Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: [1]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: Analize medicale (cet. roman).  (Citit de 664 ori)
karmeno78
Vizitator
« : 26-12-2007, 11:23:16 »

Daca un cetatean roman fara rezidenta in Italia vrea sa faca niste analize de rutina aici...care ar fi procedura? (adica cu ce documente tre' sa vina din Romania si daca aici trebuie sa ma adresez si unui medic de familie ceva...)
(prcizez: alta varianta decat cea cu "urgentzele" ca acolo iti fac tot  Wink )
Memorat
pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #1 : 26-12-2007, 11:54:01 »

citeste bine despre astea :

http://www.romania-italia.info/portal/index.php?option=com_smf&Itemid=26&topic=1988.0

oricum cred ca acopera doar tratamentele ptr ca te afli in strainatate nu si analizele.

oricum, analizele de facut aici si platite integral au in general costuri rezonabile ( ok, depinde si ce anume vrea sa faca ), intereseaza-te la o clinica privata de aici si cere un "preventivo", fara jena ca sistemul e ca la supermarket.
stiu ca mai trebe platita si o vizita la un medic tot privat care sa scrie acolo pe o foaie ce examene vrea sa faca respectivul.

alta e ca nici ASL italian nu acopera chiar orice fel de examene, deci doar privat. ziceam, depinde de ce are nevoie respectivul
Memorat

karmeno78
Vizitator
« Răspunde #2 : 26-12-2007, 13:54:14 »

OK. Multumesc!
Memorat
mihaela_cano
Sr. Member

« Răspunde #3 : 02-01-2008, 19:29:02 »

Ai aflat ceva in ceea ce privste analizele? As vrea sa stiu si eu care sunt posibilitatile sa ii fac niste analize, tratamente tatalui meu ptr ca tot va fi aici ptr o perioada nelimitata.Ar fi mai bine sa ii fac rezidentza aici plus CI?!(mi-e groaza sa o iau de la capat cu toata birocratia, dar daca ii musai...) Roll Eyes
Memorat
karmeno78
Vizitator
« Răspunde #4 : 02-01-2008, 20:17:08 »

...inca nu am aflat nimic...fiindca sincer nici nu m-am interesat..fiind la mijloc sarbatorile astea...
Sper sa aflu ceva pana in martie...cand de fapt imi trebuie treaba asta...
Memorat
Pagini: [1]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: