Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: [1]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: casa in italia cu un imprumut in romania  (Citit de 1153 ori)
bianca83
Jr. Member
*

« : 14-08-2010, 14:14:02 »

Buna ziua la toata lumea,am si eu o intrebare pentru cei ce sunt dispusi sa ne ajute vrem sa ne cumparam o casa in italia am fost la o agentie am lasat acolo toate actele dupa 2 zile suntem sunati ca ne incadram intr-o suna de 150000 euro ,am gasit si o casa de 120000 restul vor fii agentie,notar si alte cheltuieli ,dar ceia ce ne preocupa pe noi este ca avem un credit micut in romania cam inca un an de zile de apoximativ 100 euro pe luna,ne va incurca acest lucru?banca din italia ne va verifica si in romania?noi tutusi avem emotii pana ne va zice banca ca este ok sau nu,multumesc si astept pareri.
Memorat
camy_dan
Sr. Member

« Răspunde #1 : 15-08-2010, 08:36:42 »

Buna ziua la toata lumea,am si eu o intrebare pentru cei ce sunt dispusi sa ne ajute vrem sa ne cumparam o casa in italia am fost la o agentie am lasat acolo toate actele dupa 2 zile suntem sunati ca ne incadram intr-o suna de 150000 euro ,am gasit si o casa de 120000 restul vor fii agentie,notar si alte cheltuieli ,dar ceia ce ne preocupa pe noi este ca avem un credit micut in romania cam inca un an de zile de apoximativ 100 euro pe luna,ne va incurca acest lucru?banca din italia ne va verifica si in romania?noi tutusi avem emotii pana ne va zice banca ca este ok sau nu,multumesc si astept pareri.

banca din italia verifica si eventuale credite din romania. nu cred ca rata de 100 de euro sa influenteze. vor influenta in negativ doar eventuale rate sau credite neplatite.
Memorat
bianca83
Jr. Member
*

« Răspunde #2 : 16-08-2010, 10:14:29 »

Nu avem credite sau alte rate neplatite,dar din auzite am inteles ca bancile se feresc sa ofere un mutuo celor care deja au o rata chiar si asa mica este adevarat?si banuiesc ca vor mai scadea din acea suma de 150000 care ne incadram acum.
Memorat
florentina693
Full Member
**

« Răspunde #3 : 16-08-2010, 10:30:25 »

nu are nici o legatura ìmprumutul din romania, cand banca din italia decide sa-ti dea mutuo se intereseaza in un "buletin oficial" daca esti rau platitor .
In acest asa chiemat buletin oficial pentru banci intra persoanele care nu platesc ratele dupa 6 luni pentru ca primele 3 luni ti se da doar o avertizare ca trebuie sa platesti pana la data de...
E important CUD-ul care tu il prezinti in banca si daca ai un venit care ei considera ca poti plati .....e tutto ok .
Daca totusi ai probleme si tu spui ca imprumutul in romania e de 100 euro pentru un an ìti convine sa-l platesti si sa-l inchizi.
Memorat
bianca83
Jr. Member
*

« Răspunde #4 : 16-08-2010, 13:18:53 »

pentru creditul din romania nu sunt o problema banii,doar ca este pe numele sotului si sa il inchida trebuie sa mearga personal sa faca asta,ceia ce nu se poate si deja cu CUD ul au stabilit ei suma asta de 150000,dar ma gandeam sa nu ma scada din acesta suma deoarece nu ne mai incadram in casa care o vrem noi.
Memorat
Clau
Veteran

« Răspunde #5 : 16-08-2010, 13:32:18 »

dar nu v-au intrebat daca mai aveti alte credite cand ati facut cererea? ca de obicei intreaba. si de obicei daca zici nu si de fapt ai si ei afla nu-i frumos. si daca raspunzi da probabil iti spun ca nu-i nimic.

totul e sa nu zici "nu" cand te intreaba daca ai credite
Memorat
bianca83
Jr. Member
*

« Răspunde #6 : 16-08-2010, 14:07:31 »

da au intrebat si noi am facut tocmai ce nu trebuia am zis,,nu,, >:(offffffffffff in fine acum este tarziu sa mai spunem da si in cel mai rau caz vom fi refuzati si adio casa si mutuo.
Memorat
florentina693
Full Member
**

« Răspunde #7 : 16-08-2010, 20:02:02 »

,am gasit si o casa de 120000 restul vor fii agentie,notar si alte cheltuieli ,
Scuzama Bianca dar eu m-as preocupa de faptul ca valoarea casei e 120000 euro si banca i-ti da 80% din valoarea casei, nu are legatura ca voi va incadrati in 150000 care este o valoare ce voi puteti plati.Atunci peritul care vine sa valueze casa trebuie sa scrie ca valoreaza mai mult si nu cred ca iti convine sa platesti notarul cat nu face.
Memorat
Pagini: [1]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: