Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

117664 Mesaje în 7895 Subiecte- de catre 4245 Utilizatori - Ultimul cont creat: mana
Pagini: 1 2 [3]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: Il Libro Nero dell' Associazionismo Romeno 7 - Constantin Ciltea - Latina  (Citit de 6112 ori)
dan_mihai
Newbie
*
Deconectat Deconectat

« Răspunde #30 : 07-02-2009, 13:27:13 »

Din ce am urmarit si in presa din peninsula si pe acest forum, se pare ca un anumit "admin" a fost "induplecat" sa faca o campanie de denigrare a unor persoane cu functii in Italia care se pare nu au dorit sa-si afilieze numele si interesele cu anumite partide, organizatii, interese din Italia.
Asta pare la prima vedere.
De aceea am zis ca nu ar trebui sa improscam cu noroi in cineva doar fiindca unul sau altul (care ar face parte din partide, organizatii, interese din Italia) au ceva impotriva celor ce nu au dorit sa-si manjeasca numele... prin aderarea la partide, organizatii, interese din Italia...
Ii punem la zid daca chiar se gasesc probe incriminatorii, pana atunci... sunt nevinovati (vezi CPP "prezumtia de nevinovatie")...
E usor sa te ascunzi in spatele unui "nickname" si sa incepi sa "bati campii" pentru ca un anumit grup de oameni nu au dorit sa-si manjeasca numele cu anumite grupari avide de putere. Se pare ca in loca sa invatam ceva de pe alte meleaguri (a fi civilizat si a-ti respecta semenii) noi, romanii, ducem si in alte parti meschinariile autohtone, care au dus Romania unde se afla acum.
Nu cred ca postul meu va ramane public dupa ce "adminii" il vor citii, dar doresc sa trag un semnal de alarma, sa deschidem ochii si sa nu ne mai luam dupa spusele unora ca respectivul a facut si a dres. Mai intai de toate trebuie sa ne facem singuri "mea culpa", si apoi sa "murdarim" pe cineva.
Atat am avut de spus.
Un weekend placut...
Memorat
pippus
Veteran
Deconectat Deconectat

« Răspunde #31 : 08-02-2009, 14:13:17 »

nushtiu de ce ai impresia ca superopinia ta ar sterge-o cineva. buh
aici stergem doar cand se injura, spurca etc
esti educat si civilizat si ai idei, baga mare, be our guest, nu te sterge nimeni.

cat despre campania ipotizata de tine, asculta la mine, bullshit. nu-s amicul nimanui, nici macar a lui germani (pe care nu-l cunosc direct iar mai demult l-am aproape injurat ptr o afirmatie deplasata despre romani, acu si-a mai ajustat opiniile, macar aparent )

deci daca ai info despre germani sau ambasadoru sau orice alt sfant roman (cu sau fara dolarei/pile la centru/etcetcetc), dar info pe bune, scrie aici.

in cazul specific, Caltea, sint informatii de la ziaristi care au cercetat ispravile dansului. cate ceva a aparut si in presa. mai oficial/"adevarat" decat atat ?!
iar daca un ziarist ( pe care il cunosc ca profesionist serios ) imi spune : am cunoscut oameni la Latina care au fost platiti cu 30 euri / vot de Caltea dar carora le-a fost frica de reportofonul meu, tu ce zici, Caltea pute sau nu pute ?!
Wink
deci nu e chestie de "vinovatie", "curatenie" sau "mea culpa", adunam doar povesti despre ce le poate pielea unora dintre noi, sperand sa fim destul de obiectivi. atata tot.
e doar funny ca morcovul le-a intrat umpik celor din lista, asta e de bine, inseamna ca ceva util tot facem.

p.
Memorat
madei
Newbie
*
Deconectat Deconectat

« Răspunde #32 : 05-01-2010, 17:42:42 »

Ma simt, d-le Pippus, citind aceste ,,noutati", sa spun, cu voce tare, un lucru pe care, in anii inceputurilor mele de strainatati, l-am constatat amarnic pe propria-mi piele : ROMANUL, E IN STARE SA-SI VINDA SI MAMA(a se citi ,,regula"), DOAR SA FACA BANI NEMUNCITI.Asta, de fapt,ne face sa fim uniti, sa avem incredere unii in altii, sa fim vazuti de bine, apreciati...Vedeti, nu ajung gainarii de doi bani, care cersesc la semafoare, violeaza prin parcuri sau fura prin case, nu. Vin 'telectualii ,,binefacatori" sa ne lucre cu zimbetul pe buze. Faceti bine sa-i demascati documentat, chiar daca putine din potentialele victime pot accesa aceste informatii. Personal, nu am avut nevoie de serviciile niciunuia din ei. Ar mai fi de adugat modestia, in preturi, si amabilitatea, in gesturi, cu care, indispensabilile noastre consulate, ne ofera serviciile...poate cineva reuseste sa faca un reportaj pe aceasta tema. Bucuros as da o mana de ajutor.
Memorat

“A studia si a nu gandi este o risipa. A gandi si a nu studia este periculos. “
Confucius
Pagini: 1 2 [3]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: