Aceasta este arhiva 2006-2011. Click aici ptr a intra in noul forum romania-italia.info

Questo e' l'archivio 2006-2011. Clicca qui per entrare nel nuovo forum romania-italia.info

Il Libro Nero vol. 9 - Istrate Cristina Teona - A.C.P.F.M.- ITALIA ROMANIA

Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126739 Mesaje în 8506 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: 1 ... 3 4 [5] 6   In jos
Imprimă
Autor Subiect: Il Libro Nero vol. 9 - Istrate Cristina Teona - A.C.P.F.M.- ITALIA ROMANIA  (Citit de 13825 ori)
muratore
Veteran

« Răspunde #60 : 23-08-2010, 20:06:01 »

...daca vrea sa dea dovada de un profenionalism desavarsit de ce nu imi da banii inapoi, 150 de euro si patru marche da bollo de 14,62  Huh?

...traducerile nu cred ca sunt pefecte, sunt exact cele puse aici pe forum...

...eu prefer sa fiu zidar, cum spuneam ...si ma lasa rece toate titlurile si cunostintele sus puse...
Memorat

Doamne, mare e gradina ta .....Smiley
pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #61 : 24-08-2010, 09:58:11 »

vai ma justicio ce tare te-ai aprins

textu tau e bullshit, dar il las, e exemplar.

( da' mi-a placut aia cu "doctor expert in probleme da emigratie" denumita de la Comune, da ?   Grin Grin Grin )

cum zice si bibanu, am expus un caz clar de frauda/comportament incorect. daca ne straduim, iti gasesc o lista de clienti tzepuitzi. pe scurt, doamna e o tzepara, o semnalam aici.
cat despre uniunea intre noi romani care e fortza, ask userul popica, intra uneori pe aici.
el e expertul de la forum in probleme de intre noi romani sa fim uniti in uniune.
iar despre ce "realizeaza" Teona in italia nu ne intereseaza si nu e argumentul topicului

la final, procedura clara si completa + delimitarea clara a competentelor unui simplu traducator + o idee de medie de costuri ale pietei de traduceri in italia o gasesti in sectiunea Documente, legislatie de aici, daca esti curios/curioasa.

il forum fa gli auguri a Teona

p.
Memorat
muratore
Veteran

« Răspunde #62 : 24-08-2010, 12:23:05 »

...exact, asta era ideea...
...am fost tzepuit pentru ca m-am dus la un "profesionist" cu diploma si autorizatie recunoscuta  Huh? pentru prestarea unui serviciu , chiar daca am platit un pret foarte mare a fost alegerea mea, as fii fost multumit daca imi facea traducerile impecabil, nu incepeam sa ma vait io pe acilea s.a.m.d.....

...am ramas cu paguba, e adevarat, dar pe de alta parte sunt multumit ca poate in momentul de fata reuseste sa tzepuiasca mai putini, iar faptul ca dupa doi ani un user cu un cont inregistrat pe 31/12/2008, ore 00.08.34, adica la o luna si un pic dupa ce totul a fost facut public aici pe site, mie imi ridica ceva semne de intrebare......putea sa intervina mai demult, alte postari nu are.... boh... sau a asteptat sa intre in prescriptie... Grin

...concluzia....verificati orice serviciu pentru care platiti si cereti chitanta exact pentru suma platita....mie nu mi-a dat nici o chitanta.... in baza chitantei si a probelor puteti merge la autoritati ... si in plus trebuie vazuta si autorizatia de traducator....

...hmm....mai vrea sa faca si cursuri de limba italiana si romana......... Lips Sealed

Memorat

Alizée
Veteran

« Răspunde #63 : 24-08-2010, 14:39:55 »

...azz...
i-au fost necesari 2 ani pentru a scrie 1 mesaj in favoare doamnei hammer probabil nu era in posesia tuturor titlurilor  hammer
« Ultima modificare: 24-08-2010, 14:42:11 de către Alizée » Memorat
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #64 : 24-08-2010, 15:42:42 »

justice, in afara de bilbiiala cu mesajele duble, pot sa-ti spun ca EU sint mindra ca un zidar ca bibanu (chiar si la FF) scrie mai bine pe limba romaneste decit tine, care ti-ai luat "nicneim" ca sa te autoaperi pe aci.
n-ai de ce sa te aperi, ca nu e un tribunal. figura de rahat ai facut-o oricum si asta era scopul principal al Cartii negre.
ca madam (tu) are "peste 3000 de clienti" , sper sa fie luati de pe crucile din cimitir, altfel e cam nasol daca mai exista atit de multi fraieri care se lasa "ajutati" de o asa marinimoasa individa cu studii realizata prin tari straine... mititica, face totul gratis.

ps. un profesionist ADEVARAT nu "tipareste" nimic fara sa-l fi verificat MACAR O DATA... admitind ca aici e vorba doar de greseli de tipar. spune-i lu madam...sau repeta-ti-o in gind, de fiecare data cind apesi pe STAMPA.

Individa fara studii
(mai duceti-va.... cu papirele voastre...)
Memorat

pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #65 : 24-08-2010, 22:12:30 »

sa ne radem in continuare

duamna justice trimisese mesaju de mai sus si la mine in privat

i-am zis sa-l puna pe forum, daca scrie numai mie e fara efect

ca raspuns mi-a trimis email pe webmaster, il copy&paste Smiley

..........................................................

"europa progress" <europaprogress@gmail.com>
A:"Forumul Românilor din Italia" <webmaster@romania-italia.info>

nu inteleg nimic .invata mai bine limba romana .daca vrei i-ti dau lectii,nu stiu cine este pippus dar cred ca estei un analfabet.si daca mai calomniezi si ameninti persoanele cred ca vei vede niste gratii unde cred ca vei invata in sfirsit limba romana,nu stii sa scrii nici doamna e faorte grav.cin ne mai vedem sa nu mai ma saluti ca-ti dao o fl..gma
........................................................................

deci e grele. si mai ales mishteru e lamurit, justice e unu de la parttid, daca nu e chiar duamna Teona in persoana, doar partidul e Teona si Teona e partidul (care daca ne prinde ne si scuipa, da ?  Grin Grin Grin )

Memorat
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #66 : 24-08-2010, 23:18:09 »

sa nu mai o saluti ca i-ti daoa o fl..gma (aici jucam spinzuratu sau lipseste doar o litera?) de vei vede niste gratii (mie mi se intimpla sa am vedenii doar in anumite situatii). acolo preda (sau prede? sau predea?) ea limba romana

Memorat

muratore
Veteran

« Răspunde #67 : 25-08-2010, 07:09:59 »

... mor mor mor...

...cat de jos putem sa coboram.......mi se pareau mie textele un pic asemanatoare...
Memorat

eccellentesuperdeluxe
Vizitator
« Răspunde #68 : 25-08-2010, 17:50:45 »

doar o vorba sa i-ti spun  Grin
Memorat
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #69 : 25-08-2010, 20:59:59 »

nu mai ride-ti ba de duamna
.... sau ridea-ti? Undecided
Memorat

DanaBodea
Newbie

« Răspunde #70 : 08-11-2010, 14:29:31 »

Buna ziua tuturor,m-am inscris de curand pe forum si constat cu placere ca exista si o Carte Neagra. Romanii care traiesc de putin timp in Italia, cum e cazul meu, se gandesc logic ca ar trebui sa se adreseze tot romanilor in cazul in care au nevoie de o mana de ajutor sau de un sfat, dar nu intotdeauna dau peste persoanele cele mai potrivite. Il Libro Nero este foarte util, dupa cum imi pot da seama din ce citesc. Bine v-am gasit!
« Ultima modificare: 08-11-2010, 14:31:36 de către DanaBodea » Memorat
pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #71 : 08-11-2010, 17:18:46 »

Buna ziua tuturor,m-am inscris de curand pe forum si constat cu placere ca exista si o Carte Neagra. Romanii care traiesc de putin timp in Italia, cum e cazul meu, se gandesc logic ca ar trebui sa se adreseze tot romanilor in cazul in care au nevoie de o mana de ajutor sau de un sfat, dar nu intotdeauna dau peste persoanele cele mai potrivite. Il Libro Nero este foarte util, dupa cum imi pot da seama din ce citesc. Bine v-am gasit!

sa fie primit si daca ai ceva de semnalat, sintem aici... Wink

p.
Memorat
justice
Newbie

« Răspunde #72 : 18-08-2011, 00:17:13 »

In ceea ce priveste toate calomniile care au fost scrise la adresa dr.ing. Istrate Cristina Teona, as vrea sa-l atentionez pe d-nul care a adus acuzatii total nefondate in ceea ce priveste calitatea traducerilor efectuate de sus mentionata traducatoare autorizata de tribunalul din Florenta, ca in momentul in care orice persona fizica pe propria raspundere discrediteaza un profesionist fara a avea compententa necesara de-a critica serviciile aduse cat si autenticitatea stampilelor de catre autoritatile italiene (procuratura, tribunal, implicit tot sistemul judiciar italian)isi asuma un enorm risc si va suporta consecintele de rigoare.
D-l care se considera extrem de inteligent impreuna cu sustinatorii lui virtuali ar trebui mai intai sa se informeze suficient in domeniul lingvistic ( in sensul in care ar putea ajunge sa distinga o eroare gramaticala de o eroare de tipar) cat si in domeniul juridic : cum este posibil ca un oarecare cetatean care nu cunoaste legile une tari, nemaivorbind de bagajul lui primar de cunostinte (intamplator cunosc foarte bine care este meseria lui, aceea de zidar)sa indrazneasca sa denigreze un intreg sistem judiciar si de invatamint prin simplul fapt ca a vrut sa distruga imaginea unui reprezentant al acestui sistem din motive de competitie.
Fiind o persoana care aprecieze calitatea muncii si cunoscind-o foarte bine pe d-na  Istrate,consider ca raspunsul la acuzatiile si calomniile nefondate este suficient de explicit.
 Marius Popescu,
E laureata e ha un master ,invidiosi , non sapete aprezzare i Vostri migliori rappresentanti
E la migliore di tutti romeni presenti in Italia
Melania
« Ultima modificare: 18-08-2011, 12:09:08 de către horatiu » Memorat
WebMan
Sr. Member

« Răspunde #73 : 19-08-2011, 00:06:24 »

Asta e copy-paste de dincolo...

Reprezentanþii lui PEªTE, mastere avem toþi ºi nu scriem ca Rãducioiu....

Citat
E la migliore di tutti romeni presenti in Italia
Melania

Ma vai a cagare!!!
(pe limba asta ai înþeles sau þi-o scriu în româneºte Huh? )
Memorat

pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #74 : 22-08-2011, 14:25:14 »

duamna Teona la atac

justice
stiu cine esti
« Trimis cãtre: pippus : 17-08-2011, 23:41:56 »

si tu faci apostile,traduceri esti concurent cu doamna Istrate ,dar nu esti din pacate la nivelul ei,esti un nimeni asta este motivul oricum te cauta politia pentru calomniilleaduse romanilor de baza.Tu esti ala care lucrezi cu falseturi,pe la prefecturi ,daca ai curaj spune in fata nu asa

hammer hammer hammer

si ca sa fie sigura, mai baga una la webmaster

Da:
"europa progress" <europaprogress@gmail.com>
A:
"Forumul Românilor din Italia" <webmaster@romania-italia.info>

Limba romana e complicata pacat ca Mdalina nu sie ca nu se spune "limba romaneste" ci se spune "Limba romana"masterul l-a otinut poate cu markete ,bibanul  care o f....ute pe
 Betta si. i-si triseaza nevasta nu stie deloc limba romana ci hotii,si furaciniuni asta face ,iar voi pe acest site Forumul romanilor facetib concurenta neloiala ,cred ca v-au denutat foarte multi succes,
Pentru Pipuss nu se scrie DUAMNA ci DOAMNA crecd ca o sa-si continue studile la PUSCARIE

textul l-am pus exact cum l-a scris. deci, e grele
Memorat
Pagini: 1 ... 3 4 [5] 6   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: