nushtiu de ce ai impresia ca superopinia ta ar sterge-o cineva. buh
aici stergem doar cand se injura, spurca etc
esti
educat si civilizat si ai idei, baga mare, be our guest, nu te sterge nimeni.
cat despre campania ipotizata de tine, asculta la mine, bullshit. nu-s amicul nimanui, nici macar a lui germani (pe care nu-l cunosc direct iar mai demult l-am aproape injurat ptr o afirmatie deplasata despre romani, acu si-a mai ajustat opiniile, macar aparent )
deci daca ai info despre germani sau ambasadoru sau orice alt sfant roman (cu sau fara dolarei/pile la centru/etcetcetc), dar info pe bune, scrie aici.
in cazul specific, Caltea, sint informatii de la ziaristi care au cercetat ispravile dansului. cate ceva a aparut si in presa. mai oficial/"adevarat" decat atat ?!
iar daca un ziarist (
pe care il cunosc ca profesionist serios ) imi spune : am cunoscut oameni la Latina care au fost platiti cu 30 euri / vot de Caltea dar carora le-a fost frica de reportofonul meu, tu ce zici, Caltea pute sau nu pute ?!

deci nu e chestie de "vinovatie", "curatenie" sau "mea culpa", adunam doar povesti despre ce le poate pielea unora dintre noi, sperand sa fim destul de obiectivi. atata tot.
e doar funny ca morcovul le-a intrat umpik celor din lista, asta e de bine, inseamna ca ceva util tot facem.
p.