bilete de avion, rezervari bilete autocar etc. samd
Sau pur si simplu, companii telefonice (ceea ce e ilegal, avand in vedere legea privitor la Privacy)...
Memorat

Diana Alina Harja
Asociatia "Amici della Romania"

L'amore è una cosa piu' meravigliosa dell'arte.

Wilde, Oscar - "Il ritratto di Dorian Gray"
dadi
Veteran

« Răspunde #145 : 01-12-2008, 08:46:34 »

Intrebare de la ai mei: da astia de unde au numerele de telefon a romanilor din Italia ca sa le trimita noua sms-uri?
 Huh?
Raspuns eu: asociatii, rezervari bilete de avion, rezervari bilete autocar etc. samd
Sau pur si simplu, companii telefonice (ceea ce e ilegal, avand in vedere legea privitor la Privacy)...

cel putin sa controleze cui trimite sms-uri.. pt ca si eu l-am primit, si nu votez, nefiind romanca Smiley
E ca Berlusconi aici care trimite albumele sale de poze tuturor, italieni sau nu...
Memorat
luadi
Jr. Member
*

« Răspunde #146 : 01-12-2008, 09:39:58 »

felicitarile,masa si dansul,pentru cei care au votat in Torino cu Mocanu,au avut loc la discoteca Dacia
Memorat
eccellentedeluxe
Vizitator
« Răspunde #147 : 01-12-2008, 10:17:19 »

carnaciori ati mancat?  Cool
Memorat
pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #148 : 01-12-2008, 10:19:42 »

masa si dans dar cred ca mocanu a cam luat-o Grin

p.
Memorat
d.harja
Jr. Member
*

« Răspunde #149 : 01-12-2008, 11:06:23 »

Depinde... nu neaparat... si asta pentru ca nici un candidat n-a obtinut 50%+1 din voturi.
Depinde totul de cum vor fi redistribuite voturile (dupa noua procedura electorala).

Vom sti pana diseara...
Memorat

Diana Alina Harja
Asociatia "Amici della Romania"

L'amore è una cosa piu' meravigliosa dell'arte.

Wilde, Oscar - "Il ritratto di Dorian Gray"
Pagini: 1 ... 8 9 [10] 11 12   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: