Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: [1]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: Expediere bani acasa  (Citit de 1544 ori)
mugh
Newbie

« : 23-12-2010, 09:47:23 »

Salut si Sarbatori Fericite. Cum pot trimite bani in tara fara bataie de cap si fara sa platesc comisioane mari?
Memorat
titanicsatsuma
Sr. Member

« Răspunde #1 : 23-12-2010, 09:59:17 »

Varsamant bancar de la banca ta la o banca din Romania, costa putin si dureaza cateva zile.

Daca trimiti in mod regulat poti sa faci un card reincarcabil Postepay sau altul si-l trimit la cine trebuie sa scoata banii. In momentul cand ai incarcat card-ul, cealalata persoana poate sa mearga la orce atm sa scoata banii. Ptr postepay platesti 1 € la incarcare iar la ridicare in tari non euro se plateste 5 € de fiecare data cand scoti bani.
Memorat

Tutti i pensieri intelligenti sono stati già pensati....
Goethe
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #2 : 23-12-2010, 13:03:33 »

Varsamant bancar de la banca ta la o banca din Romania, costa putin si dureaza cateva zile.
de aici incolo nu stiu...de acolo incoace, convine western union, costa UN PIC mai putin decit comisioanele prin banci,destul de mari cind nu e aceeasi banca.

cred ca solutia cea mai buna ar fi sa ai/aiba cont in banca acolo in aceeasi banca in care ai aici, de exemplu unicredit. dar si mai simplu ar fi sa trimiti acolo un bancomat de la contul tau de aici, ia bani fara comision, daca-i scoate de la banca respectiva.
Memorat

titanicsatsuma
Sr. Member

« Răspunde #3 : 23-12-2010, 15:54:34 »

De la Banco Posta la Alpha Bank comision 1 €, ptr virament. Banii au fost disponibili in 3-4 zile.
Nu as trimite un bancomat de la un cont curent, daca ti-l cloneaza macar cu prepay ai lucrurile sub control....
Memorat

Tutti i pensieri intelligenti sono stati già pensati....
Goethe
danykamy
Jr. Member
*

« Răspunde #4 : 23-12-2010, 17:33:16 »

apropo de signora Madalina trimite tu cu western bani daca iti permiti,sunt alte firme care iau prin jumatatea lui western,anume mondial money,moneytrans,smith@smith,rio,iti ajung in 2 ore,eu am trimis mii de euro si nu am avut niciodata probleme,westernul te costa fffff mult,parerea mea, daca se vb de sume lunare interesati-va la vreo banca cu corespondent si in romania,ex:San Paolo.
Memorat
IoanaB
Newbie

« Răspunde #5 : 23-12-2010, 19:15:05 »

Dupa lungi cautari, am descoperit cea mai ieftina oferta de la Banco Popolare si BRD. Comision de 3 euro iar rudele ridica banii cu cardul de la BRD, fara sa mai plateasca ceva.
Memorat
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #6 : 24-12-2010, 08:00:12 »

apropo de signora Madalina trimite tu cu western bani daca iti permiti,sunt alte firme care iau prin jumatatea lui western,anume mondial money,moneytrans,smith@smith,rio,iti ajung in 2 ore,eu am trimis mii de euro si nu am avut niciodata probleme,westernul te costa fffff mult,parerea mea, daca se vb de sume lunare interesati-va la vreo banca cu corespondent si in romania,ex:San Paolo.
cind dai cu nasu-n cxuru altora, mai citeste si ce au scris. da CASCA OCHII!!
Memorat

danykamy
Jr. Member
*

« Răspunde #7 : 24-12-2010, 16:36:54 »

valabila pt tine nu atotstiutoarea site-lui.
Memorat
ADRIANO22
Jr. Member
*

« Răspunde #8 : 17-09-2011, 13:34:39 »

transfer bancar!   bonifico europeo unico 0.50€ banca di napoli(gruppo sanpaolo)
   si la reincarcabila paypal   tot transferul  1€!         
doar ca la ambele   dureaza 2 zile !
Memorat
Pagini: [1]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: