Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: 1 2 [3]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: Ajutor!Copilul meu nu se acomodeaza la gradinita in Italia!  (Citit de 2971 ori)
Nycoisa
Full Member
**

« Răspunde #30 : 30-09-2010, 19:54:29 »

Mda!Sunt de acord cu "home schooling",dar...usor de zis greu de facut.Si ce te faci daca-ti plange si-acolo ca el vrea sa stea cu mami?La el la gradinita sunt maestre bune,blande etc dar el vrea numai cu mine.Doarme numai cu mine,nu face pipi fara mine,nu mananca fara mine,daca mergem undeva ma tine strans de mana etc.Eu cred ca totusi tine de caracterul lui si de cat de mamos l-am invatat.Rabdare si sa mai vedem.A trecut si-a treia saptamana si tot plansete la greu.Offfff!
Memorat
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #31 : 30-09-2010, 20:36:35 »

oare comportamentul asta nu deriva din faptul ca a stat prea mult mami cu el agatat de fusta? Wink
Memorat

ranya
Veteran

« Răspunde #32 : 30-09-2010, 21:59:28 »

Al meu e legat si de bunici, de unchi, verisori, nepoti, sta mult cu tatal sau (mai ales ca-l duce in parcuri de distractii serile Wink) dar am observat ca s-a lipit mai tare de mine acum cu gradinita; azi mi-a zis ca vine cu mine pentru ca altfel scap LoL
Mai plange diminetile dar educatoarele imi zic ca il tine doar cateva minute, p'orma se joaca cu toti copiii fara probleme.
Memorat

Nimic nu este mai scump decât ceea ce primeºti pe gratis.
gazzella
Vizitator
« Răspunde #33 : 01-10-2010, 06:12:40 »

Nycoisa, dar nici in mediu familiar nu se deschide, nu-l vezi ca o ia agale ?
Era asa si inainte de gradinita?

Homeschooling e sa stea acasa cu parintii sa studieze cu acestia.

Deci ai mei nu vor la gradinita, in rest am momente ca ma gandesc foarte serios sa le pun chip-uri. Ei se iau si se duc, asa, ca-i frumos cerul  LoL
Memorat
andruzza
Sr. Member

« Răspunde #34 : 01-10-2010, 19:55:24 »

Eu sunt norocoasa,Carmine a inceput cresa de 3 zile,si plange cand il iau acasa.De ceva vreme facea capricii cand manca,acum sa-l vezi cum sta frumos in scaunel si deschide gurita,miracol.
Memorat
Nycoisa
Full Member
**

« Răspunde #35 : 01-10-2010, 20:21:30 »

oare comportamentul asta nu deriva din faptul ca a stat prea mult mami cu el agatat de fusta? Wink
Agatat de fusta bunicii mai mult ,ca eu eram la munca pana seara.Eu stau cu el de cand am ramas acasa in maternitate,din iulie.Ce-i drept bunica-sa l-a alintat foarte mult,era drepti in fata lui la cererea lui,ce sa mai...
Iar acasa e sef,se deschide cum sa nu!Dar cum se vede la gradinita se simte abandonat,eu stiu...Om vedea.
Memorat
gazzella
Vizitator
« Răspunde #36 : 02-10-2010, 09:29:14 »

Sad

fetelor, voi ati citit cate ceva despre teoria atasamentului?
Memorat
Nycoisa
Full Member
**

« Răspunde #37 : 02-10-2010, 20:16:52 »

"Teoria atasamentului"?E la mishto....?Sau chiar exista asa ceva?
Memorat
gazzella
Vizitator
« Răspunde #38 : 02-10-2010, 20:59:06 »

exista, exista
in romana sunt putine despre si destul de complexe articolele
in italiana daca cauti gasesti sa citesti de acum in zece ani (teoria dell attaccamento)
Memorat
Nycoisa
Full Member
**

« Răspunde #39 : 05-10-2010, 18:03:25 »

Am citit si despre "teoria dell'attacamento".Interesant si cat se poate de adevarat,dar sa nu complicam chiar asa lucrurile.Eu ma bucur foarte mult ca astazi a pland numai cand am plecat putin apoi mi-au zis maestrele ca e prima oara cand n-a mai plans deloc,ba chiar a si mancat tot.Doamne!!!Sper sa fim pe drumul cel bun.Important e ca,asa cum a mai spus cineva mai sus,nu trebuie sa cedezi la plansetele lui.Nu e o trauma, e o etapa din viata lui peste care trece mai greu.
Memorat
misulica
Sr. Member

« Răspunde #40 : 05-10-2010, 19:13:43 »

1. eu n-am citit teoria asta, prefer practica Grin
2. cred ca in cazul lui diferenta intre casa si scoala e f mare si de aia ii e mai greu. acasa e el seful si centrul atentiei si la scoala mai rarut... pe urmatorul incearca sa-l pregatesti un pic, sa mai impui si reguli - o sa fie mai usor pt amandoi (sau e fetita? Undecided)
3. cam toti plang sau se plang la inceput, e normal. dar trece (la mine a fost invers, cand le-am lasat pe ale mele 3 ore la cresa, prima data, dupa ce am iesit am plans eu hammer )
4. cateodata avem noi, mame, anxia asta, ca ce se face copilu' meu fara mine? ce sa faca, creste!
Memorat

Daca am avea mai multa incredere unii intr-altii, poate am avea mai mult de pierdut, dar poate si mai mult de castigat
ranya
Veteran

« Răspunde #41 : 05-10-2010, 20:29:54 »

Citat
la mine a fost invers, cand le-am lasat pe ale mele 3 ore la cresa, prima data, dupa ce am iesit am plans eu hammer
eh, nu cred ca esti singura Wink
Memorat

Nimic nu este mai scump decât ceea ce primeºti pe gratis.
Pagini: 1 2 [3]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: