Nu eram ca si doi straini din punct de vedere patrimonial?
Da," bunurile dobandite in timpul casatoriei apartin fiecaruia dintre soti" dar daca orice achizitie a unuia dintre noi ne apartinea in exclusivitate,de ce nu ne-am fi putut dona,vinde unul altuia bunurile tot ca doi straini?
Era obligatia mea sa-l intretin? Cum? Nu aveam venit.

Cind? Ca sa merg la munca nu puteam pentru ca trebuia sa am grija de el 24h/24h...pe durata nedeterminata ca nu se stia daca sau cind moare.
Era bolnav la pat si a supravietuit cu perfuzii non-stop.Sase luni...
Fiii ori rudele lui nu au miscat un deget.Eu,n-aveam timp nici sa-mi fac un dus.
Ca sotie eram obligata sa am grija de el,corect... dar nu, 24/24h ...6 luni...imposibil, ca nu eram robot! Unde erau ceilalti eredi?
Eu aveam doar obligatii iar ei,doar drepturi?
Ma intreb:avocata care a incheiat acel act notarial sa fi fost asa novice si sa nu stie ce face cind femeia e "profesor avocat doctor" si lucreaza si ca notar 
Casa nu era a mea. Dar sa string cureaua alaturi de el ca sa platim ipoteca in banca puteam! Ca omul,a ipotecat casa cu vreo 5 ani in urma si numai el stie ce a facut cu banii(deh,avea 3 fii,nu?).
Separatiunea asta de bunuri e o mare sarlatanie.Ori se tine ori nu se tine cont de ea.
Nu aveam dreptul la jumatate din salarul lui? Pai,atunci el era cavaler?